• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyiyim jnaz cım nolsun erkeklerin hepsimi böyle ki bizim daha evlenmemize 1,5 sene olmasına karşın biyere gidelim bebekli,çocuklu görelim bizimde olsa ne güzel olur dimi diyo:))) bu arada ozicelcius cum hayırlısı olsun:)))

nolsun bitanem sömest dinleniyorum....yüksek lisansa başlıcam sanırım,eşimde bebek diye tutturdu kafam karışık bu aralar...

Dogum senene bakmak icin profiline girdim cnm, gecmis dogum günün kutlu olsun bu ara ;-) Bende kova burcuyum ;-)

Benden bir yas büyüksün cnm, ben senin yerinde yüksek lisansi yapardim, sonra cocuk düsünürdüm. Ben sahsen öyle düsünüyorum. Cocuk dogduktan sonra uzun bir süre birseye basliyamazsin cünkü. Ya Yüksek lisans cabuk olursan zaten 2 sene sürüyo, ondan sonrada cocuk olur. Hatta esin illa acele ediyorsa son sene hamile kalirsin ;-)

selam yeni evliler:)) ve evlencek kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo ev hanımlığı:)))

Selam canım, ben evlenecek kızlardan biri olarak iyi olmaya çalışıyorum mirmirmirmir
Nışan bohçası için kıyafet aldım...
Hiç tarzım olmayan benneyaptımki
Ben hep spor takılırım ama mecbur klasik birşeyler almam gerekiyordu ...
Giyince kendimi garip hissettim ama hoşuma da gitmedi değil...kaydirigubbakcemile
Çok zormuşbu işler onu anladım :bbo:

Selam canım, ben evlenecek kızlardan biri olarak iyi olmaya çalışıyorum mirmirmirmir
Giyince kendimi garip hissettim ama hoşuma da gitmedi değil...kaydirigubbakcemile

olsun kız hayatta bikere oluyo sonuçda nişan nezaman kısmetse ve bi aksilik çıkmassa 14 .06.2009 pazarda ben nişanlancam :Saruboceq: bu arada hayırlı olsun canım

iyiyim jnaz cım nolsun erkeklerin hepsimi böyle ki bizim daha evlenmemize 1,5 sene olmasına karşın biyere gidelim bebekli,çocuklu görelim bizimde olsa ne güzel olur dimi diyo:))) bu arada ozicelcius cum hayırlısı olsun:)))
benim tanıdıklarımda hep böyle malesef tatlım. ama tek farkı nişanlıyken eşim 2 sene geçsin sonra diyodu

malesef haklısın tatlım benimde nişan bohçasına aldığım takım dolapta bekliyo hiç giymedim şimdiye kadar

Dogum senene bakmak icin profiline girdim cnm, gecmis dogum günün kutlu olsun bu ara ;-) Bende kova burcuyum ;-)

Benden bir yas büyüksün cnm, ben senin yerinde yüksek lisansi yapardim, sonra cocuk düsünürdüm. Ben sahsen öyle düsünüyorum. Cocuk dogduktan sonra uzun bir süre birseye basliyamazsin cünkü. Ya Yüksek lisans cabuk olursan zaten 2 sene sürüyo, ondan sonrada cocuk olur. Hatta esin illa acele ediyorsa son sene hamile kalirsin ;-)

geçmiş doğum günü kutlu ozicim:)) benimde dün 26 ocakdı benden de 4 yıl 1 gün büyüksün:))

olsun kız hayatta bikere oluyo sonuçda nişan nezaman kısmetse ve bi aksilik çıkmassa 14 .06.2009 pazarda ben nişanlancam :Saruboceq: bu arada hayırlı olsun canım

Kız öyle de yorucu oluyo canım hele şu alışveriş felan neyse çoğu bitti azı kaldı...
Benim nışan 10-15 gün içinde olacak canım...
Seninkine varmış daha ...
Seninde hayırlı olsun canım...:1hug:

Ve kızlar bende çocuk çok istiyorum siz istemiyor musunuz ? :sm_confused:

Selam tecrübeli evli bayanlar ve benim gibi evli olmayan ama kafasında sorular olan cici arkadaşlarımŞeniz

Benim en çok merak ettiğim evlendikten sonra da kıskanç oluyorlar mıdelikafadulden
Yani hani diyorum sürekli aynı evde yaşayınca abarttıkları konularda rahat olurlar diye düşünüyorum. Yoksa yanılıyor muyumsenağlama

selam millet :lepi:

kıskançlık olayını hiç yaşamadım şükür :Saruboceq:

zamanla aşılabileceğini düşünüyorum..zamanla birbirinize alışırsınız olgunlaşırsınız her şey rayına oturmaya başlar ayırlısı ile:Saruboceq:

Kız öyle de yorucu oluyo canım hele şu alışveriş felan neyse çoğu bitti azı kaldı...
Benim nışan 10-15 gün içinde olacak canım...
Seninkine varmış daha ...
Seninde hayırlı olsun canım...:1hug:

Ve kızlar bende çocuk çok istiyorum siz istemiyor musunuz ? :sm_confused:

ohh ohh az kalmış benimde 5 ay var ama bana sorsan sanki haftasonu yapılacakmış gibi heyecan varkaydirigubbakcemile3 ne yalan söylim bende isterim ama daha zamanı var Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

teşekkürler canım....büyük ihtimalle öyle yapıcam önce yüksek lisans sonra bebek...ikna edicem artık...

isteme,söz,nişan,evlilik,çeyiz hazırlıkları bunlar bana nedense çok uzak
2,5 senelik ilişkim var güya ama hayalini bile kuramıyorumbenneyaptımki

ohh ohh az kalmış benimde 5 ay var ama bana sorsan sanki haftasonu yapılacakmış gibi heyecan varkaydirigubbakcemile3 ne yalan söylim bende isterim ama daha zamanı var Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

Bendede hiç heyecan yok sanki benim nışan 5 ay sonra olacak :roflol:
Çünkü tam günü belli değil....
Valla benim maddi durumum iyi olsun hemen çocuk yapıcım...
Kiradan kurtulmam lazım önce evlenince bi süre kirada oturacağım çünkü ...

isteme,söz,nişan,evlilik,çeyiz hazırlıkları bunlar bana nedense çok uzak
2,5 senelik ilişkim var güya ama hayalini bile kuramıyorumbenneyaptımki

canım benim :teselli: kıyamam sana oturup konuşsanız ya belki 2009 da bişiler olur hakkında hayırlısı olsun canım benimŞeniz
sagol canım seninde kutlu olsun....
teşekkür ederimyerimsenibena.s.

Bendede hiç heyecan yok sanki benim nışan 5 ay sonra olacak :roflol:
Çünkü tam günü belli değil....
Valla benim maddi durumum iyi olsun hemen çocuk yapıcım...
Kiradan kurtulmam lazım önce evlenince bi süre kirada oturacağım çünkü ...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah senin iyiliğini versin emi kira zordur inşallah en kısa zamanda kendi evin olur kocaeli de nerdesin kızz

iyi gidiyor şimdilik,darısı başına diyorum....jnaz kararsızım ya....yüksekli sansı ertelersem cocuktan sonra zor olur ya...neyse hakkımızda hayırlısı....
canım yüksek lisansı istiyorsan başvur bence erteleme dediğin gibi bebekten sonra çok zor olur senin için biraz büyüteyim öyle girerim dersende daha farklı sorunlar çıkabilir
hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım

hayırlısı olsun canım hakkınızda en önemlisi sağlıklı olsun sizde bebişlerde :Saruboceq:

sağol canımm dediğin gibi en önemlisi sağlıklı olmaları zaten . rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin kucaklarımızıda boş bırakmasın :Saruboceq:

Back