• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kaydirigubbakcemile3 angel canım çekiyomu artık bilemiyorum yani,şans işte:utangac:

slm cnm nbr

günaydın cnm hoşgeldin
nasılsın

Iyiyim Angelim bitanem sen nasilsin gulum ???? hihoyyyt

ohh süpermiş o zaman:mymeka:

yaralım neye alışacakmısın?

Evlilige gulum

özledim tabki kız muckk:1hug:,yarında yoksun,yüzünü gören cennetlik :çok üzgünüm:çok mu yoğunsun canımcığım

Oooo yerim seni bennnnn yogunum, birde iste bayram bu aralarr o yuzden gulum

pınarcığım orası kapanmadı mı?yerine poliklinik açıldı ben birazcık yukardayım.umarın yukarıları yani hihoyyyt

iyiyim bende yaralım uğraşıyoruz işte işle ev arası git gel monoton hayat aynı şeyler

angel yemekte ne vardı :)

ya fırın tavuk ama olmuyor beceremiyor yağından mı suyundanmı bilmem ama yer yemez midem tutuyor pilav vardı yapış yapış
bi çorba güzeldi ezogelin çorba
bu kadar işte canımcım

Angelım ücretsiz tek şartım var Antalya'ya taşının,hayatın tadınıda anlayınhihoyyyt

ah keşke öyle bi fırsatım olsa keşke bende deniz şehrinde yaşasaydım sakin sakin
gerçi Ankarayıda bırakamam ama hayatın tadını anlamak yaşamak lazım
aslında kocişe kalsa bursaya gidelim diyor oraya taşınalım diyor ama ben kabul etmiyorum

mısaracığım bazen çok özeniyorum size ya,geçen yaz izmire gittik,insanlar deniz kenarında cafeleri doldurmuş,bişeyler içiyor,kimisi sahilde yürüyüş yapıyor.yaşlı teyzeler,amcalar yine deniz kenarındaki banklarda oturmuş etrafı seyrediyor.süper ya.şöyle iş çıkışı ankarada deniz olsaydı bende bir iki tur atardım,ne güzel,dondurmamıda elime alırdım,süper ya,tam kafa dağıtılacak yer of of :çok üzgünüm:

ya fırın tavuk ama olmuyor beceremiyor yağından mı suyundanmı bilmem ama yer yemez midem tutuyor pilav vardı yapış yapış
bi çorba güzeldi ezogelin çorba
bu kadar işte canımcım

ah keşke öyle bi fırsatım olsa keşke bende deniz şehrinde yaşasaydım sakin sakin
gerçi Ankarayıda bırakamam ama hayatın tadını anlamak yaşamak lazım
aslında kocişe kalsa bursaya gidelim diyor oraya taşınalım diyor ama ben kabul etmiyorum

canım senin eşin kafa dağıtmaktan çok,ailesinin yakınına taşınmak istiyor sanırım :jeyyar:

bursada çok güzel bi şehir ama pahalı:(ekmek koydum makinaya hemde kekikli zeytinli pişince haber veririm gelirsin canım:)
mısra antalyayı görmedim ben nedense merakta etmiorum tvde çok gördüğümden sanırım :)

Back
X