Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

akşamaaaaaaaaaaa elime telefonu alıyorum pidecinin numarasını çevirmek suretiyle iki pide söylüyorum,yanına bi zahmet kola açıyorum afiyet olsuuuuuuuuun kocacııııııııım diyorum:)

Yaşasın sende yemek yapmayacaksın:)))))))
Ben de eşimin işyerine gidip ordan birşey sipariş edip yemeyi düşünüyorum bakalım

dirim bacım bir şarkı var bilirmisin gülmek sanaaaaaaaaa yakışıyooooooooor,gülmek sana yakışıyorrr
aşkolsun ama ya kaydirigubbakcemile3
Yaşasın sende yemek yapmayacaksın:)))))))
Ben de eşimin işyerine gidip ordan birşey sipariş edip yemeyi düşünüyorum bakalım

mısracığım bende yapmıyorum çünki tiyatroya gidiyoruz hihoyyyt
dışarda yeriz artık hihoyyyt

buarada canım gerçekten patatesli börekle rus salatası çekti mısra sen bilirsin hazır yufkadan patatesli böreği nasıl yaparım

Yufkayı alıyorsun,süt-yumurta yağlı veya yoğurt -yumurta-yağlı bir karışım hazırlıyorsun.
Tabi bunları yapmadan önce patatesleri haşlayıp rendeliyorsun,içine tuz karabiber ekliyorsun.

Sonracığıma yağlanmış tepsiye yada borcama yufkaları seiyorsun sığmıyorsa büzüştürüyorsun arasına yukardaki karışımdan sürüyorsun.6 yufkan varsa 3.geldiğinde patatesi yayıyorsun sonra aynı şekilde yufkaları üstüne seriyorsun.Kalan sosu en üstte döktükten sonra istersen çörekotu serpiyorsun.Fırına veriyorsun.THE END

TABı fırına vermeden önce kesiyorsun,vde sodan varsa üstüne döküyorsun böreğin daha süper oluyor

:tomato:EYVAH YAKALANDIM
SİZİN YAZDIKLARINIZI OKUYODUM HOŞUMA GİTTİ ARANIZA KABUL EDERSENİZ BUNDAN SONRA BENDE SİZLERLE PAYLAŞIMDA BULUNMAK İSTERİM kaydirigubbakcemile5

Benden kaçmazzzzzzzzz,yakalarım.hihoyyyt
Hoşgeldin aramıza?
Giriş sorularımıza kestane kebap acele cvp lütfen.
Ne iş yapıyorsun?
Kaç yaşındasın?
Eşin ne iş yapıyor?
Ne zaman evlendin?
Evlilik nasıl gidiyor?
Bebek var mı yada düşünüyor musunuz?
Teşekkür ederiz

evde benim de 2 yufkam var
geçen sabah kahvaltıda gözleme yaptım eşim yedi yedi
sonra bunlar yumurta kokuyor dedi
içine yumurta ve peynir koydum sonrada tavada pişirmiştim
hayır yedide ben birşey anlamadım
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

HoŞbulduk canım
muhasebeyle uĞraŞıyorum
86lıyım
eŞım otomotıv sektÖrÜyle uĞraŞıyo
22.06.08de evlendım
herŞey umduĞumdan mÜkemmel gıdıyor
sanada ayrıca teŞekkÜr ederım mısracım

ya kıslar bugün herkese bişey oldu yaaa
valla hızınıza yetişemiyorum
ya yabancı gibi oldum ya

Kız hiç gözlemeye yumurta koyulur mu tabi kokar,iyi yemiş valla enişte :))))))

mısracığım hiç sade patatesli yapmadım,soğan,azcık salça,patates,kıyma içi hazırladım
tarifin için teşekkürler canım,karabiberde patatese çok yakışıyor
angel bende yetişmekte sıkıntı yaşıyorum bugün kaydirigubbakcemile3

Ne demek cnm her zaman bekleriz oturmaya.Epeyce erken evlenmişsin benden 10 yaş küçüksün .:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…