mısracım bugün benimde baya sancım var ya dikişlerim sızladı sabah kadar dönemedim sağıma soluma bilemiyorum bunun için dr gitmelimiyim sanada geçmiş olsun ya sol tarafınmı ağrı yapıyor yine
dirimcim ben ütülüyorum ya basıp geçiyorum ama düzgün duruyor ben perdeleri de ütülüyorum çok kızıyolar ama napıyım annemden öyle görmüşümfisfisfis
kızlar geçmiş olsun ya:1no2:,vçok üzüldüm,biran önce ağrılarınız geçer inşallahEvet cnm sol tarafım,sırtım kolum ,elim,bileğim
Evet canlarım haftaya gideceğim inşallah
Rahatsızlığım ya kalpten kaynaklanıyor yada boyun fıtığı.
kızlar geçmiş olsun ya:1no2:,vçok üzüldüm,biran önce ağrılarınız geçer inşallah
Evet canlarım haftaya gideceğim inşallah
Rahatsızlığım ya kalpten kaynaklanıyor yada boyun fıtığı.
günaydın güzel bayanlaaaaar a.s.
nasılsınız bakalım ben bugün iyiyim geçti sancılarım hihoyyyt
anlaşılan akşam tüm evlerde ütü yapılmış bende yaptım biraz kocişin hiç gömleği kalmamıştı dolapta
angel pınartuncay mısraaa hepinize geçmiş olsun kızlar
allah şifa versin
Canlarım insast maya kullanan var mı aranızda?Dün ilk defa aldım poğaça yapacağım.
Canlarım insast maya kullanan var mı aranızda?Dün ilk defa aldım poğaça yapacağım.
mısracım ben yaklaşık 1 ay önce aldım ama cesaret edemedim.hamuru yoğurduktan sonra üstünü kapatıyorsun ya yaş maya gibi kabarmıyormuş,ama fırında kabarmaya başlıyormuş.bilmiyorum yani sensi anlatır şimdi.dr.outker sitesinde tarif varCanlarım insast maya kullanan var mı aranızda?Dün ilk defa aldım poğaça yapacağım.
Gunaydin herkese! :1hug:
Hasta olan kizlara gecmis olsun arkadaslar.
Oh ne guzel esiniz utu yapiyor bizimkisi hayatta elini surmez. :çok üzgünüm:
Ben hep bundan kullanirim canim.
Gunaydin herkese! :1hug:
Hasta olan kizlara gecmis olsun arkadaslar.
Oh ne guzel esiniz utu yapiyor bizimkisi hayatta elini surmez. :çok üzgünüm:
Ben hep bundan kullanirim canim.
Tskler kizlar bende iyim, azicik soktayim dun ki bolumden sonra.
Oguz'un ciddi ciddi degistigini dusunmustum sanirim tek gerizekali Leyla degilmis. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?