hazırlıklar bitmek üzere ama ben heyecandan ölüyorum aklıma geldikçe, müstakbel eşim ve ben her ikimizde çalşıyoruz, fabrikada makine operatörü bende avukat yanındayım danışmanlık yapıyorumiiz canım sen nasılsın topicimizin sorgucu başı mısra şuan burda yok onun yerine ben sorayım ilk soruları
nasılsın evlilik hazırlıkları nasıl gidio kaç yaşındasın çalışıomusun eşin yani nişanlın ne iş yapıo evlenince çalışcakmısın
hazırlıklar bitmek üzere ama ben heyecandan ölüyorum aklıma geldikçe, müstakbel eşim ve ben her ikimizde çalşıyoruz, fabrikada makine operatörü bende avukat yanındayım danışmanlık yapıyorum
aa mısracım burdamıydın tüüh az önce gelseydin keşke çünki yeni bi arkadaş katıldı aramıza sen yoksun die ben sordum soruları
24 yaşındayım yazmayı unutmuşum az evvel serde acemilikte var tabi, 16 mayısta evleniyorum kısmet olursa Düzce'de yaşıyorumCanım ne farkeder ha sen sormuşsun ha ben,hepimiz bir bütünüz.
Yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş.Yaşı kaç mış?
Ne zaman evleniyormuş?
Nerde yaşıyormuş?........vs:dance:
mrb angel iilik tatlım ya ne olsun bildiğin gibi bende sizleri repliodum hepinizi:)
sende ne var ne yok iisindir inş
Canlarım doğum kontrol kullananlarınız şu haberi mutlaka okusun.
'Greyfurt tehlikeli olabilir' uyarısı - Hürriyet
hazırlıklar bitmek üzere ama ben heyecandan ölüyorum aklıma geldikçe, müstakbel eşim ve ben her ikimizde çalşıyoruz, fabrikada makine operatörü bende avukat yanındayım danışmanlık yapıyorum
slm angel teşekkür ederim, bu heyecanımı yenmem lazım nasıl olucak bilmiyorumiyiyim cnm bende vücudumun heryeri ağrıyor 2 3 gündür onun dışında bişi yok hava çok soğuk ya dışarda güneş var ama deli gibide rüzgar baya üşüyorum yani
sağol cnm bilgilendirdiğin için aklımızda bulunsun
zaten ben artık bı greyfurt suyundan baya korktum
slm dzcel sende hoşgeldin aramıza hayırlı olsun şimdiden heyecanlı günler seni bekliyor
24 yaşındayım yazmayı unutmuşum az evvel serde acemilikte var tabi, 16 mayısta evleniyorum kısmet olursa Düzce'de yaşıyorum
bayıldım ben buraya ya çok güzel topic :dance:
ekinezya çayı bende duymuştum ama hiç denemedim, denemekte fayda var tabikiarkadaşlar ya sizinle bişi pylaşmak istiorum biz eşimle epeeyydirr ekinezya çayı içiyoruz vee Allaha çok şükür hiç hastalanmadık bu çay bağışıklık sistemini çok güçlendirio ben bi doktordan öğrenmiştim ve içmeye başladık tadıda güzel deneyin derim ben etkisini görceksiniz mısra sen belki biliosundur bitkilerle haşırneşirim demiştin ya senin bilgin varmıydı
benden bi dost tavsiyesi alın için pahalıda deil üstelik sürekli içmekte gerekmio
eşim çocuk hastanesinde olduğu halde bi kere bile grip olmadı
evet canım dene bence çok faydalı bi çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?