• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ezogelin çorba (Birgünönceden yaparsın)
Kırmızı et seviyorlarsa köfte (birgün önceden yaparsın)
Pilav (Cuma iş çıkışı yaparsın)
Birde kolay bir tatlı mesela irmik tatlısı yada mozaik pasta
Salata

THE END

mısracımmm sen beni klendinle karıştırdın heralde kız bende o kadar marifet ne gezerrr
hazır ezogelin çorbası var onu yaparım tavuk kızartırım pilav salata yeterr onlaraa

Aciktimmmmmmmmmmmmmm

Angelim, bi yaramazlik yok iste...isden eve, evden ise...
hava guzel, dun arkadaslarla yemege çiktik, sonra yuruyus...sonra çay içtik, film izledik guzeldi
bu aksam misafirim var iste...
yarin son çalisma gunum, persembe olsun da sabah erkenden babiskomla kahvalti yapicam :-D

ohh ya sizin orda çalışmak ne kolay
her gün tatil yaralım

MISRAAM BANA GÜZEL BİR MOZAİK PASTASI TARİFİ VERİRMİSİN
AMA KENDİ YAPTIĞIN TARİFTEN LÜTFENa.s.

Tatlım bende ölçü yok ama nasıl yapcaz :)))
En kolayından olsun o zaman;:)))

Mesela,DR.OETKER çikolata sos al ,pişir.
Kare veya dikdörtgen borcam vardır mutlaka evinde.
Borcamın tabanını biraz sütle ıslat.
Sonracığıma bisküvileri süte batırıp çıkararak bir sıra diz aralarına çikolata sos dök,bu şekilde üstüste dizmeye devam et.
Kalanınıda tabi en üste dök.Sonra cevizin varsa ceviz yoksa hindistan cevizi.
Borcamın üstünü streçle dolaba kaldır,2 saat sonra afiyetle ye.Ertesi gün daha güzel oluyor ama

Angelim, aslinda tesaufen oyle biizm burda Nisan ayi ve Mayis ayinda çok tatil gunu var
O yuzden oyle hissediyorsun
Iyiki de var
Oh beee keyif yapicam ailemle
Canlarim benim

mısracımmm sen beni klendinle karıştırdın heralde kız bende o kadar marifet ne gezerrr
hazır ezogelin çorbası var onu yaparım tavuk kızartırım pilav salata yeterr onlaraa

Tatlım en kolay menüyü yazmıştım oysa,ezogelin çorbayı ocağa koyman 10 dk yı geçmez.İstersen yazarım :))))
Köfte yerine tavuk olabilir tabiki.
Ama birde tatlı yap yukardaki gibi bir mozaik pasta yada bak şu olabilir çokkkkkkkk kolay.
İrmik tatlısı;
1 kg süt
9 kaşık irmik
9 kaşık şeker
1 paket vanilya
Kısık ateşte pişir şöle şekilli mekilli bir kek kalıbın varsa önce heryerini ıslat sonra bunu dök,at dolaba.Bitti
Üstüne istersen jöle ,çikolata sos olabilir.

Tatlım bende ölçü yok ama nasıl yapcaz :)))
En kolayından olsun o zaman;:)))

Mesela,DR.OETKER çikolata sos al ,pişir.
Kare veya dikdörtgen borcam vardır mutlaka evinde.
Borcamın tabanını biraz sütle ıslat.
Sonracığıma bisküvileri süte batırıp çıkararak bir sıra diz aralarına çikolata sos dök,bu şekilde üstüste dizmeye devam et.
Kalanınıda tabi en üste dök.Sonra cevizin varsa ceviz yoksa hindistan cevizi.
Borcamın üstünü streçle dolaba kaldır,2 saat sonra afiyetle ye.Ertesi gün daha güzel oluyor ama

sağol cnm
internetten bakıyorum margarinli tarifi yapıncada donuyor sevmiyorum
çikolata sos bi tanemi az olur sanki
pudinglede güzel olabilirmi

angelcım senin önerin nedir

canımcım ben pek tavsiye veremicem
bu konunun ehli mısra
çünkü bana çok misafir gelmez
ve ben genelde kolayına kaçarım
yani yeni yeni yemek yapıyorum çünküdelikafadulden

daha önce hiç yapmadım tek tek soruyorum sana şimdi çikolata sos aldık pişirdik
Borcamın tabanını biraz sütle ıslattım
bisküvileri süte batırıp çıkararak bir sıra diz aralarına çikolata sos dök,bu şekilde üstüste dizmeye devam et. demişsin ya hangi bisküviden alıyoruz
Kalanınıda üste döküyoruz.

Angelim, aslinda tesaufen oyle biizm burda Nisan ayi ve Mayis ayinda çok tatil gunu var
O yuzden oyle hissediyorsun
Iyiki de var
Oh beee keyif yapicam ailemle
Canlarim benim

senin işte de sıkıntılı zamanına denk gelmesi iyi oldu bu tatillerin
soğumuş oldu böylece tartışmlaraın arası

Tatlım en kolay menüyü yazmıştım oysa,ezogelin çorbayı ocağa koyman 10 dk yı geçmez.İstersen yazarım :))))
Köfte yerine tavuk olabilir tabiki.
Ama birde tatlı yap yukardaki gibi bir mozaik pasta yada bak şu olabilir çokkkkkkkk kolay.
İrmik tatlısı;
1 kg süt
9 kaşık irmik
9 kaşık şeker
1 paket vanilya
Kısık ateşte pişir şöle şekilli mekilli bir kek kalıbın varsa önce heryerini ıslat sonra bunu dök,at dolaba.Bitti
Üstüne istersen jöle ,çikolata sos olabilir.

hım buda güzel bi tarif

ohh negüzel tarifler veriliyor
ahh erinmesemde kalksam yapsam negüzel
olur.ama yok o güç yok şuan.
yapanlara afiyet olsun.

Canlarım toplu halde cvp yazayım olar mı?
Pınarcım şu bildiğimiz kare şeklindeki petibör bisküvi ,bebe bisküvisiylede güzel oluyormuş ama hiç yapmadım.

Angelcım borcamın büyükse 2 paket çikolata sos yap tatlım.Geçen gün ben ne yaptım.1 paket bademli çikolatalı puding vardı,yarım pakette çikolata sos vardı.ıkisini karıştırıp pişirdim,borcamım dikdörtgen tam yetti.Yani anlayacağın her türlü sos olabilir.
Ben bunu dizemem dersenizde bisküvileri ezin(ben rondo kullanıyorum-yoksada bir poşette havanda ezin).Pişirdiğiniz sosun içine dökün karıştırın,isterseniz folyoyo döküp rulo halinde sarın işsterseniz yine bir borcam a dökün

Canlarım toplu halde cvp yazayım olar mı?
Pınarcım şu bildiğimiz kare şeklindeki petibör bisküvi ,bebe bisküvisiylede güzel oluyormuş ama hiç yapmadım.

Angelcım borcamın büyükse 2 paket çikolata sos yap tatlım.Geçen gün ben ne yaptım.1 paket bademli çikolatalı puding vardı,yarım pakette çikolata sos vardı.İkisini karıştırıp pişirdim,borcamım dikdörtgen tam yetti.Yani anlayacağın her türlü sos olabilir.
Ben bunu dizemem dersenizde bisküvileri ezin(ben rondo kullanıyorum-yoksada bir poşette havanda ezin).Pişirdiğiniz sosun içine dökün karıştırın,isterseniz folyoyo döküp rulo halinde sarın işsterseniz yine bir borcam a dökün

evet ben kırıp yapayım ve senin dediğin gibi bir puding birde çikolata sos alayım
cevizde var hindistan cevizide
ikisinide dökeyim
ohhhhkaydirigubbakcemile2

hımm bak şimdi mısracım anladığımı yazıyorum çikolata sosunu pişiriyorum borcamımın tabanına süt döküyorum bisküvileride süte batırıp borcama diziyorum her dizdiğim kata çikolata sos döküyorum sonrada ılıyınca dolaba koyuyoum demi canım

ama olmadıki
ben neyi servis yapacagımı bilmek istiyorummm

Pekiii:))))Şu anda aklımdakiler gündüz için;
Yaşpastayı annesi getirecek.

*Ben şöle çiçekli -kelebekli ,çubuğa takıp pişireceğim kurabiyeler yapacağım.Bunuda bir tülle kapladığım bir köpüğe köpüğe batırıp masaya koyacağım.

*Patatesten civcivler yapacağım.

*Şu meşhur rulo böreğimden yapacağım.

*Milföyden bugün sözettiğim şeker görünümde börek yapacağım.

*Gül tatlısı yapacağım tabi merdane bulursam.

*Havuçlu kekimi çok seviyorlar muhtemelen ondan yapacağım.

*Birde hazır pastatabanı alıp şekilli kesip,üstüne puding dökeceğim,göz burun vs şekil yapacağım üstüne.Yada kızımın başharfini çikolatayla yazacağım N

Akşam yemeği içinde

*Ezogelin çorba

*Pirinç pilavı

*Tavuk şinitsel yada inegöl köfte

*Patates kızartması

*Közlenmiş kırmızı biberden rulo sarma

*Baklava

*Bir çeşitte salata yapacağım.

hımm bak şimdi mısracım anladığımı yazıyorum çikolata sosunu pişiriyorum borcamımın tabanına süt döküyorum bisküvileride süte batırıp borcama diziyorum her dizdiğim kata çikolata sos döküyorum sonrada ılıyınca dolaba koyuyoum demi canım

Evet cnm

Pekiii:))))Şu anda aklımdakiler gündüz için;
Yaşpastayı annesi getirecek.

*Ben şöle çiçekli -kelebekli ,çubuğa takıp pişireceğim kurabiyeler yapacağım.Bunuda bir tülle kapladığım bir köpüğe köpüğe batırıp masaya koyacağım.

*Patatesten civcivler yapacağım.

*Şu meşhur rulo böreğimden yapacağım.

*Milföyden bugün sözettiğim şeker görünümde börek yapacağım.

*Gül tatlısı yapacağım tabi merdane bulursam.

*Havuçlu kekimi çok seviyorlar muhtemelen ondan yapacağım.

*Birde hazır pastatabanı alıp şekilli kesip,üstüne puding dökeceğim,göz burun vs şekil yapacağım üstüne.Yada kızımın başharfini çikolatayla yazacağım N

Akşam yemeği içinde

*Ezogelin çorba

*Pirinç pilavı

*Tavuk şinitsel yada inegöl köfte

*Patates kızartması

*Közlenmiş kırmızı biberden rulo sarma

*Baklava

*Bir çeşitte salata yapacağım.

maşşallah diyorum canım sana :nazar:
Allah kimine veriyo marifet ,kimine vermiyo işte
bana vermemiş mesela:utangac:

aman Allahım mısra
birde bana şanslı diyorsun
şanslı olsaydım sana yakın otururdum
hediyemi alıp gelirdimm bu tatlardan mahrum kalmazdım.
senağlama
senağlama

süper bir menu şimdiden ellerien saglık canım

Back
X