• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kizlar merhaba
Kaynatmissiniz ben yokken ohh ohh iyi
Cakirim da gelmissss pamugum da gelmisss
bir daha gitmeyin yaaa, sizlerin sohbetini ozledim ben
Nasilsiniz bakiyim nasil gidiyor hayat ?
beni soracak olursaniz rejimim çok guzel gidiyor Allaha sukur
Yine gelenlerle gidenlerle ugrasiyorum
Misafir bol boldu haftasonu, ve ise basladim tekrar
Hersey yolunda...
Sohbete devam

hoşbuldukkkk
iyiyim canım çok şükür iyi giidyor evlilik
sorunlarda oluyor ama çözüyoz çok şükür.
bende misafir agırlıyorum yemek yapıyorum.
geçiyor günlerim .mutluyum çok şükür.
herşeyi büyütmemek gerek arkadaşlar.

Selam tecrübeli evli bayanlar ve benim gibi evli olmayan ama kafasında sorular olan cici arkadaşlarımŞeniz

Benim en çok merak ettiğim evlendikten sonra da kıskanç oluyorlar mıdelikafadulden
Yani hani diyorum sürekli aynı evde yaşayınca abarttıkları konularda rahat olurlar diye düşünüyorum. Yoksa yanılıyor muyumsenağlama

hoşbulduk canım
sen nasılsın siz bizlerden tecrübelisin
.
sagol canım iyiyim iyi gidiyor herşey misafir yemek ve akraba ziyaretlerini geride bıraktım işede kısa bi rsüre ara verdim evdeyim bu günlerde......sositososito
Selam tecrübeli evli bayanlar ve benim gibi evli olmayan ama kafasında sorular olan cici arkadaşlarımŞeniz

Benim en çok merak ettiğim evlendikten sonra da kıskanç oluyorlar mıdelikafadulden
Yani hani diyorum sürekli aynı evde yaşayınca abarttıkları konularda rahat olurlar diye düşünüyorum. Yoksa yanılıyor muyumsenağlama

valla canım benimkinin bir sürü farklı huyu cıktı....bunların arasında pozitif olarak degerlendirebilecegimde var negatif olarak degerlendirebileceklerimde...kıskançlık bunlardan biri:kızgın:....aşırı kıskanç degildi evlenmeden önce ama şimdilerde kıskanır oldu...gerci abartmıyor yada abarttıgında topluyor ama yeni bi huy sonuçta....CADIARZU

eylülcüm 2 aylık evli olarak cevap vermek istiyorum
ben çok kıskançlığım kalmadı
iş çıkış saatleri belli giriş saati belli tahmin ediyorum nerde
neyapıyor
benim kıskançlığımda artma olmadı yani.

slm kıslarrrr
çakırgözlü tekarar hoş geldin canım artık ankaradamısıın bi arkadaş öle demişde

ya yaralım benşm hiç misafirim gelmiyor
keşke senin gibi gelenim gidenim çok olsa inan daha komşular bile gelmedi
bende ne yapayım sürekli evi temziliyorum janz senin gibi biraz titizim geçen perdeleri yakıdım
katlamalı ve stor oldugu için biraz vakit alıyor ama yeni perde en kısa zamanda yıkanmalı yoksa boyası bişiyor
bide halıları fırçaladım artık daha az toz atıyor
saf su ile fırçaladım o kadar çok tüy çıktıkı halının rengi değişti

gurbete gidecek arkadaşlara allah sabır versin insan evlenince zaten ruh hali çok değişiyor bide gurbet olunca........

Eylul'cum genelde evlenince o asiri kiskançliklar birazda olsa hafifliyor
Esim daha çok kiskançti nisanliyken ama evlenince bazi huylarindan vazgeçti
bu sefer daha farkli seyler çikti ortaya hiç belli olmuyor
hem alisma suresi de var, ama sanirim zamanla hersey yola giriyor
merak etme tatlim yerimseniben

hoşbuldukkkk
iyiyim canım çok şükür iyi giidyor evlilik
sorunlarda oluyor ama çözüyoz çok şükür.
bende misafir agırlıyorum yemek yapıyorum.
geçiyor günlerim .mutluyum çok şükür.
herşeyi büyütmemek gerek arkadaşlar.

senin adina çok sevindim bitanem
hep mutlu olun boyle hepiniz
misafir agirlamak çok hos degilmi ?
her gun birseyler ogreniyor insan ne guzel
ben yemek konusunda daha bi usta oldum yerimseniben
ama daha çok sey var ogrenmem gereken

canım benim eşimde çok kıskançtı,azcık telefonu geç açayım napıyosun,nerdesin sen derdi,şimdi eser kalmadı tabi.yine kıskanıyor ama bunaltmıyor,tabi arkadaşlarımla dışarı çıkmaya,gezmeye gitsem tepkisi ne olur bilmiyorum,var ama bunaltmıyor canım
çakırgözlü hoşgeldin canım nerelerdesin?evliliğin nasıl geçiyor,alıştın mı?

slm kıslarrrr
çakırgözlü tekarar hoş geldin canım artık ankaradamısıın bi arkadaş öle demişde

ya yaralım benşm hiç misafirim gelmiyor
keşke senin gibi gelenim gidenim çok olsa inan daha komşular bile gelmedi
bende ne yapayım sürekli evi temziliyorum janz senin gibi biraz titizim geçen perdeleri yakıdım
katlamalı ve stor oldugu için biraz vakit alıyor ama yeni perde en kısa zamanda yıkanmalı yoksa boyası bişiyor
bide halıları fırçaladım artık daha az toz atıyor
saf su ile fırçaladım o kadar çok tüy çıktıkı halının rengi değişti

gurbete gidecek arkadaşlara allah sabır versin insan evlenince zaten ruh hali çok değişiyor bide gurbet olunca........

Canim senin komsularin da bi tuhaf hani...
Gelmeleri gerekirdi anlamiyorum ben
Gerçekten benim gelenim gidenim eksik olmuyor boyle olunca vakit daha çabuk geçiyor ve her gun doluyuz
Ama komsularin da hepsi iyi olmuyor maalesef
Keske burda olsaydin da ben gelip gitseydim
Perde dedin de bende yikamaliyim yaa
Hiç daha yikamadim
Suan evin tertemizdir ne guzel
Ailen nasil iyilermi ?

çakırgözlü hoşgldin :D Benim eşiminde kıskançlığı eskisi gibi kalmadı nişanlıyken daha fazlaydı ya bende daha perdelerimi hiç yıkamadım 3 ay oldu nerdeyse camlarda o biçim haftadada bi gün izinliyim yetiştiremiyorum ya :(

ben daha perdeleri yıkamayı daha düşünmüyorum
aslında titizimdir.
başak burcuyum :)

ama daha kirlenmediler ya.

benimde elenim gidenim oluyor
hergün hergün değil ama
apartmandan geliyorlar kahve içmeye
ailemin bir tanıdığı ugruyor geçiyorduk ugradık diye
benimde hoşuma gidyor.

ben sosyal çevresiz yapamam zaten
tv le hiç aram yok.
bu net iyi oldu bana.

merhaba kızlarr
dün pcde sorun vardı giremedim
çakırgözlümde gelmişş hoşgeldin bitanemm çok sevindim netin bağlanmasına Şeniz

bu arada bende perdelerimi yıkamak istiyorum kızlarya bugün havada güzeldi ama sularımız kesik malesef:(
dünde koltuklarımı sildim neyse keyif yapayım bugün temizliğimide yaptım nasılsa:)
geçmişide okudum bi arkdaş kıskançlığı sormuş çok şükür eşim nişanlıykende kıskanç değildi şimdide öyle huyları yok
misafirlere gelincede bayılıyorum ben ağırlamaya kızlarya ama haberli olursa daha çok hoşuma gidiyo telaşe olmuyo en azından. mesela geçen cumartesi akşam 6 gibi eşim aradı dayısıgil bize geliyolarmış oturmaya nasıl telaş oldum anlatamam tamam evim derli toplu ama çayın yanınada bişeyler koymak lazım Allahtan evde stoklarım vardıda acele tarafından hazırladım. bu arada kızlar derin dondurucuya vakit buldukça börekti kurabiyeydi yapıp atın bence çok lazım oluyo

nolsun bitanem sömest dinleniyorum....yüksek lisansa başlıcam sanırım,eşimde bebek diye tutturdu kafam karışık bu aralar...

nolsun bitanem sömest dinleniyorum....yüksek lisansa başlıcam sanırım,eşimde bebek diye tutturdu kafam karışık bu aralar...
hımm hayırlısı olsun bitanem .
eşin tuttururda sen hazırmısın o önemli güzelim benimkide aynı pazar günü alışverişte yaptık baya kalabalıktı ve herkesde bebek arabasıda vardı her gördüğü bebeği gösterdi bana bak bizim eksiğimizde bu işte diyip durdu.
selam yeni evliler:)) ve evlencek kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo ev hanımlığı:)))

a.s tatlım yeni evli olarak cevaplayayım çok şükür iyi gidiyo :)
sen nasılsın

Back