çakırgözlü hoşgeldin canım....:)pamugum seninlede pek karsılasamıyoruz neler yaptın,alıştınmı,ankarayı ögrenmeye başladınmı....ögrende oturmaya gel artık....:)
hoşbulduk canım
sen nasılsın siz bizlerden tecrübelisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çakırgözlü hoşgeldin canım....:)pamugum seninlede pek karsılasamıyoruz neler yaptın,alıştınmı,ankarayı ögrenmeye başladınmı....ögrende oturmaya gel artık....:)
Kizlar merhaba
Kaynatmissiniz ben yokken ohh ohh iyi
Cakirim da gelmissss pamugum da gelmisss
bir daha gitmeyin yaaa, sizlerin sohbetini ozledim ben
Nasilsiniz bakiyim nasil gidiyor hayat ?
beni soracak olursaniz rejimim çok guzel gidiyor Allaha sukur
Yine gelenlerle gidenlerle ugrasiyorum
Misafir bol boldu haftasonu, ve ise basladim tekrar
Hersey yolunda...
Sohbete devam
sagol canım iyiyim iyi gidiyor herşey misafir yemek ve akraba ziyaretlerini geride bıraktım işede kısa bi rsüre ara verdim evdeyim bu günlerde......sositosositohoşbulduk canım
sen nasılsın siz bizlerden tecrübelisin.
Selam tecrübeli evli bayanlar ve benim gibi evli olmayan ama kafasında sorular olan cici arkadaşlarımŞeniz
Benim en çok merak ettiğim evlendikten sonra da kıskanç oluyorlar mıdelikafadulden
Yani hani diyorum sürekli aynı evde yaşayınca abarttıkları konularda rahat olurlar diye düşünüyorum. Yoksa yanılıyor muyumsenağlama
Selam tecrübeli evli bayanlar ve benim gibi evli olmayan ama kafasında sorular olan cici arkadaşlarımŞeniz
Benim en çok merak ettiğim evlendikten sonra da kıskanç oluyorlar mıdelikafadulden
Yani hani diyorum sürekli aynı evde yaşayınca abarttıkları konularda rahat olurlar diye düşünüyorum. Yoksa yanılıyor muyumsenağlama
hoşbuldukkkk
iyiyim canım çok şükür iyi giidyor evlilik
sorunlarda oluyor ama çözüyoz çok şükür.
bende misafir agırlıyorum yemek yapıyorum.
geçiyor günlerim .mutluyum çok şükür.
herşeyi büyütmemek gerek arkadaşlar.
slm kıslarrrr
çakırgözlü tekarar hoş geldin canım artık ankaradamısıın bi arkadaş öle demişde
ya yaralım benşm hiç misafirim gelmiyor
keşke senin gibi gelenim gidenim çok olsa inan daha komşular bile gelmedi
bende ne yapayım sürekli evi temziliyorum janz senin gibi biraz titizim geçen perdeleri yakıdım
katlamalı ve stor oldugu için biraz vakit alıyor ama yeni perde en kısa zamanda yıkanmalı yoksa boyası bişiyor
bide halıları fırçaladım artık daha az toz atıyor
saf su ile fırçaladım o kadar çok tüy çıktıkı halının rengi değişti
gurbete gidecek arkadaşlara allah sabır versin insan evlenince zaten ruh hali çok değişiyor bide gurbet olunca........
jnaz canım yoktun...
nolsun bitanem sömest dinleniyorum....yüksek lisansa başlıcam sanırım,eşimde bebek diye tutturdu kafam karışık bu aralar...
hımm hayırlısı olsun bitanem .nolsun bitanem sömest dinleniyorum....yüksek lisansa başlıcam sanırım,eşimde bebek diye tutturdu kafam karışık bu aralar...
selam yeni evliler:)) ve evlencek kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo ev hanımlığı:)))