• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sedacım canım tam alıntı yapıyodum zil çaldı .
benim blendırım ve rondom arzumun o yüzden kullanmadığım için bilmiyorum.
bursada buraya gelin gelen bi arkadaşım daha var oda 8 aylık evli. sen merkezemi ilçesine gelin geliyosun güzelim ? tabiki aileden ayrılmak çok zor ama alışırsın canımcım bu tamamen senin elinde

sen şimdiden bir sürü valiz almaya bak.sana çok lazım olacak kaydirigubbakcemile4 inşallah canım unutmam.ama ben isteme kahve bile yapmayı unuttum tuzlu kahve içiremedim senağlama

kendi memleketimde okudugum için bu zaman kadar hiç valiz almamıstım :sm_confused:
şimdi diyorum nası bişey alsam acaba die.. aldım bitane yengemler o ufak gelir sana dediler :roflol: bu konularda çok tecrubesizimde.. kafamçokkarıştı
şimdi diom su tekerlıklılerden bitane kocaman alayım heryere onla gideyim , parca parca valiz alıp tasımaktan iyidir die dusunuyorum yerimseniben sırnaşık şey
oyyy kuzucum ayy annenindemı aklına gelmemıs kıss.. gerci senden daha heycanlanmıstır oda kaydirigubbakcemile3 artık bi ara sıkıstırıp verırsın elıne tuzlu kahvesını içmessede içimde ukte kaldı dersın yerimseniben

canım benimyaa bende aynı şeyleri yaşadım istanbuldan sakaryaya gelin geldim bide benim cuma kına cumartesi gelin alma pazar günüde düğün oldu. cumartesi evden çıkmam çok zor olmuştu ama ablam, kardeşim ve yengemler benimle birlikte gelmişlerdi. pazar günüde annemler ve akrabalar geldi düğüne. onların geleceğini bildiğimden midir nedir cumartesi gününü atlatmıştım ama pazar günü düğün bitti gittilerya gözlerim kapıda kaldı çok çok zor bi durum ama alışılıyo be tatlım 3 ay oldu evleneli tabiki çok özlüyorum ailemi çevremi ama burdada kendime göre bi çevre edindim sayılır eşimde destek o yüzden zamanla daha da alışıyosun

offf canım ya ne kadar zor olmuş senağlama inşallah bende tez zamanda alışırım ama hiç umudum yok benim :çok üzgünüm:

kendi memleketimde okudugum için bu zaman kadar hiç valiz almamıstım :sm_confused:
şimdi diyorum nası bişey alsam acaba die.. aldım bitane yengemler o ufak gelir sana dediler :roflol: bu konularda çok tecrubesizimde.. kafamçokkarıştı
şimdi diom su tekerlıklılerden bitane kocaman alayım heryere onla gideyim , parca parca valiz alıp tasımaktan iyidir die dusunuyorum yerimseniben sırnaşık şey
oyyy kuzucum ayy annenindemı aklına gelmemıs kıss.. gerci senden daha heycanlanmıstır oda kaydirigubbakcemile3 artık bi ara sıkıstırıp verırsın elıne tuzlu kahvesını içmessede içimde ukte kaldı dersın yerimseniben

bence her boydan al lazım olur delikafadulden

değil ben 2 abim var onların eşleri de unuttu kaydirigubbakcemile3 bizde ailelerin tanışması-isteme-söz hepsi aynı günde 3-4 saat içinde olduğu için kimsenin aklına gelmedi kaydirigubbakcemile ama en kısa zamanda yapacam.hatta nogay çayı yapıcam onaaaaa :delphin:

offf canım ya ne kadar zor olmuş senağlama inşallah bende tez zamanda alışırım ama hiç umudum yok benim :çok üzgünüm:
canımcımm sakın kendini şartlama alışamam diye inan dahada zor olur senin için
bence her boydan al lazım olur delikafadulden

değil ben 2 abim var onların eşleri de unuttu kaydirigubbakcemile3 bizde ailelerin tanışması-isteme-söz hepsi aynı günde 3-4 saat içinde olduğu için kimsenin aklına gelmedi kaydirigubbakcemile ama en kısa zamanda yapacam.hatta nogay çayı yapıcam onaaaaa :delphin:

ayy siz anlatırken benimde aklıma geldi bizimkinde uzaktan geldikleri için ilk önce yemek verdik sonrada çay servisi yaptık çaylar içilirkende istemişler dolayısıyla kahve yapmamıştım. neyse bi ara abim eşimi alıp kendi evlerine gitti daha rahat konuşabilmek için meğerse yengemde onlarla inmiş ve canımın çayına ne bulduysa katmış biber tuz ne ararsan var eşim görünce anlamış zaten bi gariplik olduğunu o sırada yengeme bakmış oda hepsi bitecek diyince mecbur içmiş 1 bardak çayı 3 bardak suyla bitirmiş canım kocişim bende kızdım sonradan sadece tadına baksaydın diye oda napıyım başımda bekliyodu adetttir heralde diye içtim dedi ve daha sonra cildi öyle kötü sivilce olmuştuki meğersem acıya alerjisi varmış :çok üzgünüm:

ayy siz anlatırken benimde aklıma geldi bizimkinde uzaktan geldikleri için ilk önce yemek verdik sonrada çay servisi yaptık çaylar içilirkende istemişler dolayısıyla kahve yapmamıştım. neyse bi ara abim eşimi alıp kendi evlerine gitti daha rahat konuşabilmek için meğerse yengemde onlarla inmiş ve canımın çayına ne bulduysa katmış biber tuz ne ararsan var eşim görünce anlamış zaten bi gariplik olduğunu o sırada yengeme bakmış oda hepsi bitecek diyince mecbur içmiş 1 bardak çayı 3 bardak suyla bitirmiş canım kocişim bende kızdım sonradan sadece tadına baksaydın diye oda napıyım başımda bekliyodu adetttir heralde diye içtim dedi ve daha sonra cildi öyle kötü sivilce olmuştuki meğersem acıya alerjisi varmış :çok üzgünüm:[/QUOTE]

Bu nasıl bir adetmiş canım yazık değil mi adamcağıza
Ben bu tür şeyleri pek hoş bulmuyorum yani eğlence falan diye bu kadar ileri gitmek...
Geçmiş olsun eşine

ayy siz anlatırken benimde aklıma geldi bizimkinde uzaktan geldikleri için ilk önce yemek verdik sonrada çay servisi yaptık çaylar içilirkende istemişler dolayısıyla kahve yapmamıştım. neyse bi ara abim eşimi alıp kendi evlerine gitti daha rahat konuşabilmek için meğerse yengemde onlarla inmiş ve canımın çayına ne bulduysa katmış biber tuz ne ararsan var eşim görünce anlamış zaten bi gariplik olduğunu o sırada yengeme bakmış oda hepsi bitecek diyince mecbur içmiş 1 bardak çayı 3 bardak suyla bitirmiş canım kocişim bende kızdım sonradan sadece tadına baksaydın diye oda napıyım başımda bekliyodu adetttir heralde diye içtim dedi ve daha sonra cildi öyle kötü sivilce olmuştuki meğersem acıya alerjisi varmış :çok üzgünüm:

yengen iyi yapmış aslında ama alerjik durum olması kötü olmuş.onunla geçmiş olsun.inşallah bu hafta sonu yanıma gelecek o zaman nogay çayı yapıp vereceğim yoksa içimde kalacak napıyım Çok üzgünüm çoook

kızlar nikah düğün günü olsa mı daha iyi yoksa düğünden bir süre önce yapılınca daha mı rahat olur :uhm:

pardon pardon nikah kısmını okumamışım...
bence düğün günü daha güzel oluyor....
daha önce yapıldığında pek anlamlı bulmuyorum ben.
hem nikahlı oluyorsun hemde eşinden ayrı evde kalıyorsun pek hoş değil yaniii

nogay cayı ne kıss ?? pek bi cahalim bu aralar kusura bakmayın... yerimseniben

canım 2 yıl önce nişanlımla (tabi o zaman nişanlım değildi :) ) ankarada estergon kalesinin orda ki çadırlara gitmiştik.orada nogay çayı içmek istemişti nişanlım ve içememişti.bana da sakın bana bunu yapma demişti istemeye geldikleri zamandan için. nogay çayı şöyle oluyor.bildiğimiz demleme çay.ama bardağın yarısını sıcak süt ile doldurup üstüne dem ve su koyuyorsun.bolca karabiber ve isteğe göre tuz atılıp içiliyormuş.tabi nişanlım bardağı şekerle doldurmuştu ama yine içememiştii kaydirigubbakcemile3 o günden beridir yapmak istiyorum bu çayı.

sedacım canım tam alıntı yapıyodum zil çaldı .
benim blendırım ve rondom arzumun o yüzden kullanmadığım için bilmiyorum.
bursada buraya gelin gelen bi arkadaşım daha var oda 8 aylık evli. sen merkezemi ilçesine gelin geliyosun güzelim ? tabiki aileden ayrılmak çok zor ama alışırsın canımcım bu tamamen senin elinde

ben bursada merkezde oturuyorum adapazarındada terminalin oralar veya merkez nişanlımın servisi nerden geçiyorsa ordan o dediğim yerlerde kiralar nekadar 300-400 civarı bulabilirmiyiz

alışırsın alışırsın alışmak zorundayız canım a.s. benimde 2 ayım doluyor nasıl geçti bi bana sor bi daha bana sor :teselli: vel hasılı karar verdik artık kaderimizmiş uzaklık ailemize zor oslada alışıcaz.. kolay olduğunu söyleyemem biraz gözyaşların süzülecek yanaklarından ama elini tutan sıcak el zamanla herşeyin olacak..

mrb arkadaşlar
ben geldim artık
eve net baglandı sonunda ve artık hep sizlerle beraberim

aralık 13 de evlendim
çok şükür güzel gidiyor evlilik.
yazıların hepsini okuyamadım
ama artık bol bol vaktim var okuyacak.

mrb arkadaşlar
ben geldim artık
eve net baglandı sonunda ve artık hep sizlerle beraberim

aralık 13 de evlendim
çok şükür güzel gidiyor evlilik.
yazıların hepsini okuyamadım
ama artık bol bol vaktim var okuyacak.

hoşgeldin canım mutluluklar.. 13 gün varmış aramızda 13 gün önce evlenmişim senden :)

nete oturmaya fırsat bulursan otur ben pek bulamıyorum ya uyuyorum yada yemek yapıyorum yada eşimleyim :) olsun güzel değer buna :utangac:

alışırsın alışırsın alışmak zorundayız canım a.s. benimde 2 ayım doluyor nasıl geçti bi bana sor bi daha bana sor :teselli: vel hasılı karar verdik artık kaderimizmiş uzaklık ailemize zor oslada alışıcaz.. kolay olduğunu söyleyemem biraz gözyaşların süzülecek yanaklarından ama elini tutan sıcak el zamanla herşeyin olacak..

inşallah çok zorlanmadan alışırım canım.tabi sadece ben değil annemlerde benim evde ki yokluğuma alışmalılar.Allahım o sıcak eli ömrümün son anına kadar yanımda ellerimin içinde eylesin...

hoşgeldin canım mutluluklar.. 13 gün varmış aramızda 13 gün önce evlenmişim senden :)

nete oturmaya fırsat bulursan otur ben pek bulamıyorum ya uyuyorum yada yemek yapıyorum yada eşimleyim :) olsun güzel değer buna :utangac:

inş. bulurum canım ben çok istedim eve net baglanmasını
bende başka bir şehre gelin geldim
pek kimseyi tanımıyorum
sürekli evdeyim
havalar güzel olunca yürüyüş falan yapıyorum
ama insan yinede konuşacak birini istiyor valla.

çakırgözlü hoşgeldin canım....:)pamugum seninlede pek karsılasamıyoruz neler yaptın,alıştınmı,ankarayı ögrenmeye başladınmı....ögrende oturmaya gel artık....:)

Kizlar merhaba
Kaynatmissiniz ben yokken ohh ohh iyi
Cakirim da gelmissss pamugum da gelmisss
bir daha gitmeyin yaaa, sizlerin sohbetini ozledim ben
Nasilsiniz bakiyim nasil gidiyor hayat ?
beni soracak olursaniz rejimim çok guzel gidiyor Allaha sukur
Yine gelenlerle gidenlerle ugrasiyorum
Misafir bol boldu haftasonu, ve ise basladim tekrar
Hersey yolunda...
Sohbete devam

Back