Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım oralarda oturuyordum zaten,şimdi 4 e gidiyorum.1 e yakın yine :jeyyar:komşu gidiyor musun yoksa bizim ordan ne tarafa taşınacaksın
tabi canım kaç gündür dışarda yemekten evde yemek yapamaz hale geldim,bi üzülüyorum ki sorma hihoyyytsositosositocanım zaten tiyatroya gittiğimde ne bulaşığı,yemeği görüyor gözüm,haftaiçi gidiyoruz,benimde işime geliyor,yemek derdimde kalmıyor.bulaşıkta olmuyor böylelikle :jeyyar:
zekice inan olsun bende kullanem bunu:)hihoyyyt
Ay kizlar masallahiniz var bi kahvalti ettim geldim kac sayfa ilerlemis fransiz kaldim. :bbo:
canımcım bu daha yavaş halimiz hihoyyyt![]()
Ayyyyyy sensicim gelmiş,nasılsın kuzucuğum?
yok canım daha da yakınlaşıyorumdirim sen annenlere uzakmı olcaksın şimdi
işte böylece alışmış olursun
Burdayimmmmmmmmmmm
gunaydinnnnnnn
Ay kizlar masallahiniz var bi kahvalti ettim geldim kac sayfa ilerlemis fransiz kaldim. :bbo:
Burdayimmmmmmmmmmm
gunaydinnnnnnn
yok canım daha da yakınlaşıyorum
nerdesin bakemklava::asigim:
kız kafama neden vuruyosun kaydirigubbakcemile,canın kavga istiyor heral Çok üzgünüm çoookohh süpermiş o zaman:mymeka:
canım orda felan çalışmıyon heral :1shok:hayır tatlım kapanmadı poliklinik onun aşağısında bir bina altında hala devam ediyor o dershane
kız kafama neden vuruyosun kaydirigubbakcemile,canın kavga istiyor heral Çok üzgünüm çoook