Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de ilk gece korkusu var.
işimiz zor kızlarr:))))
bişeyy sormak istiyorumm evli bayanlarrr
gelinliğin altına ten rengi mi yoksa beyaz çorap mı giydinizz????????
ben hiç giymedim canım. zaten ayakkabılarımda açıktı. haziran ayında evlendiğim için çok sıcaktı bi de çorapta giysem fenalık geçirirdim herhalde kaydirigubbakcemile3
burnu kapalı ayakkabı giymem lazım benim
bu yüzdende çorap giymeliimmmm:))))
çok kötü ayaklara sahibim hiç sevmiyorum ayaklarımıı:dilcikar:
40 numaralar:1closedeyes:
Kizlar dogum kontrol hapimi degistirdi doktor bakalim faydasi olacakmi
bu yeni hap hormonlari çalistiriyormus kilo aldirmiyormus ve killarin çogulmasini engelliyormus
hayirlisi yarin aksam baslayacagim
insallah kilo vermeme yardimci olur
kızlar inşallah 5bucuk ay sonra benim de düğünüm var.ne olur ne olmaz diye bahsettiğiniz kremden almak istiyorum o zamana.lakin netten kremin ismini girdim ve türkçe dilinde çıkmadı.acaba Türkiye de olupta bu tarz krem kullanan var mı aranızda ? varsa yazar mısınız adını ?yaralim bu kremin faydaları nedir ?
Bende onu dinlendirici değil uyuşturucu bir krem olarak okumuştum kk da.Belki yanlış biliyorumdur.Uyuşturuyormuş ve acı çekmiyormuşsun genellikle epilasyon öncesi felan kullanılıyormuş herhalde.
Bide regle olmadan önce aspirin içmemek gerekir o da kanı sulandırıyor ve kanama daha fazla geliyor.Ben öyle duymuştum bilgilerinize sunulur:)))
kızlar inşallah 5bucuk ay sonra benim de düğünüm var.ne olur ne olmaz diye bahsettiğiniz kremden almak istiyorum o zamana.lakin netten kremin ismini girdim ve türkçe dilinde çıkmadı.acaba Türkiye de olupta bu tarz krem kullanan var mı aranızda ? varsa yazar mısınız adını ?yaralim bu kremin faydaları nedir ?
Doublebump yazın evleneceksen çorap giyme cnm.Ben kış gelini olduğum için giyeceğim biraz kalın ve desenli bir çorap aldım.
olsun canım. ne güzel zarif ayakların vardır senin. hem bence ayak numaran büyükse burnu kapalı ayakkabı bence yanlış seçim. sivri burunlu oluyor ya ayakkabılar iyice insanın ayakları upuzun duruyor. ben güzel beyaz sedef oje sürdüm ayakkabılarımda inciliydi çok süper oldu şakkıdı kapalı ayakkabıyı ayaklarım iyice şişer sızlar diye tercih etmedim. iyi de yapmışım hiç pişman olmadım. çok rahattım.
korkunun ecele faydası yok korkmuyurdum emme fenaydı
kapalı ayakkabı giydim için ten rengi çorap giydim ... ilerleyen saatlerde de spor çoraplarımı giyip converselerimi çektim kaydirigubbakcemile3
ağustosta evlendim ve iyikide evlendim diyenlerdenim..:sm_cool:
güzel bir başlık olmuş sengözlerimebaksanab
Benim kış olduğu için ten rengi saten tarzı bir çorap giydim iyikide giymişim donmuştum.Bide ayakkabımın önü sivri kapalıydı.Zaten onuda çıplak ayakla giyemezdim ayaklarım çok acırdıbende de ilk gece korkusu var.
Korkma korkunun ecele faydası yooook.Kasma rahat ol herşey yolunda gidiyor zaten korkarsan senin için iyi olmaz bende korkuyordum eşim sağolsun gayet ii rahatlattı :)))
hangi hapı verdi dr un ?
Jasmin hapini verdi canim, kilo vermene yardimci olacak dedi, hayirlisi insallah
bana kalırsa dr a danışmadan kullanılmamlı..hiçbişi kullanmıyorum şükür hiç bi sorunum da olmadı
Bu kremin hiç bir zarari yok.
Ellerimiz çatlayinca, kuruyunca hemen nemlendirici aliyoruz degilmi, bu krem de ayni sadece ozel bolgeye ait. zararsiz bir krem. herkes almak mecburiyetinde degil tabiki ama hassas olan insanlara çok faydali. sahsen bana çok iyi geldi. hala kullaniyorum. iyiki candostum onermis.
korkunun ecele faydası yok korkmuyurdum emme fenaydı
evet korkunun ecele faydasi yok bu dogru hihoyyyt amma velakin kolay gelsin :1rolleyes:
beyaz çorap gelinligin altında hiç güzel durmuyor bence
ten rengi olsun ki beyaz ayakkabı belli olsun ben öyle giydim:1closedeyes:
gelinlik için çok güzel iç çamaşırlar var:jeyyar:
jartiyer gelinligin şeklini bozar diye giyme dedi gelinligimi diken bayan
bende beyaz çok güzel bi takım aldım jartiyeride ertesi gece giydim:lepi:
jartiyeride üstü kısa olanlardan değil göbeğe kadar uzun olanlardan almayı düşünüyorum. en azından vücudumu sardığından toplar belimi??
Ben nişanlığımın altına korseli jartiyerlerden giymiştim keşke giymeseydim hiç hoş durmadı bunu diken terzimde sölemedi ama gelinliğimin içine sadece sütyen giydim çokda güzel durdu.
bide ben gelinliğin altında beyaz çorabı beğenmiyorum sonuçta gelinliğin etek kısmını felan kaldırdığımızda beyaz çorabın gözükmesi bence pekde hoş durmuyor.