Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zormuş evet ya bu kadar zor olacağı aklıma gelemzdi açıkçası kızlar. 3. ayımıza girdik Allahın izniyle. ama olsun şikayet etmiyorum değecek inşallah bütün bunlara.
en güzeli kendi işinin patronu olmak kendi büronu açıcaksın sensi oh mis olucak istediğinde gidiceksin istediğinde gitmiyceksin gerçi onun içinde iyi bi çevre lazım .. öylede olmuyor böylede yani ortasını bulmak şart en iyisi memur olmak sanırım nerden nereye zıplıyorum bende bugün :)
Kizlar siz hic sogan dolmasi yediniz mi az once tarifini gordum de ilk defa duyuyorum guzel midir acaba? CADIARZU
angel cım niye geçsin be tatlım gir bi kpssye oldu bitti :)
neyse şekerler ben kaçar kötüleşiyorum yine midem felaket .. kendinize iyi bakın iyi hafta sonları bu arada ben oy kullanamıycam konyada kullanmam gerekiyor şimdi hiç yol çekecek gibi hissetmiyorum kendimi napalım artık hayırlısı..
öpüldünüz şekerler
angel cım niye geçsin be tatlım gir bi kpssye oldu bitti :)
neyse şekerler ben kaçar kötüleşiyorum yine midem felaket .. kendinize iyi bakın iyi hafta sonları bu arada ben oy kullanamıycam konyada kullanmam gerekiyor şimdi hiç yol çekecek gibi hissetmiyorum kendimi napalım artık hayırlısı..
öpüldünüz şekerler
Ben geldim kimse var mıııııııııı?
ben geldim kızlar
nasılsınız
pek kims eyok galiba
buğün güzel bir gün geçiridm galiba
sakin evdeydim
üsteki komşum uğradı
sohbet ettik
birileriyle konuşmak iyi geldi bana .
Kıskanıyorum valla çakır seni.Ne güzel komşularınla görüşüyorsun:))))))