beyaz çorap gelinligin altında hiç güzel durmuyor bence
ten rengi olsun ki beyaz ayakkabı belli olsun ben öyle giydim:1closedeyes:
gelinlik için çok güzel iç çamaşırlar var:jeyyar:
jartiyer gelinligin şeklini bozar diye giyme dedi gelinligimi diken bayan
bende beyaz çok güzel bi takım aldım jartiyeride ertesi gece giydim:lepi:
hangi hapı verdi dr un ?
Jasmin hapini verdi canim, kilo vermene yardimci olacak dedi, hayirlisi insallah
bana kalırsa dr a danışmadan kullanılmamlı..hiçbişi kullanmıyorum şükür hiç bi sorunum da olmadı
Bu kremin hiç bir zarari yok.
Ellerimiz çatlayinca, kuruyunca hemen nemlendirici aliyoruz degilmi, bu krem de ayni sadece ozel bolgeye ait. zararsiz bir krem. herkes almak mecburiyetinde degil tabiki ama hassas olan insanlara çok faydali. sahsen bana çok iyi geldi. hala kullaniyorum. iyiki candostum onermis.
korkunun ecele faydası yokkorkmuyurdum emme fenaydı
evet korkunun ecele faydasi yok bu dogru hihoyyyt amma velakin kolay gelsin :1rolleyes:
ben 2 ay yasmin kullandım..4 kilo aldım ama hapın etkisi varmı bilmiyorum..kilo kaybı yaratmadı hiç.. bıraktım ben de kullanmıyorum.. herkeste farklı etkiler yaratıyo demekki
kremin adı aklımda olsun o halde saol hihoyyyt
hangi hapı verdi dr un ?
Jasmin hapini verdi canim, kilo vermene yardimci olacak dedi, hayirlisi insallah
yasmin hapı kilo verdiriyomuymuş ki :uhm:
aksine aldırır diye bilinir hormon içeriyo
yüzdelik bi dilimde kullanan kişilerde kilo yapıyo olması daha fazla diye biliyorum
zayıflama derdindeyken kilo alma bence bi araştır
kremde eger emla ise yasaklanmış bi krem dikkat edin
bişey sorucam kızlar ben evlenince ankaradan kocaeline gidicem benim gibi olanlar varmıydı?nişanlımı çok seviyorum ama ailemden ilk defa ayrılıcam üniversiteyi bile onlardan ayrılmamak için ankarada okudum...bu zor devreyi nasıl atlattınız?:çok üzgünüm:
bende de ilk gece korkusu var.
işimiz zor kızlarr:))))
yok canm korkacak birşey...ben hissetmedim bile:roflol:
bişeyy sormak istiyorumm evli bayanlarrr
gelinliğin altına ten rengi mi yoksa beyaz çorap mı giydinizz????????
amin canm benimm inşallah diyorum bende ...herkes mutlu olsun...ŞenizHayirli ugurlu olsun canim
Allah mesut bahtiyar etsin bir omur boyu boyle mutlu olursunuz insallah
Sevgiler a.s.
çok teşekkür ediyorum nermincik
offf kızlar bende aile hasretini düşünüyorumkayseriden ankaraya gurbete gidiyorum.ve düğünüm ankarada olacak.ailem beni orada bırakıp kayseriye dönecekler.düşündükçe çok ağlıyorum :çok üzgünüm:
ahh canım benım yaa senle aynı kaderi paylaşıyoruz inanki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama
dıyorum bazen ben babamın kucuk kızıyım nası gelın olupta gıdıcem ben (24 oldum nerem kucukse :roflol: )
hem küçük evin küçüğü hemde tek kızıyım senağlama ve gurbete gidiyorum :çok üzgünüm: tıpkı 35 sene önce annem gibi kayseriden ankaraya gidiyorum senağlama yaşımız ne olursa olsun meğer ailemize göre biz hep küçükmüşüz :1no2: sen nerden nereye gidiyorsun canım ?
haklısın canım yaa .. nikahım erken oldu benım eşimin işi dolayısıyla ama imzayı atarken çok değişik duygular içerinde oldum sevınc huzun bırbırıne karıstı senağlama
eşimin işi dolayısıyla gölcükte olcaz ama eşimin memleketı ordu , benım memleket eskısehır :1no2: bayramda-seyranda kaynanam benı yanına istiyor napcam bilmiorum :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı hayırlısı olsun.. :Saruboceq:
rica ederim canm benm dediğim gibi ben o hissettiklerini bir seneden fazla yaşadım...:1hug::1hug:
sen nikahı halletmişin maaşallah.benim düğün-nikah bir olacak delikafadulden karman çormanım onun için. kayınvalidenin bayramlarda gelmeni istediğini şimdiden söylemesi seni iyice düşündürmüştür.inşallah eşinle uygun bi şekilde bunu halledersin canım. hakkımızda hayırlısı olsun
ayagına basmayı unutma kıss...
ben 3.defa bastıgımda anca ayıldı benımkisi :roflol: :roflol: garibim bende çok heycan yapms delikafadulden
memleketler yakın olsa birbirine neyse 13.30luk yol farkı var :1no2: artık bisekılde hallecess insallah :Saruboceq: bu arada gorumcem kayseriye gelın gitti..
benıde goturceklerdide babam izin vermedi :dilcikar:
ayy inşallah heyecandan unutmam basmayı delikafadulden yine iyi ayılmış canım ya ayılmasaydı -tatlicadiarzu- keşke gelseydin kayseriye görmeni isterdim burayı.artık evlendikten sonra eşinle gelirsin inşallah. sende hangi şehre gideceğiniz şaşırırsın ya hihoyyyt eskişehir-ordu-kayseri kaydirigubbakcemile
ayy valla yaa nere gidem beeeen kaydirigubbakcemile2
o piti piti yapıp kura cekerım artık sırnaşık şey yerimseniben
unutmazsın kızz bende dıyodum unutcam kesın filan çunkı nıkah memuru bızden 30dk once gelmıstı ben daha kuafordeydım kafamçokkarıştı apar topar hersey oldu bittiye geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senınksı insallah hersey tam vaktınde olur canım :1hug: a.s.
offf kızlar bende aile hasretini düşünüyorumkayseriden ankaraya gurbete gidiyorum.ve düğünüm ankarada olacak.ailem beni orada bırakıp kayseriye dönecekler.düşündükçe çok ağlıyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?