• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Tesekkur ederim detsekleriniz için dostlarim
Bende çok uzgunum...
Bilseniz nasil çalistim nasil...O adam guzel yaptigim her isi elimden aldi, fesat, kinci, kiskanç felaket hemde, birde o kadar cimri, igrenç bir insan.
Sefimde sende nesin diyemedim. Hep ben ezildim hep
6 aydir susuyordum bugunu bekledim hep
Umutlanmistirdi beni sefim ama olmadi...
Yuzune bakarak, beni aptal yerine koydugundan dolayi sana çok tskur ederim dedim
Bu saatten sonra benim tek objektifim isime saatinde gelmek, saatinde gitmek olacak dedim.
Ciktim...
Suan hala aglamaktayim çok zoruma gitti.
Esimi aradim oda çok uzuldu ama takma kafana diyor ama biliyorum çok uzuldu
Herkesden çok haketmistim ben bunu..
Suan hiç bir amacim kalmadi burda.
Tek derdim, evliligim...O kadar.
Evime gitmek istiyorum suan.

canım benim gerçekten çok üzüldüm
dünyanın kuralı bu düzeni de çalışan değil başka şeyler yapan yaranır maaşında mevkiinde fazlasını alır :-(((
sıkma ne olur kendini

Yaralım ne kadar süredir orada çalışıyorsun cnm?
Huzursuzluk başgösterdiğinde her sabah işe gitmek ne denli eziyet olur çok yakınen bilirim.
Şayet iş değiştirme imkanın varsa şimdiden bir altyapı oluştursan ?

biraz daha iyiyidim...ta ki babam arayana kadar
Patladim teledonda, agladim...ne sana laik bir is hayati duzene koydum nede sana laik bir aileyle dunur ettirdim..hakkini helal et dedim de...
senağlamasenağlama

Misraam...6 sene oldu.
Ilk geldigim zamanda, ise basladim, zamanla ispat ettim kendimi,sefimin en zor donemlerinde yaninda oldum ve daha çok çalistim (aniden asistani çekti gitti, o yasli adamin yaninda çalisan geri zekali oglan ise gelmedigi gunler) ve her sene daha çok çalistim...herkes benden çok memnun, gerek finansçilar, gerek musterilerimiz, gerekse herkes...
Bu sene tamam dedim, sefin yerine ben geçerim herhalde...Umitlendirmisti beni ustelik
Ama tamamen oyunmus bunlar
Sefim bana, isi ona verdim fakat yardima ihtiyaci olacak, bakalim nasil organize edecek ama sanirim bi kaç seyi sana verir dedi, bende ona, onun çöpü degilim. benide bu is yani bosluklari doldurmak gibi bir amacim yok. beni enterese etmiyor bu teklif deyince gozlerim doldu. sefim uzuldugunu biliyorum ama zamanla degisikler olacak goreceksin dedi
yuzune aptalca baktim...yani suan sana yalanlar savurduguma mi inaniyorsun dedi
evet dedim...herseyin tamamen palavra
cunku sen sefinligini sadece benimle yapiyorsun, cunku ben bir kadinim, ve Turkum dedim.
evet dedi...zayif bir patronum ben. onlara yuzum yok ama sana nazimi geçirebilirim cunku sen beni hep dinledin dedi.
e peki o zaman yinede ona verildi haketmedigi halde dedim
sustu
bende çiktim.

ya offff

Off cnm ya ne diyeceğimi bilemiyorum.

Şimdi flaş haberdede ikinci hüzünlü haberi okudum,helikopter bulunmuş 4 ölüyle birlikte:çok üzgünüm:

canım benim sen kendine neden haksızlık ediyosun sen napabilirsin patronun karaktersizse ve eşinin ailesi bozuksa niye babana layık olamayasın
senin snirlerin tamamen yıpranmış
sıkma kendini nolurrsenağlama

yaralim yazdıklarını okudum ve inanki çok üzüldüm sana sadece şunu demek istiyorum burda elemanlarının kuyusunu kazan birisi vardı bizlerden üst konunda hepimize yaptı yaptı sonra gerçekler bir şekilde belli oldu ve kendisi gitti demek istediğim şu sadece dik dur dürüstlüğünden ödün verme bir şekilde hakkın gelir bulur seni

Misraam...6 sene oldu.
Ilk geldigim zamanda, ise basladim, zamanla ispat ettim kendimi,sefimin en zor donemlerinde yaninda oldum ve daha çok çalistim (aniden asistani çekti gitti, o yasli adamin yaninda çalisan geri zekali oglan ise gelmedigi gunler) ve her sene daha çok çalistim...herkes benden çok memnun, gerek finansçilar, gerek musterilerimiz, gerekse herkes...
Bu sene tamam dedim, sefin yerine ben geçerim herhalde...Umitlendirmisti beni ustelik
Ama tamamen oyunmus bunlar
Sefim bana, isi ona verdim fakat yardima ihtiyaci olacak, bakalim nasil organize edecek ama sanirim bi kaç seyi sana verir dedi, bende ona, onun çöpü degilim. benide bu is yani bosluklari doldurmak gibi bir amacim yok. beni enterese etmiyor bu teklif deyince gozlerim doldu. sefim uzuldugunu biliyorum ama zamanla degisikler olacak goreceksin dedi
yuzune aptalca baktim...yani suan sana yalanlar savurduguma mi inaniyorsun dedi
evet dedim...herseyin tamamen palavra
cunku sen sefinligini sadece benimle yapiyorsun, cunku ben bir kadinim, ve Turkum dedim.
evet dedi...zayif bir patronum ben. onlara yuzum yok ama sana nazimi geçirebilirim cunku sen beni hep dinledin dedi.
e peki o zaman yinede ona verildi haketmedigi halde dedim
sustu
bende çiktim.

ya offff
kızlar yeni geldim,geçmişi okuyamadım daha,yaralım her yerde oluyor bu haksızlıklar,demekki iyi olmayacaksın,kimsenin nazı geçmeyecek sana,insanlar bundan anlıyor malesef,restini çekmediğin sürece hep haksızlığa uğruyorsun,hep öyle olur.canım iş yerinden memnun değilsin,eşinin ailesinden de öyle.ama sen çok şanslı birisin,çünki çok iyi bir anne ve babaya sahipsin,hep senin arkanda olduklarını biliyorsun.canım hiç üzülme yaşın daha çok genç.hep gençleri eziyorlar.sen biraz sabırlı ol.

Şimdi aybikemiz içn dua edelim dostlarım.Üzüntüden bebeğine birşey olmaz inşallah :(((Çok korkuyorum

Pinarcim tesekkurler
Gelmicek o gun artik cunku benim sefim bir korkak. ve saf. o adam biraz sesini yuksettimi kendi gibi oluyor bir gorsen.
Patronlugunu yapsaydi zaten dusunmeden o os teklifi benim olurdu
Napalim...

Allahim sen Aybikemizin bebisini koru, kendisini koru
Evet çok kotu birsey amcasini kaybetti, tum turkiye ve bizler gurbetçiler ayaktayiz ama ortada masum biricik yavru var
Onu koru Allahim
Ona bari birsey olmasin senağlama

Back