sagolun kızlar darısı isteyen herkese....cok garip bi duygu ne yapacagımı şaşırdım, kime haber verecegimi ,ne yiyecegimi,böyle allak bullak oldum...farklı bi duygu...şimdi geldim eve dr araştırıyorum...benim gittigim dr hastanenin kadın hastalıkları uzmanıydı şimdi iyi bir kadın dogumcu bulmam lazım...
tanımıorum seni ama inan çok sevindim darısı bana inş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inş ..ilginç ve tesadüf olaylar demişsin merak ettim??
ya bende istiorum kızlar yaaaaa
canım nasıl hissetin hamile olduğunu yani şüphelendin mi,mide bulantısı felan,bende normal olarak hiç bilmiyorum.şimdi bir sürü ilaç kullanıyorum,hamile kaldığımı düşünemiyorum :çok üzgünüm:
ozicelcius doktor adını senden sabırsızlıkla bekliyorum tecribe herşey demek çünkü,gelişmeleri bizimle paylaşırsın değilmi?
kızlar herkese merhaba güzel haberi bugün aldım ve sizlerle paylaşmak istedim,20 günlük hamileyim...burdan tüm teyzelerine duyurulur......jnaz,dirim,yaralım,mısra ve benimle 2008 sonbahar gelini olan teyzeşlerine duyurulur....biliyosunuz yükseklisans ve bebek arasında kalıp egitim demiştim ama sanırım bu ufaklıkla tamamlayacagız okulu...hayırlısı böyleymiş,aslında okulu tamamlamadan istemezdim ama gelişi cok ilginç olaylara ve tesadüflere rastladı yapılacak bişey yok....isteyen herkese versin allah...
hayatım bugün 29 mayıs hastanesine gittim,dikmen tarafında ama normalde baska dr arayıp bulucam herkese sorucam sonuçları paylaşırım tabiki...[/QUO
canım sana aslı güngörden ninniyi armağan ediorum:)eminim çok beğeneceksin dinle tamam mı ama ağlamaaa :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?