• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

made bende artk sıkıldım zayıf olmaktan biraz 5-6 kilo almak istiyorum yiyorumda bugün öğlen koca bir sandviç ekmeği yedim doymadımmm

dirim senin işyeri onuda yasaklamıştır:)
evet canım,Allahtab buraya giriyorum kızlar,:1rolleyes:

Valla ben yarım akıllı oldum çıktım,markete gittim asıl alacağım şeyi unuttum döndüm iyi mi :(((((((
Öğlen yemeğini beğenmediğim için çok az yedim,karnım acıktı şimdii.Fena halde tatlı kepekli bisküvi istiyor cnm :(((((
Kim gitcek şimdi?
ay ya mısra geçen domatesle peynir almıştın ya aklım onda kaldı olsada yesek yakaydirigubbakcemile2

çakırcım düğün değil tuncayı aileme bahsetmeye başladığım günden beri zayıflamaya başladım eylül ayında açıklamaya başladım eylülün başında 62 kiloydum babam çok serttir kabullenmez mutlaka bi aksilik çıkar diye çok korktum şükür sorunsuz oldu ama o stresi tahmin edebiliyorsunuzdur o günden beri zayıfladım düğün 2 aydır hap kullanıyorum halaa aynı kilodayım

evet anladım canım.
hap bende kullanıyorum bendede çok kilo yapmadı.

ama inş. kısmet olursa hamilelik döneminde alınıyor
ben kendimi öyle teselli ediyorum

Ay dirimcim kıyamam yarın evden işe götür bari.
Yada akşam kahvaltı türü yapın diyecektim tiyatroya gideceğiniz aklıma geldi :))))

çakırcım düğün değil tuncayı aileme bahsetmeye başladığım günden beri zayıflamaya başladım eylül ayında açıklamaya başladım eylülün başında 62 kiloydum babam çok serttir kabullenmez mutlaka bi aksilik çıkar diye çok korktum şükür sorunsuz oldu ama o stresi tahmin edebiliyorsunuzdur o günden beri zayıfladım düğün 2 aydır hap kullanıyorum halaa aynı kilodayım
canım 62 kilodan iyi vermişsin

Kız nispet mi yapıyon biz burda açlıktan ölüyoz zayıflayacağız diye:oklava:
canım haklısın nispet yapıyo hihoyyytkaydirigubbakcemile3
dirimcim yanınada biber olucakkkk
ay yanınada karpuz cokacimcoook:1rolleyes:

ekmeğin arasına domatesle tulum peynirini koyacaksın biberide tuza batıracaksın kıpkırmızı karpuzda ortadaaaa

bide kıpkırmızı karpuzzzzz
ağzımdan kaptın canım kaydirigubbakcemile3

Ay dirimcim kıyamam yarın evden işe götür bari.
Yada akşam kahvaltı türü yapın diyecektim tiyatroya gideceğiniz aklıma geldi :))))

mısracığım canım okadar çekti anlatamam.peynir,domates,salatalık,olursa maydonoz :1rolleyes:,yanınada karpuz,ay fenalık geldi yavaştan,eşime söylim bari :1rolleyes:

ay benim açlıkdan gözümün önünden kızarmış tavuklar geçiyo:))
pınarrrrr al kilolarımk senin olsun bağış yapıyom:)

ayy canım benim
ama sen kilolu değilsin ki ya
birazcık göbek var
oda sana yakışıyor bence.

Göbişim neredeyse yok olmuştu birkaç haftadır eşime yaptığım böreğin çöreğin ucundan koparmaya başlayınca yeniden pörtledi.Yapmayayım hamurişi diyorum eşime kıyamıyorum,ben yokken bişey yiyesi gelmiyor,ancak bunlar ilgisini çekiyor

Tabi sen akşam göbişi gördün :(((((( bak şimdi hatırladımdelikafadulden

Back
X