canım senin eşin kafa dağıtmaktan çok,ailesinin yakınına taşınmak istiyor sanırım :jeyyar:
bursada çok güzel bi şehir ama pahalıekmek koydum makinaya hemde kekikli zeytinli pişince haber veririm gelirsin canım:)
mısra antalyayı görmedim ben nedense merakta etmiorum tvde çok gördüğümden sanırım :)
kızlar ya mısırdan nerde hiç gelmio
inşallah canıminş inş dirimcim
canım mısra patatesli pizza tarifini vermişti,ben yaptığımda çok güzel oldu,tencerede dediğin mayalı hmurdan mı oluyormısracım tencerede pizza tarifi buldum sen hiç denedinmi nasıl olur sence??
tabiki diğer kızlar bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim çokta pratik görünüo ama
kızlar herkese merhaba güzel haberi bugün aldım ve sizlerle paylaşmak istedim,20 günlük hamileyim...burdan tüm teyzelerine duyurulur......jnaz,dirim,yaralım,mısra ve benimle 2008 sonbahar gelini olan teyzeşlerine duyurulur....biliyosunuz yükseklisans ve bebek arasında kalıp egitim demiştim ama sanırım bu ufaklıkla tamamlayacagız okulu...hayırlısı böyleymiş,aslında okulu tamamlamadan istemezdim ama gelişi cok ilginç olaylara ve tesadüflere rastladı yapılacak bişey yok....isteyen herkese versin allah...
kızlar herkese merhaba güzel haberi bugün aldım ve sizlerle paylaşmak istedim,20 günlük hamileyim...burdan tüm teyzelerine duyurulur......jnaz,dirim,yaralım,mısra ve benimle 2008 sonbahar gelini olan teyzeşlerine duyurulur....biliyosunuz yükseklisans ve bebek arasında kalıp egitim demiştim ama sanırım bu ufaklıkla tamamlayacagız okulu...hayırlısı böyleymiş,aslında okulu tamamlamadan istemezdim ama gelişi cok ilginç olaylara ve tesadüflere rastladı yapılacak bişey yok....isteyen herkese versin allah...
sagolun kızlar darısı isteyen herkese....cok garip bi duygu ne yapacagımı şaşırdım, kime haber verecegimi ,ne yiyecegimi,böyle allak bullak oldum...farklı bi duygu...şimdi geldim eve dr araştırıyorum...benim gittigim dr hastanenin kadın hastalıkları uzmanıydı şimdi iyi bir kadın dogumcu bulmam lazım...
canım çok sevindim
Allah ım sağlıkla sıhhatle doğrumayı nasip eder inşallah
ben 2008 sonbahar gelini değilim ama teyzesi olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?