Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki affedildin lülülülülülü
hoşbulduk daha gitmem takılırım buraya... bu arada nasıl bi rejim uyguluyosun
banada fikir verirsen çok sevinirim bayadır tartılmadım ama kıyafetlerimin çoğundan farkediyorum çok pis kilo aldım ya :çok üzgünüm: inş. verirsin aldığın kilolar su gibi gider insanın psikolojisi bozuluyo çünkü ama moralini bozma bu konuda yanlız diilsin :1hug:
Hee bitek bekarlar değil bende evliyim ama bende bilmiyodum öğrenmiş oldum saol yaralım
Canim...dinlendirici dedim belki yanlis kelime kullandim bilemiyorum
O bolgeye surebilecegin bir krem, alevini alir, siskinligi onler, ve daima yara olusmamasini onler
Nasil ellerimiz kuru oldugu zaman krem kullaniyoruz iste o bolge içinde kremler var
Sen eczaneye "saforelle" adinda ki kremden varmi yada ona benzeri dersen eczane anlar canikom
hmmm anladım şimdi a.s
sağol canım acıklaman için :1hug:
bu arada guzel bir fikirr Şeniz
yaa bide ben o gunden çok korkuyorum şişcekmi bide biyerlerım abooo :1ninca:
neyse çok kotu gecmemesi için dua edıcem :Saruboceq:
sağol bitanem açıklamaların için.. a.s.
EE yiycek bişii kalmamışki :))) Aslında yapabilirim ama eşim yerken ben nasıl dayanıcam ya o hayatta öle diyet yemekleri yemez Bende o patates kızartması yerken salata yiyemem nasıl olcakki ama kendimi tutmam lazım psikolojim bozuluyo gittikçe çok kafama taktım bide herkez sölüo sanki aklımdan çıkıyomuş gibi dediklerini uygulamaya çalışıcam
abba'cim portakal yiyorum bakalim faydasi olacakmi
suan kendimle savasiyorum psikolojim bozulacakti nerdeyse
simdilik rejime devam bakalim ayin sonunda kaç vermis olacagim
meraktayim
insallah olur
Bende onu dinlendirici değil uyuşturucu bir krem olarak okumuştum kk da.Belki yanlış biliyorumdur.Uyuşturuyormuş ve acı çekmiyormuşsun genellikle epilasyon öncesi felan kullanılıyormuş herhalde.
Bide regle olmadan önce aspirin içmemek gerekir o da kanı sulandırıyor ve kanama daha fazla geliyor.Ben öyle duymuştum bilgilerinize sunulur:)))
Canim...dinlendirici dedim belki yanlis kelime kullandim bilemiyorum
O bolgeye surebilecegin bir krem, alevini alir, siskinligi onler, ve daima yara olusmamasini onler
Nasil ellerimiz kuru oldugu zaman krem kullaniyoruz iste o bolge içinde kremler var
Sen eczaneye "saforelle" adinda ki kremden varmi yada ona benzeri dersen eczane anlar canikom
senın için yaralimdan kopyaladım canım..
eger kk da gorursen buraya yaz olur mu ? bende bakayım burdakı adı ne acaba kremın bende merak ettım valla ..
tşk ederim canım.kk da hiç gözüme çarpmadı benim.yarın eczacı arkadaşımla bi görüşüyüm belki yardımcı olur