• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Pekiii:))))Şu anda aklımdakiler gündüz için;
Yaşpastayı annesi getirecek.

*Ben şöle çiçekli -kelebekli ,çubuğa takıp pişireceğim kurabiyeler yapacağım.Bunuda bir tülle kapladığım bir köpüğe köpüğe batırıp masaya koyacağım.

*Patatesten civcivler yapacağım.

*Şu meşhur rulo böreğimden yapacağım.

*Milföyden bugün sözettiğim şeker görünümde börek yapacağım.

*Gül tatlısı yapacağım tabi merdane bulursam.

*Havuçlu kekimi çok seviyorlar muhtemelen ondan yapacağım.

*Birde hazır pastatabanı alıp şekilli kesip,üstüne puding dökeceğim,göz burun vs şekil yapacağım üstüne.Yada kızımın başharfini çikolatayla yazacağım N

Akşam yemeği içinde

*Ezogelin çorba

*Pirinç pilavı

*Tavuk şinitsel yada inegöl köfte

*Patates kızartması

*Közlenmiş kırmızı biberden rulo sarma

*Baklava

*Bir çeşitte salata yapacağım.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

valla ben dicek bişey bulamadım da dilim tutuldu
ondan öyle ooooooooooooooooo yazdım :-)))))

Keşke buralarda olsanız neler yapardım neler sizlere.

O kadar çok seviyorum ki yapmayı,bekarkende evli arkadaşlarımın hafta sonu evlerine gider birkaç çeşit yemek birkaç çeşit pasta yapardım.Ben kendim hafta içinden başlardım zorlamaya kime gitsem acaba diyekaydirigubbakcemile4

kızlarrr bugün haberi aldığımdan beri sanki üzerime öküz oturmuş gibiii çok kötüyüm elim ayağım tutmuyooo yaa sinirleniyorumm

Angelcım rulo böreğin normalde ölçüsü şudur ben her zamanki gibi kurallara uymam :)))))
El kararıyla yaparım

ıNANILMAZZZZZZ GÜZELLLLLL ŞıDDETLE TAVSıYE EDERıM
Malzemeler;
- 3 yufka
- Yarım kilo ıspanak
- 70 gr. margarin
- yarım fincan süt
- yarım fincan sıvı yağ
- 1 soğan
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un

Hazırlanışı;
Önce küp küp doğranmış soğan, daha sonra temizlenip doğranmış ıspanak yaprakları yağda sote edilir. Ispanaklar biraz soğuduktan sonra 2 kaşık un azar azar ilave edilip karıştırılır (bu işlem ıspanak suyunu salmasın diye yapılır). Yufkalar ortadan ikiye ayrılır, eritilen margarin ve süt-sıvı yağ karışımı her kata sürülmek kaydıyla 3 kat yapılır (süt-sıvı yağ karışımı margarine oranla daha az kullanılmalı). Ispanak harcı enlemesine yufkanın uzun olan tarafına serilir sonra yufka rulo yapılıp 10-12 cm arayla kesilip yağlanmış fırın tepsisine dizilir. Kalan diğer yufkalar içinde aynı işlem yapılır. Üzerlerine yumurta sarısı sürülerek 175 C'ye ayarlanmış, önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir.

Keşke buralarda olsanız neler yapardım neler sizlere.

O kadar çok seviyorum ki yapmayı,bekarkende evli arkadaşlarımın hafta sonu evlerine gider birkaç çeşit yemek birkaç çeşit pasta yapardım.Ben kendim hafta içinden başlardım zorlamaya kime gitsem acaba diyekaydirigubbakcemile4

off senin gibi bi arkadaşım hiç olmadı ya hiççç

öyle evet canım demekle kurtulamazsın
ya çok gördüm nette ama cesaret ediyorum yapmaya
böyle yuvarlayıp yapıyosun dimi yumuşacık oluyosun

gerisini sen getir tatlım:1hug:

kızlarrr bugün haberi aldığımdan beri sanki üzerime öküz oturmuş gibiii çok kötüyüm elim ayağım tutmuyooo yaa sinirleniyorumm

Canım benim sen sinirleniyorsunda onlar bundan haberdarmı sanki,bilseler bile oralı olacaklarmı?
Annemin bir lafı var çok severim 'YÜZLERİNDE TENEKE ÇAKILI O İNSANLARIN'
Canını sıkma ,o gün geldiklerindede eşinle çokkk ilgilen.

kızlar rahatsız olduğumu bunlara nasıl hissettirebilirimmmm

Çokkkkkkk mesafeli durarak ve bunun mesajını dillede vererek.Yani şöyle yapabilirsin bir arkadaşınla ilgili birşey anlatıyormuşsun gibi .....kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapabilirsin :)

Burdada yağmur bir yağıyor bir yağmıyor bir güneş açıyor bugün hava burda çok istikrarsız .)))

kızlar internetim gitti ya :çok üzgünüm:
canım sakin ol,olan olmuş,fazla sohbet etme,mesafeli dur arkadaşım
mısracığım ben çok fena oldum zaten açıkmıştım ama senağlama
şimdi olsa hepsinden yiyebilirim cokacimcoook

Misraacim aman canim ya ellerine saglik simdiden
bayildim menuye
bende mi gelsem ki ???

aciktim yaa...

saatler geçmiyorrrrrrrrr

evime gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm

Back
X