• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben bu akşam eşimin çok ısrarı üzerine patates kızartıcam ve kuru köfte
domatesli sos yaparım
yanınada çay galiba işte kahvaltı tarzı bişiler olucak anlayacağınız

Bizdede dün beğenip yüzüne bakmadığım kuru fasülye var :)))
Pilavda var,yanına cacık yaparım tamamdır.
H
O
Ş
Ç
A
K
A
L
I
N

angel canım dün bende bu menüyü yapacaktım,pizza söyledik(bu arada sucuk salam türevi şeylerden tiksinmeye başladım)bugün belki yaparım,ama eşim dvd alalım diye tutturdu.borç yapacağız,hayırlısı :oklava:evde yemek istiyorum üf
mısracığım görüşürüz canım :teytey:

Bizdede dün beğenip yüzüne bakmadığım kuru fasülye var :)))
Pilavda var,yanına cacık yaparım tamamdır.
H
O
Ş
Ç
A
K
A
L
I
N

eline sağlık canımcım
ben kuru fasulye ve nohuttan mümkün olduğunca bu aralar uzak oluyorum
çünkü gazım var fena zaten
1 ay felan daha yemem yani ama ösledim
ameliyat sonrası yemedim hiç:sm_confused:

angelcım sen ankaranın neresindensin

ben eryamanda oturuyorum cnm
ya sen

angel canım dün bende bu menüyü yapacaktım,pizza söyledik(bu arada sucuk salam türevi şeylerden tiksinmeye başladım)bugün belki yaparım,ama eşim dvd alalım diye tutturdu.borç yapacağız,hayırlısı :oklava:evde yemek istiyorum üf
mısracığım görüşürüz canım :teytey:

insan dışarda yemekten de bıkıyor dimi tatlım ya
olsun bu senin için geçiş dönemi
yeni evine taşın şöle bir ay geçsin herşey düzene girer

dışarda nasıl yağmur var,inşallah benimki yine arabaya birilerini almamıştır :oklava::asigim::utangac:

selam arkadaslar,
pek alakalı degıl ama su avatarı nasıl eklıyoruz ısmımızın yanına? bilen varmıı?gerçi hepinizin ısmının yanında olduna göre bılıyosunuzdur:)
bana söleyebılcek bırı varmı dıyım ben onakaydirigubbakcemile3

Ben geldim ama herkesler ditmiş :(((((((
Eşim yemeğe gecikince sarımsaklı-kekikli ekmek hamurunu yoğurdum,ilk kez yapacağım bakalım nasıl olacaklar.
Son durumunu her zamanki gibi belirtirim canlarım.
Çokkk heyecanlıyım,insan bişeyler denerken hiç bu denli heyecanlanır mutlu olur mu :)))

Ben geldim ama herkesler ditmiş :(((((((
Eşim yemeğe gecikince sarımsaklı-kekikli ekmek hamurunu yoğurdum,ilk kez yapacağım bakalım nasıl olacaklar.
Son durumunu her zamanki gibi belirtirim canlarım.
Çokkk heyecanlıyım,insan bişeyler denerken hiç bu denli heyecanlanır mutlu olur mu :)))

selam mısraa, benim takıp ettıgım kadarıyla bu işten zevk alıyosun ve ınsan zevk aldıgı işi yaparken heycanlanması kadar ve sonucu için meraklanması kadar doğal bişey olamaz sanırımyerimseniben

Evet canım gerçekten hayatta beni mutlu eden nadir şeylerden biri pasta börek yemek..vs yapmak.Şımdi ekmeklerimin ilk tepsisi çıktı muhteşem görünüyorlar :))))))

Evet canım gerçekten hayatta beni mutlu eden nadir şeylerden biri pasta börek yemek..vs yapmak.Şİmdi ekmeklerimin ilk tepsisi çıktı muhteşem görünüyorlar :))))))

maşallah mısra maşallahh
eminim süper olmuştur.
bende temizlik yaptım ya.
çok yoruldum.
3 saattir uğraşıyom nerdeyse
ama neyseki zaman geçmiş bayagı.

Back
X