• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın canlarım
bu c tesi gününde çalışıyorum işte :-((
herkes tatil
mısraaam sen çalışacaksın bugün galiba

Yok canim calisiyor oda, bi pazar gunu tatil senin gibi.
Zor vallaha haftanin 6 gunu sabahtan aksama kadar calismak,
bari cumartesi oglenden sonra tatil verseler sana.

Yok canim calisiyor oda, bi pazar gunu tatil senin gibi.
Zor vallaha haftanin 6 gunu sabahtan aksama kadar calismak,
bari cumartesi oglenden sonra tatil verseler sana.

evet canım ya o kadar ihtiyacım varki tatile yani c tesi 6 da çıkmak çok gıcık evde bi sürü iş beni bekliyor salon ve odanın biri komple çamaşır dolu bütün nevresimleri yıkadım 3 gündür ve tabi normal çamaşırlar şimdi eve koşturup hemen yemek yeyip ütüye başlıcam kendime hiç zaman ayıramıyorum ki ve tabi eşime deÇok üzgünüm çoook
yarın da pazar ev temizlenecek mecbur haftada bi gün yapıyorum zaten temzliği ve oy kullanılacak oda annemlerin orda çıkmış ee oraya git gel annemlerde otururum biraz sabah kalk işi yap yetiştir git gel akşam 7 8 aman ya gün betecek gelince de yemek yaparım 2 3 günlük
eeeee ben ne zaman dinlencem
bunları yapmazsam da olmazki
eşim yardım ediyor ama nereye kadar akşam ben normal ütüleri yaptıktan sonra oda nevresimleri ütüler bide evleri süpürür bende diğerlerini yaparım
aman sensicim işte bana bir dokun bin ah işit:1no2:

Canim benim cok zor vallaha senin icin inanirim. Birde ha su gun rahatliyacagim diye kendini teselli edebilsen daha kolay olur ama herzaman ayni oldugu icin cok zordur senin icin.
Dunya ne kadar ilginc degil mi benim de bazen okadar bos zamanim oluyor ki ne yapacagimi bilemiyorum.

Soyle orta yolu bulsak haftada 4/5 gun calissak gerisini de kendimize harcasak cok fazla mi hayal kuruyorum ne. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canim benim cok zor vallaha senin icin inanirim. Birde ha su gun rahatliyacagim diye kendini teselli edebilsen daha kolay olur ama herzaman ayni oldugu icin cok zordur senin icin.
Dunya ne kadar ilginc degil mi benim de bazen okadar bos zamanim oluyor ki ne yapacagimi bilemiyorum.

Soyle orta yolu bulsak haftada 4/5 gun calissak gerisini de kendimize harcasak cok fazla mi hayal kuruyorum ne. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya işte haftada beş gün ideal c tesi pazar bana kalsa c tesi iş yapar pazar gezer dinlenirim
ama olmuyor ki:1shok:

Evet canim oyle cok daha iyi olur senin icin,
is yerinle bir sekilde anlasma yapamaz misin bu konuda?
Ne bilim maasini azicik kessinler o gununkini ve 5 gun calissan kabul etmezler mi?

Evet canim oyle cok daha iyi olur senin icin,
is yerinle bir sekilde anlasma yapamaz misin bu konuda?
Ne bilim maasini azicik kessinler o gununkini ve 5 gun calissan kabul etmezler mi?

yok canım olmazki özel sektör hep böle c tesi genelde çalışılıyor
ya yarım gün yada benim gibi tam gün
yani orta yolu anlaşmak gibi bi seçenek yok malesef
ya biz iki kişiyiz nöbetleşe çalışalım c tesileri bi hafta o gelsin bi ben diyorum
onu bile kabul etmiyolar düşün artık

sensi ve angel merhabalar bende girmişken bi bakıyım dedimdi

ama angel görünce yazdıklarını üzüldüm çok zor olsa gerek ama şuda gerçek bütün gün evde olsan okadar verimli olamassın çalışmak insana pratiklik ve dinamiklik kazandırıyor. şahsen çalışırken daha verimli olurdum şimdi evde boş boş durmak hem ruhuma hemde bedenime iyi gelmiyor.. o yüzden güzel taraflarını gör ve gülümse tatlım :)

sensi cim sanada iş bulmak lazım istiyosun gibi görünüyor :)

Angel ne sinir insanlarmis oyle yarim gun verseler bari hem senin teklifin cok guzelmis bir hafta diger arkadas bir hafta sen.

Pamuksekeri hosgeldin canim nasilsin bugun?
Ben istiyorum da pek kismetim acik degil bu konuda,
bu durumu yavas yavas kabulleniyor gibiyim ya azicik umudum var hala.
kaydirigubbakcemile3

saolasın sensicim .. hayırlısı inşallah çıkar belki umudunu yitirme canım. bende pek iyi değildim bugünlerde sürekli yattım az toparlandım şükür geçip gidiyor günler hızla ..

sensi ve angel merhabalar bende girmişken bi bakıyım dedimdi

ama angel görünce yazdıklarını üzüldüm çok zor olsa gerek ama şuda gerçek bütün gün evde olsan okadar verimli olamassın çalışmak insana pratiklik ve dinamiklik kazandırıyor. şahsen çalışırken daha verimli olurdum şimdi evde boş boş durmak hem ruhuma hemde bedenime iyi gelmiyor.. o yüzden güzel taraflarını gör ve gülümse tatlım :)

sensi cim sanada iş bulmak lazım istiyosun gibi görünüyor :)

hoşgeldin pamukcum nasılsın canım
hamilelik nasıl alıştın dimi kaç aylık şimdi dr gittinmi ay ne güzel ya çok seviniyorum senin adına:CüvCüv:
aslında haklısın bu iş konusunda çünkü 1,5 ay nerdeyse evde kaldım ameliyat sonrası artık son zamanlar ordan oraya o kanepeden bu kanepe devriliyodum akşam eşim gelince ondan önce ben dertleniyodum yoruldum diye
ama işte uzun mesailerde yıpratıyor çok değil yarımgün mola istiyorum
işimide seviyorum hani başka iş bakmayı akıl bile etmiyorum 7 yıl vermişim düşünsene burda büyüdümkaydirigubbakcemile2

Angel ne sinir insanlarmis oyle yarim gun verseler bari hem senin teklifin cok guzelmis bir hafta diger arkadas bir hafta sen.

Pamuksekeri hosgeldin canim nasilsin bugun?
Ben istiyorum da pek kismetim acik degil bu konuda,
bu durumu yavas yavas kabulleniyor gibiyim ya azicik umudum var hala.
kaydirigubbakcemile3

sen ne mezunusun canım evlenmeden önce falan hiç çalıştınmı arıyormusun iş
benim burdan 2 tane arkadaşım evlenip kayseriye yerleşti birisi derhanede kayıt bölümünde hemde sekreter diğeride hyundai de yine servis danışmanı
gerçi onlar tanıdık vasıtasıyla burdan gitmeden işlerini buldular
aman ya bu işlerde şans lazım

Back