Amanınnn bir gittim bir sürü konuşmuşsunuz canlarım.
Yaralım ,iyi fikir cnm gayet pratik.Dün bir sitede gördüm milföy hamuruna nasıl şekil vermişler biliyor musun,aynen eski şekerler gibi.Ortasına malzemeyi koyup iki tarafını ortada birleştirmişler,sonra yanları parmakla bastırıp fiyonk gibi şekil vermişler.Benim çokkk hoşuma gitti.Milföy hamuru çok nadir kullanırım ama hafta minik tatlı yeğenim 1 yaşına giriyor,onun için aile arasında bir parti yapacağım,milföyde yapacağım dediğim şekillilerden.
DR.Su ,hoşgeldin cnm.İnan hepimizin bir sürü sıkıntısı var bende çok badireler atlattım.Biraz daha sabret cnm birşeylerin oturması için.
Jnazcım ,güle güle cnm iyi sohbetler.
Dirimcim ,işyerinde yasaklı olduğu için göremiyorsun sanırım.Akşam senin için tekrar linlk olarak eklemeye çalışacağım.
teşekkür ederim mısra,zahmet verdim,perdelerini merak ettim de o yüzden.kızlar nasıl yağmur yağıyor burda,hı yağmur deyince aklıma geldi,dün eşim beni almaya geldi,aşırı bir yağmur,obama gelince trafikte felç tabi,beni almaa gelirken akıllı kocacığım arabaya 3 kişi almış,acımış ıslandıklarını görünce(3 kişide bizim oturduğumuz yerde oturuyor şans),bende tam kapıyı açtım,arkadakileri görmedim tabi,eşime beni sevdiğini söylersen binerim yoksa binmem dedim :asigim:arkadan bir gülüşmeklava:eşimde tamam tamam gel dedi klava:,gıcık,arkadakiler inene kadar kıpkırmızı gittim. klava:
yani şimdi her iki hamuruda üst üste dökünce öyle kendi kendinemi alıyor halka halka şekli ay çok enteresan ben daha tarifi anlayamadım evlenince nasıl yapacaksam hihoyyyt
canım 5 aylık evliyim,sen kaç aylıktın?evet balayı zamanı ne güzeldi,el bebek gül bebek,nasıl ilgiydi ah ahkeşke hiç eskimesek di mi?
ilk günlerin keyfi kalmıyo ister istemez :çok üzgünüm:
sen kaç aylık evliydin?
evet çok utandım amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yeni evli bunlar cilveleşiyolar demişlerdir :asigim:
canım 5 aylık evliyim,sen kaç aylıktın?evet balayı zamanı ne güzeldi,el bebek gül bebek,nasıl ilgiydi ah ahklava:
11 ay 4 gün oldu canım
insan ilk günlerdeki gibi olcak zannediyor hep di mi?
sonra bi bocalama devresi geliyor
yemek yap, çamaşır,bulaşık, ütü,temizlik....
birbirine alışmaya çalışıyosun aynı evde yaşamaya
nüfus kağıdında soyadın bile değişiyor
artık başka birini soyadını taşıyosun, başka biriyle yaşıyosun, aynı yatakta uyuyosun
evli olmak sevgili olmaktan çok farklı oluyor
ama evli olmak çok güzel kesinlikle
canım kocişim benim ya :asigim:
nedenkine?iişle ilgili mi?dirimcim geldim ama canım çok sıkkın kızlarrrr
hoşgeldin mısra yemek yemedin mi?Çıkmıştım geri geldim,saat 13:30 a doğru gideceğim
afiyet olsunyemege çikiyorum kizlar
gelince yazarim
operim hepinizi
canım 5 aylık evliyim,sen kaç aylıktın?evet balayı zamanı ne güzeldi,el bebek gül bebek,nasıl ilgiydi ah ahklava:
evet çok utandım ama
angel bende seni merak ettim canım,bu yağmurda ıslanmadın inşallah
yaralım bencede en iyisi patates salatası,isteyen istediği kadar yer,bazıları içine yumurtada dilimliyor,öylede güzel oluyor,bol yeşillik koyarsıncokacimcoook
bEN ŞİMDİ DIŞARIYA ÇIKIYORUM GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR
Angelim iyiyim gulum çok sukur ne olsun iste...
Ugrasiyoruz...
Sen nasilsin ?
Vallaha gunes harika umarim hiç gitmez insanin içi açiliyor resmen
Cok sukur bu gunumuze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?