Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim nasilsin, sanirim herkes tatil.
Bende varim canim iyim sayilirim.
Aksama kadar mi calisiyorsun bugun de?
Yok canim calisiyor oda, bi pazar gunu tatil senin gibi.
Zor vallaha haftanin 6 gunu sabahtan aksama kadar calismak,
bari cumartesi oglenden sonra tatil verseler sana.
Canim benim cok zor vallaha senin icin inanirim. Birde ha su gun rahatliyacagim diye kendini teselli edebilsen daha kolay olur ama herzaman ayni oldugu icin cok zordur senin icin.
Dunya ne kadar ilginc degil mi benim de bazen okadar bos zamanim oluyor ki ne yapacagimi bilemiyorum.
Soyle orta yolu bulsak haftada 4/5 gun calissak gerisini de kendimize harcasak cok fazla mi hayal kuruyorum ne. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet canim oyle cok daha iyi olur senin icin,
is yerinle bir sekilde anlasma yapamaz misin bu konuda?
Ne bilim maasini azicik kessinler o gununkini ve 5 gun calissan kabul etmezler mi?
sensi ve angel merhabalar bende girmişken bi bakıyım dedimdi
ama angel görünce yazdıklarını üzüldüm çok zor olsa gerek ama şuda gerçek bütün gün evde olsan okadar verimli olamassın çalışmak insana pratiklik ve dinamiklik kazandırıyor. şahsen çalışırken daha verimli olurdum şimdi evde boş boş durmak hem ruhuma hemde bedenime iyi gelmiyor.. o yüzden güzel taraflarını gör ve gülümse tatlım :)
sensi cim sanada iş bulmak lazım istiyosun gibi görünüyor :)
Angel ne sinir insanlarmis oyle yarim gun verseler bari hem senin teklifin cok guzelmis bir hafta diger arkadas bir hafta sen.
Pamuksekeri hosgeldin canim nasilsin bugun?
Ben istiyorum da pek kismetim acik degil bu konuda,
bu durumu yavas yavas kabulleniyor gibiyim ya azicik umudum var hala. kaydirigubbakcemile3