düşünüyorum çakırcım ama allah nasip ederse seneye
hadi inş. canım
istediğin zaman olur inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşünüyorum çakırcım ama allah nasip ederse seneye
mısracım pantolonlarımın hiç biri olmuyo kemerle sıktırıyorum resmen yaaa
evet canım,Allahtab buraya giriyorum kızlar,:1rolleyes:dirim senin işyeri onuda yasaklamıştır:)
ay ya mısra geçen domatesle peynir almıştın ya aklım onda kaldı olsada yesek yakaydirigubbakcemile2Valla ben yarım akıllı oldum çıktım,markete gittim asıl alacağım şeyi unuttum döndüm iyi mi((((((
Öğlen yemeğini beğenmediğim için çok az yedim,karnım acıktı şimdii.Fena halde tatlı kepekli bisküvi istiyor cnm((((
Kim gitcek şimdi?
çakırcım düğün değil tuncayı aileme bahsetmeye başladığım günden beri zayıflamaya başladım eylül ayında açıklamaya başladım eylülün başında 62 kiloydum babam çok serttir kabullenmez mutlaka bi aksilik çıkar diye çok korktum şükür sorunsuz oldu ama o stresi tahmin edebiliyorsunuzdur o günden beri zayıfladım düğün 2 aydır hap kullanıyorum halaa aynı kilodayım
Kız nispet mi yapıyon biz burda açlıktan ölüyoz zayıflayacağız diyeklava:
canım 62 kilodan iyi vermişsinçakırcım düğün değil tuncayı aileme bahsetmeye başladığım günden beri zayıflamaya başladım eylül ayında açıklamaya başladım eylülün başında 62 kiloydum babam çok serttir kabullenmez mutlaka bi aksilik çıkar diye çok korktum şükür sorunsuz oldu ama o stresi tahmin edebiliyorsunuzdur o günden beri zayıfladım düğün 2 aydır hap kullanıyorum halaa aynı kilodayım
canım haklısın nispet yapıyo hihoyyytkaydirigubbakcemile3Kız nispet mi yapıyon biz burda açlıktan ölüyoz zayıflayacağız diyeklava:
ay yanınada karpuz cokacimcoook:1rolleyes:dirimcim yanınada biber olucakkkk
ağzımdan kaptın canım kaydirigubbakcemile3bide kıpkırmızı karpuzzzzz
Ay dirimcim kıyamam yarın evden işe götür bari.
Yada akşam kahvaltı türü yapın diyecektim tiyatroya gideceğiniz aklıma geldi :))))
ayy canım benim
ama sen kilolu değilsin ki ya
birazcık göbek var
oda sana yakışıyor bence.
ekmeğin arasına domatesle tulum peynirini koyacaksın biberide tuza batıracaksın kıpkırmızı karpuzda ortadaaaa
karpuz muuu?ağzım sulandı