• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam millet :lepi:

kıskançlık olayını hiç yaşamadım şükür :Saruboceq:

zamanla aşılabileceğini düşünüyorum..zamanla birbirinize alışırsınız olgunlaşırsınız her şey rayına oturmaya başlar ayırlısı ile:Saruboceq:
a.s canım hoşgeldinn
sagol canım seninde kutlu olsun....

canım benimyaa kusura bakma yeni gördüm . rabbim sevdiklerinle birlikte hayırlı, huzurlu ve mutlu bi yaşam nasip etsin inşallahh ...

ahh ahh şimdi evli olmak isterdim akşam eve gidince kocacığıma yemekler hazırlamak,birlikte sofra kurmak,oturup televizyon izlemek,çayımızı yudumlamak ahh ahh negüzel olurdu evli olsaydık

ahh ahh şimdi evli olmak isterdim akşam eve gidince kocacığıma yemekler hazırlamak,birlikte sofra kurmak,oturup televizyon izlemek,çayımızı yudumlamak ahh ahh negüzel olurdu evli olsaydık

canım kıyamam...:( merak etme o günlerde gelir,bizlerde öyle diyorduk allah bugünleri gösterdi....jnaz sagol bitanem....

bu arada bende perdelerimi yıkamak istiyorum kızlarya bugün havada güzeldi ama sularımız kesik malesef:(
dünde koltuklarımı sildim neyse keyif yapayım bugün temizliğimide yaptım nasılsa:)
geçmişide okudum bi arkdaş kıskançlığı sormuş çok şükür eşim nişanlıykende kıskanç değildi şimdide öyle huyları yok
misafirlere gelincede bayılıyorum ben ağırlamaya kızlarya ama haberli olursa daha çok hoşuma gidiyo telaşe olmuyo en azından. mesela geçen cumartesi akşam 6 gibi eşim aradı dayısıgil bize geliyolarmış oturmaya nasıl telaş oldum anlatamam tamam evim derli toplu ama çayın yanınada bişeyler koymak lazım Allahtan evde stoklarım vardıda acele tarafından hazırladım. bu arada kızlar derin dondurucuya vakit buldukça börekti kurabiyeydi yapıp atın bence çok lazım oluyo

Sen neleri atiyorsun buzluga birkac onerin var mi canim?

Neden kız düşünmüyor musunuz ?

düşünmekle olmuyoki mavruşum hayırlısı tabiki öncelikle ama
şu an ki şartlarda bana hayal bile kurdurmuyo durumumuz
hala ikimizinde işi yokken nasıl olcak
offf offff hani işi gücü olca hayal kurcamda ne birikim ne para ne iş
mümkünmü sence

canım benim :teselli: kıyamam sana oturup konuşsanız ya belki 2009 da bişiler olur hakkında hayırlısı olsun canım benimŞeniz

her sene için bu sene olcak deniliyo ama bişeyin olduğu yok
evliliği bırak işi olsun ona bile razıyım bilmim yoruldum artık

teşekkür ederimyerimsenibena.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah senin iyiliğini versin emi kira zordur inşallah en kısa zamanda kendi evin olur kocaeli de nerdesin kızz

canım benimya oda olur inşallah hayırlısıyla
bende çok hayalini kurardım hatta dün akşam eşimi karşılıyodum kapıda içimden geçirdim 4 sene boyunca bugünlerin hayalini kurmuştum diye :utangac:

akrabaydı torun torbaydı kocamın tarafından kimsecikler yok istanbul da şükür kaydirigubbakcemile3 bizim de öyle.. gelenler bi arkadaşlar oluyo,onlar da gelirken boş gelmiyolar sağolsunlar..e çalışan oldumuz için kaytarıyoz hazır alıveriyoz kaydirigubbakcemile3

evlendiğimden beri çok rahata alıştım.yemek bile yapmıyorum ya benneyaptımki

allah sonumu hayır etsin kaydirigubbakcemile3

Sen neleri atiyorsun buzluga birkac onerin var mi canim?

canımcım başta sigara böreği sarıp atıyorum ama çıkardığımda kızartmak yerine fırına veriyorum. kurabiye olarakta tuzlu yada tatlı farketmiyo. genelde piştikten sonra buzluk poşetine koyup koyuyorum . çıkardığım zamanda hiç bir işlem gerekmiyo. birde hamur olarakta attıklarımda var. mesela reçelli kurabiye tarifim var onu hamur olarak koyuyorum. içine 125 gr margarin, 1 çay bardağı sıvıyağ , 1 çay bardağı pudra şekeri aldığı kadar un ekliyorum. yumuşak bir hamur oluyo. ortasını bastırıp yuvarlak şekil verip önceden ısıtılan fırına koyuyosun. çıkardıktan sonrada istersen reçel istersen çikolata sürebilirsin üstüne.

[
akrabaydı torun torbaydı kocamın tarafından kimsecikler yok istanbul da şükür kaydirigubbakcemile3 bizim de öyle.. gelenler bi arkadaşlar oluyo,onlar da gelirken boş gelmiyolar sağolsunlar..e çalışan oldumuz için kaytarıyoz hazır alıveriyoz kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:

mümkünmü sence

Haklısın canım en önemlisi iş...
İş olduktan sonra yavaş yavaş taksitler herşeyi alırsınız ...
Biz evin yarı eşyasını bitirdik kaydirigubbakcemile5
Yeter ki aranız iyi olsun ben 7 yıldır birlikteyim ancak bak ancak evlilik düşünmeye başladık ki yaşımda ancak geldi kaydirigubbakcemile3

canımcım başta sigara böreği sarıp atıyorum ama çıkardığımda kızartmak yerine fırına veriyorum. kurabiye olarakta tuzlu yada tatlı farketmiyo. genelde piştikten sonra buzluk poşetine koyup koyuyorum . çıkardığım zamanda hiç bir işlem gerekmiyo. birde hamur olarakta attıklarımda var. mesela reçelli kurabiye tarifim var onu hamur olarak koyuyorum. içine 125 gr margarin, 1 çay bardağı sıvıyağ , 1 çay bardağı pudra şekeri aldığı kadar un ekliyorum. yumuşak bir hamur oluyo. ortasını bastırıp yuvarlak şekil verip önceden ısıtılan fırına koyuyosun. çıkardıktan sonrada istersen reçel istersen çikolata sürebilirsin üstüne.

Tsk ederim canim, sigara boregini bende koyuyorum elmali kurabiye ve pogaca. Misafir gelince cok iyi oluyor.
Arkadaslar baska tavsiyeleriniz var mi sizin cat kapi misafir icin buzluga koyabileceklerimiz?
:kahve:

canım kıyamam...:( merak etme o günlerde gelir,bizlerde öyle diyorduk allah bugünleri gösterdi....jnaz sagol bitanem....
Allah bozmasın canım darısı benim ve benim gibilerin başına
Merkezde çalışıyorum

Gölcük tarafafında Seymende oturuyorum

Biliyor musun buraları canım ?
canım annem kandıralı ablam izmite evli gültepede oturuyo akrabalarda orda ama gölcük tarafını bilmiyom
mümkünmü sence
inşallah önce bi işe girer sonra evlilik hazırlıklarına başlarsınız
canım benimya oda olur inşallah hayırlısıyla

amin canım inşallah imreniyorum valla sizlere

Haklısın canım en önemlisi iş...
İş olduktan sonra yavaş yavaş taksitler herşeyi alırsınız ...
Biz evin yarı eşyasını bitirdik kaydirigubbakcemile5
Yeter ki aranız iyi olsun ben 7 yıldır birlikteyim ancak bak ancak evlilik düşünmeye başladık ki yaşımda ancak geldi kaydirigubbakcemile3

7 yıldır ne güzel çocukluktan başlamış sizinki
ve iş sorununuz olmadı galiba bizim gibi
ama ben tanıştığım günden itibaren sorun bu tanıştık 5 gün sonra işsiz kaldı
ondan sonrada bir düzene girmedi
artık işsizliği benim sinirimi bozuyo çok yoruldum bu konuda
ALLAH ım kimseye yaşatmasın ama çok zor çooksenağlama

Yuppiii!...Benden bir tane daha varmış demek...:lepi:

Benimde ablamın bebeği oldu daha 3 günlük onu görünce benimde bi tane yapasım geldi eşimde bebeği görünce hemen geldi yanıma bende aynısından bi tane istiyorum dio ama o da bi tarafdan erken olduğunu düşünüo insanın kafası çok karışıyo ya o kadar güzel bi duyguki ama mantığın bile önüne geçebilio çocuk sevgisi :)

kızlarya ben kalkıp yemek yapayım en iyisi
karnıbahar yapmayı düşünüyodum az önce nette bi tarif buldum fırında karnıbahar böreği diye onu deneyeciğim. güzel olursa sizede veririm tarifi:)

Back