Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

valla biz birbirimize şaka yapaarken hepimiz birden hamiş kalacağız gibi me geliyor :1rolleyes:gamyoncuiremsu

canım senin eşin kafa dağıtmaktan çok,ailesinin yakınına taşınmak istiyor sanırım :jeyyar:

aslında zaten eşim ankarada doğmuş 6 yaşında bursaya taşınmışlar kayınbabamın işi dolayısıyla askere gidene kadar ordaymış askerden bi dönmüş kayınvalidemler dedenlerdeyiz direk izmite gel burdan geçicez demişler bi bakmış ki kociş evi izmite taşımışlar güya sürpriz yapmışlar ama eşimin de bütün hayallerini yıkmışlar çünkü orad dükkan açmayı falan planlıyomuş izmiti sevmeyince de istanbulda iş bulmuş orad kalmış 5 sene falan sonrada tekrar ankaraya geri dönüş yaprı benimle:asigim:
yani sözün özü aslında bütün çevreleri ve çok yakın arkadaşları bursada zaten orda yaşadığı için

evet bıursanın içi güzel onlar mudanyada da otumuşlar orayı da beğenmiştim gittik bi kaç kere
ben antalyaya balayında gitmiştim alanyadaydık ama bi kaç kezde antalyaya gittik
şehri dolaşmıştık alışveriş merkezi falan çok güzel şehir ama

kızlar ya mısırdan nerde hiç gelmio

evet ya kıslar mısırdan yok dimi bayadır
:1shok:

mısracım tencerede pizza tarifi buldum sen hiç denedinmi nasıl olur sence??
tabiki diğer kızlar bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim çokta pratik görünüo ama

kızlar herkese merhaba güzel haberi bugün aldım ve sizlerle paylaşmak istedim,20 günlük hamileyim...burdan tüm teyzelerine duyurulur......jnaz,dirim,yaralım,mısra ve benimle 2008 sonbahar gelini olan teyzeşlerine duyurulur....biliyosunuz yükseklisans ve bebek arasında kalıp egitim demiştim ama sanırım bu ufaklıkla tamamlayacagız okulu...hayırlısı böyleymiş,aslında okulu tamamlamadan istemezdim ama gelişi cok ilginç olaylara ve tesadüflere rastladı yapılacak bişey yok....isteyen herkese versin allah...

Canımmmm ilk ben yazmak istedim hayırlı olsunnnn bebeğini güzel günlerde sağlıklı m utlu olsun inşallajhhh çok sevindim inankiiii ayyyyy

inş inş dirimcim
inşallah canım

mısracım tencerede pizza tarifi buldum sen hiç denedinmi nasıl olur sence??
tabiki diğer kızlar bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim çokta pratik görünüo ama
canım mısra patatesli pizza tarifini vermişti,ben yaptığımda çok güzel oldu,tencerede dediğin mayalı hmurdan mı oluyor
angel bursanın içinden bir kere geçtim,bundan 10 yıl önce felandı sanırım.çanakkaleye giderken,yemyeşil güzel bir şehir.şahsen hiç gitmedim,ama güzeldir eminim
ben buraları çok seviyorum kızlar,tatilden dönüşü bile yeri geliyor iple çekiyorum.sakin bir şehir :1rolleyes:

ay ya şaşırdın beni,çok sevindim canım,hayırlı olsun ya :dance:a.s.

ozicelcius allah analı babalı büyütsün
hap kullanan arkadaşlar aman dikkat kilo yapmaz sadece iştahınızı açar diyolar ee buda ne demek yemek yemek ve şişmanlamak demek

ozicelcius ya çok şaşırdım ya,acayip süpriz oldu kaydirigubbakcemile3
inşallah darısı tüm isteyenlere

sagolun kızlar darısı isteyen herkese....cok garip bi duygu ne yapacagımı şaşırdım, kime haber verecegimi ,ne yiyecegimi,böyle allak bullak oldum...farklı bi duygu...şimdi geldim eve dr araştırıyorum...benim gittigim dr hastanenin kadın hastalıkları uzmanıydı şimdi iyi bir kadın dogumcu bulmam lazım...

canım çok sevindim
Allah ım sağlıkla sıhhatle doğrumayı nasip eder inşallah
ben 2008 sonbahar gelini değilim ama teyzesi olabilirim

aaa sende ankaralıısn
hangi hastaneye gittin canım
ve özelemi gitmeyi planlıyosun

tanımıorum seni ama inan çok sevindim darısı bana inş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inş ..ilginç ve tesadüf olaylar demişsin merak ettim??

Slm kızlar dün gazetede okudum emziren anneler düzenli emzirme döneminde bir ayda 4 kilo veriyormuş hemde sadece emzirerek kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…