Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gelinlin altında sadece ten rengi külotlu çorabım bide iç çamaşırım vardı delikafadulden

sütyeni de gelinliğin içine dikmişlerdi..

zaten ekstradan bişi giyemezdim..gelinlik öyle yapıştıki üstüme derin nefes bile alamıyodum

özel bişi giymedim hiç..taktikler farklı :jeyyar:

zati ilk gece herkes evine çekilince doğru kendimi banyoya attım kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr nasılsınız bugün
bütün gün ayaktaydım kursta şimdide bacaklarım ağrıyo geldiğimden beride temizlikle uğraşıyorum aslında çok incelediğimin farkındayım sonuçta hergün süpürüp siliyorum :)
sizler nasılsınız?
doublebump çım bende korsajlı jartiyerlerden giymiştim gelinliğin altına . gelinlikçim özellikle istemişti cidden hoş duruyo . çorap olarakta jartiyerimin çorabı vardı beyazdı oda. ama ayakkabıda sırıtmadı .

birtanebm bende aynı durumdaydım...ailemi bırakıp başka bir ile geldim..çok zor oldu düğün günü özellikler senağlamasenağlama çok ağladım anlatamam...değişik bir psikoloji zaten nişanlandıktan sonra hep bunu düşünüyordum nasıl ayrılacağım diye...ama alışıyor insan beş ay bitti işte ....acayip özlüyorum ailemi ama evimide eşimide seviyorum ve oraya giddince burayı özlüyoruma.sdoğal bir süreç geçiriyorsun...fazlasıyla anlıyorum seni

ten rengi giydim..beyazı yakıştıramıyorum...jartiyer tavsiye etmiyorum...

Hayirli ugurlu olsun canim
Allah mesut bahtiyar etsin bir omur boyu boyle mutlu olursunuz insallah
Sevgiler a.s.
amin canm benimm inşallah diyorum bende ...herkes mutlu olsun...Şeniz

offf kızlar bende aile hasretini düşünüyorum kayseriden ankaraya gurbete gidiyorum.ve düğünüm ankarada olacak.ailem beni orada bırakıp kayseriye dönecekler.düşündükçe çok ağlıyorum :çok üzgünüm:

ahh canım benım yaa senle aynı kaderi paylaşıyoruz inanki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama
dıyorum bazen ben babamın kucuk kızıyım nası gelın olupta gıdıcem ben (24 oldum nerem kucukse :roflol: )

hem küçük evin küçüğü hemde tek kızıyım senağlama ve gurbete gidiyorum :çok üzgünüm: tıpkı 35 sene önce annem gibi kayseriden ankaraya gidiyorum senağlama yaşımız ne olursa olsun meğer ailemize göre biz hep küçükmüşüz :1no2: sen nerden nereye gidiyorsun canım ?

haklısın canım yaa .. nikahım erken oldu benım eşimin işi dolayısıyla ama imzayı atarken çok değişik duygular içerinde oldum sevınc huzun bırbırıne karıstı senağlama
eşimin işi dolayısıyla gölcükte olcaz ama eşimin memleketı ordu , benım memleket eskısehır :1no2: bayramda-seyranda kaynanam benı yanına istiyor napcam bilmiorum :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı hayırlısı olsun.. :Saruboceq:

sen nikahı halletmişin maaşallah.benim düğün-nikah bir olacak delikafadulden karman çormanım onun için. kayınvalidenin bayramlarda gelmeni istediğini şimdiden söylemesi seni iyice düşündürmüştür.inşallah eşinle uygun bi şekilde bunu halledersin canım. hakkımızda hayırlısı olsun

ayagına basmayı unutma kıss...
ben 3.defa bastıgımda anca ayıldı benımkisi :roflol: :roflol: garibim bende çok heycan yapms delikafadulden
memleketler yakın olsa birbirine neyse 13.30luk yol farkı var :1no2: artık bisekılde hallecess insallah :Saruboceq: bu arada gorumcem kayseriye gelın gitti..
benıde goturceklerdide babam izin vermedi :dilcikar:

ayy inşallah heyecandan unutmam basmayı delikafadulden yine iyi ayılmış canım ya ayılmasaydı -tatlicadiarzu- keşke gelseydin kayseriye görmeni isterdim burayı.artık evlendikten sonra eşinle gelirsin inşallah. sende hangi şehre gideceğiniz şaşırırsın ya hihoyyyt eskişehir-ordu-kayseri kaydirigubbakcemile

ayy valla yaa nere gidem beeeen kaydirigubbakcemile2
o piti piti yapıp kura cekerım artık sırnaşık şey yerimseniben
unutmazsın kızz bende dıyodum unutcam kesın filan çunkı nıkah memuru bızden 30dk once gelmıstı ben daha kuafordeydım kafamçokkarıştı apar topar hersey oldu bittiye geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senınksı insallah hersey tam vaktınde olur canım :1hug: a.s.

sen şimdiden bir sürü valiz almaya bak.sana çok lazım olacak inşallah canım unutmam.ama ben isteme kahve bile yapmayı unuttum tuzlu kahve içiremedim senağlama

evli arkadaşlardan tavsiye alıcaktım iş arkadaşım bana blendar seti almış king kullanan varmı acaba iyimidir yoksa değiştireyimmi

Ben heyecandan ayağına basmayı unutmuştum garibim ayağını ayağımın yanına kadar getirmiş karşımda kuzenlerim bas bas bağırıyor benim aklım bir karış havada tabi.Neyseki düğün salonundaki gelin odasında bastım bende ayağına:çok üzgünüm:

canım benimyaa bende aynı şeyleri yaşadım istanbuldan sakaryaya gelin geldim bide benim cuma kına cumartesi gelin alma pazar günüde düğün oldu. cumartesi evden çıkmam çok zor olmuştu ama ablam, kardeşim ve yengemler benimle birlikte gelmişlerdi. pazar günüde annemler ve akrabalar geldi düğüne. onların geleceğini bildiğimden midir nedir cumartesi gününü atlatmıştım ama pazar günü düğün bitti gittilerya gözlerim kapıda kaldı çok çok zor bi durum ama alışılıyo be tatlım 3 ay oldu evleneli tabiki çok özlüyorum ailemi çevremi ama burdada kendime göre bi çevre edindim sayılır eşimde destek o yüzden zamanla daha da alışıyosun

king robotuma bişey demediniz jnazcım bende 4 temmuzda sakarya gelin geliyorum bursadan benim için çok zor olucak ilkez ailemden ayrılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…