• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ay kizlar masallahiniz var bi kahvalti ettim geldim kac sayfa ilerlemis fransiz kaldim. :bbo:

komşu gidiyor musun yoksa bizim ordan ne tarafa taşınacaksın
canım oralarda oturuyordum zaten,şimdi 4 e gidiyorum.1 e yakın yine :jeyyar:
canım zaten tiyatroya gittiğimde ne bulaşığı,yemeği görüyor gözüm,haftaiçi gidiyoruz,benimde işime geliyor,yemek derdimde kalmıyor.bulaşıkta olmuyor böylelikle :jeyyar:

zekice inan olsun bende kullanem bunu:)hihoyyyt
tabi canım kaç gündür dışarda yemekten evde yemek yapamaz hale geldim,bi üzülüyorum ki sorma hihoyyytsositososito

Ay kizlar masallahiniz var bi kahvalti ettim geldim kac sayfa ilerlemis fransiz kaldim. :bbo:

canımcım bu daha yavaş halimiz hihoyyytkaydirigubbakcemile4

özledim tabki kız muckk:1hug:,yarında yoksun,yüzünü gören cennetlik :çok üzgünüm:çok mu yoğunsun canımcığım

pınarcığım orası kapanmadı mı?yerine poliklinik açıldı ben birazcık yukardayım.umarın yukarıları yani hihoyyyt

yok tatlım orda çalışsam keşke öğlen evime giderim yatar uyur geri işe gelirdim ne güzel keşke çalışsammm orda başvursam mı işe alırlar mı beni dirimde referansım derim nasıl olur acaba gamyoncuiremsu

ah bi zamanlar bende oranın hayalini kurmuştum:utangac:,evime yakın diye kaydirigubbakcemile2
kızlar uyudunuz mu angel gel barıştım hadi kaydirigubbakcemile3:asigim:
yaralım geçmişi mi okuyosun
ya diğer kızlar nerde ya

Back
X