• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Oğlak

Sevgili Oğlaklar, saat 07:04 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, saat 18:07 de, Güneşle kavuşmuş olacaktır. Tüm burçlar için Yeniay enerjisi anlamı taşıyan bu oluşum, duygusal güvenliğinizi yeniden oluşturma, ailenizle olan ilişkiniz, ev hayatınızla ilgili yeni proje ve planlamalarınız, gelecekte kurmayı düşündüğünüz yuvanız, yeni yerleşim(kira-satın alma) gibi konularda son derece etkilidir. Egonuzu ön planda tutmanızı sağlayacak bu güçlü oluşum altında tabi ki çok dikkatli olmak gerekir. Çünkü bir anda verilen kararlar, agresif tepkiler, ani değişimler genelde böyle zamanlarda sıkça görülmektedir. Böylesi yansımalara neden olabileceğini göz ardı etmeden, bu güçlü enerjiyi daha farklı şekilde kullanabilirseniz, yaşamınızı yeniden düzene koymanız mümkündür. Nasıl kullanabiliriz derseniz, öncelikle geçmiş, yaşanmış ve çoktan bitmiş veya artık bir anlamı kalmamış herşeyi geride bırakmaya hazır olunuz.

Yani yaşamınıza yeni bir sayfadan bakmaya çalışınız. Şu aralar Venüs ev hayatınızla ilgili alanda geri hareket yaptığı için, geçmiş konular fazlasıyla ön planda. Bu ister ailenizle ilgili konularda, isterse özel yaşamınızla alakalı olsun farketmez, bazı durumların kafanızın içini karıştırdığını düşünmekteyim. Oysaki hayat devam ediyor. Ve siz de yaşamınıza bir yön çizmek durumundasınız. Yani eskiye takılıp kalmanın pek bir faydası yok. Şimdi birlikte yaşadığınız insanlarla yeni planlamalarda bulunmak için, ortak birlik beraberlik duygusu içinde olmaya gayret gösteriniz. Birbirinizle konuşunuz. Hayatınızı yeniden düzenlemek için gayret gösteriniz. Eviniz alanı güzelce düzenleyiniz ve huzurlu bir ortam yaratmak için birbirinize destek veriniz. ,

Kova
Sevgili Kovalar tüm burçlar açısından etkili olacak iki önemli enerji altında güne adım atmaktasınız. Saat 07:04 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeninin, 18:07 itibariyle Güneşle kavuşum derecesine girmesiyle Yeniay enerjisi meydana gelecektir. Bu etki altında, kimlik duygunuzu ifade etme alanınız iletişimsel konular etrafında toplanmaya başlar. Sağlıklı merak duygunuz, öğrenme ve öğretme olguları çerçevesinde gelişeceğinden, başkalarıyla paylaşımda bulunmanız kolaylaşabilir. Ayrıca ilgilendiğiniz konularda veriler toplayabilir ve bu verileri türlü şekilde yayabilirsiniz. Yani medya, yayıncılık, iletişim, haberleşme, yolculuklarda bulunarak başka insanları aydınlatmaya çalışabilirsiniz. Bu etki altında günlük iş hayatınız veya uğraşı alanlarınızda hızlılık ve aktivite inanılmaz boyutlara ulaşabilir. Oradan oraya koşuşturmalar, yeni planlar ve projeler içinde yer almanız mümkündür.

Sizi insanlar bir şekilde tanımaya, hakkınızda bilgi sahibi olmaya çalışabilirler. Eğitim, iş veya gündelik hayatınızda internet yoluyla bilgi dağarcığınızı genişletmeniz son derece kolaydır. Ayrıca reklam, yayıncılık, kültürel faaliyetler, bilginin bizzat bir yerlere ulaştırılmasıyla alakalı meslekler ön planda olabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkinizde kimi zaman hararetli konuşmalar, uzak yakın akrabalara ulaşma, eski çevrenizle olan bağ duygunuz da yine bu oluşum altında yoğunlaşabilir. Venüs gezegeninin geri hareketi devam ettiği için, yeniliklerde bulunmanın yolu, eskiyle olan temasını sonuca ulaştırmanıza bağlı olarak gelişebilir. Uzun yıllardır görmediğiniz ama bir şekilde aranızda samimiyet olan kişilerle tesadüfen karşılaşmanız mümkündür. Çevrenizde değişimler meydana gelebilir.

Balık
Sevgili Balıklar, tüm burçlar açısından etkili olacak iki önemli enerji altında güne adım atmaktasınız. Saat 07:04 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, 18:07 itibariyle Güneşle kavuşmuş olacaktır. Bu oluşumun sizler açısından anlamı özellikle parasal kazançlarınızla birebir alakalıdır. Venüs gezegeninin geri hareketi sebebiyle, tahsil etmeyi düşündüğünüz eski alacaklarınızı veya ödemeniz gereken borçlarınızı da ön planda getirici olan bu oluşum altında, maddi açıdan girişimlerde bulunarak güç sahibi olabilirsiniz. Tabi ki 17 Nisan sonrası bu kazançlar daha fazlalaşabilir. Yeniayın güçlü titreşimleri sayesinde, hakkınız olanı aramak, almak ve isteklerde bulunmak arzunuz daha kolay olabilir. Maddi açıdan kendinize olan güveniniz artabilir, planlarınızı parasal yönden güçlenmek adına yönlendirebilirsiniz. Şu anki kazancınız yeterli değilse, otoritelerle bir araya gelerek görüşmelerde bulunabilir veya yeni kazanç kapıları bulmak için atağa geçebilirsiniz.

Mücadele hırsınızın yüksek olacağı bu enerji altında, gayet akıllıca davranır, iyi bir düzenlemede bulunursanız maddi sıkıntılarınızın üstesinden gelmeniz kolay olabilir. Benim önerim bu gücü arkanıza alarak, gelirinizi arttırmak üzere kendinizi dış dünyada ifade etmenizdir. Yeteneklerinizi hayata geçirmeye çalışınız. Daha önceden bilginiz olan fakat bir türlü yürürlüğe koyamadığınız özelliklerinizi tekrar hayata geçiriniz ve bunları paraya dönüştürmeye çalışınız. Yatırımlarınız konusunda araştırmalarda bulununuz ve elinizdeki parayı katlayabilecek yeni yöntemler üzerinde çalışınız. Savurgan olmayınız. Bu çok önemli. kenarınızda paranız mutlaka olsun. Birilerine yardım edeceksiniz diye, elinizdekini gereğinden fazla paylaşmayınız. Çektiğiniz sıkıntıları unutmayınız. Sahip olduğunuz değerleri koruyunuz ve kollayınız. Bu oluşum sayesinde sıkıntılarınıza farklı çözüm yolları bularak son verebilirsiniz.

Koç
Sevgili Koçlar, saat 07:04 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeninin, saat 18:07 de Güneşle olan kavuşumu tüm burçlar açısından yeniay enerjisi anlamı taşımakta. Bu enerjinin burcunuzda oluşması, tabi ki sizler açısından, çok daha olumlu ve özeldir. Yeniay enerjisi önümüzdeki bir ay boyunca, dış dünyada kendinizi her alanda olumlu bir şekilde ifade etmeniz, çevrenizdeki insanları etkileme kuvvetiniz, aktif ve girişimci bir ruhla ilerlemeniz kısaca baharın doğuşu gibi, hayata umutla sarılmanız anlamına gelmektedir. Her türlü konuda yeni bir başlangıç yapabilmenizi sağlayan bu enerji altında, hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuz yoğun olduğu gibi, doğal bir şansa da sahip olursunuz. Kişisel sağlığınız başta olmak üzere, moral gücünüz üzerinde de pozitif etki yaratabilecek bu önemli güç sayesinde, yaşamınızı ilgilendiren her konuda, daha bilinçli bir şekilde düşünebilir, yeni kararlar alabilir ve uygulamaya çalışabilirsiniz.

Bu enerji bu yıl, Venüsün geri hareketine rastladığı için, ilişkiler konusunda henüz aktif enerjilere sahip olmasanız da, şimdi daha güçlü bir şekilde kendinizi ve geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yani güven duygunuz ön planda diyebiliriz. Diğer kişilerle olan rekabetinizde öne geçmenizi, kişiliğinizi diğer insanlara kabul ettirmenizi, bir çocuk gibi saf ve dürüst bir şekilde hislerinizi açıklamanızı sağlayan bu oluşum, davranışlarınızda netlik ve kararlılık anlamına gelmektedir. Yani kimseden çekinmenize gerek kalmadan, isteklerinizi ifade edebilir ve elde edebilirsiniz. ılişkinizle ilgili konularda, bireysel arzularınızı ön planda tutacağınız bu enerjinin bilincinde olursanız gerekli dengeyi sağlayabilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar saat 07:04 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, saat 18:07 de, Güneşle kavuşmuş olacaktır. Tüm burçlar için Yeniay enerjisi anlamı taşıyan bu oluşum, siz Boğalar açısından önümüzdeki bir ay boyunca, duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi gözden geçirmeniz anlamına gelmektedir. Bu süreçte hem kimlik duygunuzu güçlü bir şekilde ifade edebilmek adına kuvvet kazanabilir hem de hayattaki önceliklerinizin neler olduğunu belirleyebilirsiniz. Doğru kullanılması halinde hakikaten yararlıdır. Fakat tam tersine bilinçaltınızda biriktirdiğiniz ve sizi oldukça tedirgin eden mevzuların üzerinde gereğinden fazla durur, öfkeli tepkilerde bulunursanız doğal olarak gerilim yaşamanız mümkündür. Bu oluşum Venüs gezegeninin geri hareketiyle aynı döneme geldiği için, ilişkinizi veya genel anlamda sevgi alış verişinizi tekrar mercek altına alarak düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Bu düzenlemeler, iç huzurunuz açısından son derece önemli olup, kişisel anlamda yeni bir döngüye hazırlanmanız adına gayet etkilidir.

Kendi kendinizle başbaşa kalmanız anlamına gelen bu enerji altında benim önerim, dışarıdaki olumsuz seslere kulaklarınızı kapatarak kendinizi dinlendiriniz ve sizi ileriye götürebilecek yeni kararlarınız için planlamalarda bulununuz. Bu oluşum altında eskide kalmış fakat bir türlü kapanmamış konular, ilişkiler, durumlar, insanlar karşınıza yeniden çıkabilir ve sizi kendinizle iç hesaplaşmaya ve yüzleşmeye götürebilir. Yapılması gereken mantıklı hareket etmek ve sadece kendinize güvenerek doğru kararlar vermeye çalışmaktır. Şunu unutmayınız ki, hatalar insanlar içindir fakat sürekli aynı yanlışları yapmaya devam etmek, aynı derslerle tekrar karşılaşmak anlamına geleceğinden lütfen dikkatli olunuz ve gerçekçi düşünmeye çalışınız.

ıkizler
Sevgili ıkizler güne, iki önemli oluşumun etkisi altında başlamaktasınız. Saat 07:04 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, saat 18:07 de Güneşle kavuşmuş olacaktır. Bu oluşumun astrolojik açıdan manası Yeniay enerjisidir. Her yeniay tazelenme, öncü hareket edebilme ve isteklerin ifadesi anlamına gelmektedir. Sizler açısından olabilecek yansımaları en başta ekip çalışmaları ve arkadaş gruplarındaki deneyimler kanalıyla gelişebilir. Amaçlarınızı gerçekleştirme arzusu veren bu kuvvetli etki altında, liderlik gücünüzü açığa çıkararak kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. ısteklerinizi, parlak zekanız ve girişim gücünüzle elde edebileceğiniz bu oluşum, kişisel hedeflerinizi destekleyecek kişilerle bağlantıya geçmeniz açısından da önemlidir. Gireceğiniz gruplarda ilgi odağı olabilir, işbirliği içinde diğer kişilerle sağlıklı bağlantılar kurabilirsiniz. Hedefleriniz açısından size pozitif bir enerji sunan ve kendi içindeki ateşiyle öne atılmanızı sağlayacak bu oluşum, yeni insanlarla tanışmanız ve yeniliklerde bulunmanız konularında da destekleyicidir.

Organize faaliyetler bu etki altında hızlı bir şekilde gerçekleştirilir. Kişisel egonuzu geriye çekerek ilerlemeniz halinde, etrafınızda size destek verecek güçlü insanları bulmanız da mümkündür. Bu Yeniay koç burcunda oluşacağı için, bireysel arzular fazlasıyla ön plandadır. Fakat benim önerim birlik bilinci içinde hareket etmenizdir. Yani gücünüzü, başkalarının yararına olacak şekilde yönlendirirseniz hem faydalı hem de olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Venüs gezegeni henüz geri hareketini tamamlamadığı için ilişkiler konusunda yenilikte bulunmak zor olsa da, Güneşin desteği sayesinde mantıklı düşünmeniz ve doğru karar alabilmeniz kolaydır. Dikkat etmeniz gereken konu, acele etmemek ve hedefinizi iyi belirlemektir. Dostluk ilişkileriniz açısından da destekleyici olan bu enerjinin yansıması altında olumlu bir dönem geçireceğinizi söyleyebiliriz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler, tüm burçlar açısından etkili olacak iki önemli enerji altında güne adım atmaktasınız. Saat 07:04 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, 18:07 itibariyle Güneşle kavuşmuş olacaktır. Astrolojik açıdan Yeniay enerjisi anlamına gelen bu etki altında, mesleki konular odak noktanız haline gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, otorite konumunda bulunan kişilerle düzgün bir iletişimde bulunmak, oyunu kurallarına göre oynamak, agresif tepkilerden uzak durarak, bilinçli bir şekilde hareket etmek son derece yararlıdır. Ateşli ve öncü nitelik taşıyan bu oluşum altında, kariyerinizle ilgili konularda belli bir eğitimden geçmek, yeni iş girişimleriniz için planlamalarda bulunmak, aktif girişimler için cesaret gücünüzü açığa çıkararak kendinizi ifade etmek kolaydır. Bu enerji Koç burcunda oluşacağı için dizginlenmesi zor bir etki sunabilir. Yani bilinçli şekilde hareket edilmediğinde yanlış kullanımı mümkündür. O nedenle benim tavsiyem, iş hayatınızla ilgili olarak belli bir sistem içinde hareket etmektir.

ıletişimin ve kişisel ifadenizin yoğun olacağı bu bir aylık süreçte, mesleki konulardaki yenilikleri takip etmek, çevrenizle irtibatta bulunmak, uzman kişilerle bir araya gelmek kolaydır. ış yolculukları bu dönemin etkili aktiviteleri arasında yer almaktadır. Liderlik yeteneği veren bu oluşum, başarılı olmanız adına sizi itekleyecidir. Seçeceğiniz kariyer, bugüne dek olan bilgi ve tecrübelerinizi gösterebileceğiniz bir alanda olursa, başarısız olmanız diye bir durum söz konusu olamaz. Rekabet konularında da etkili olan bu oluşum, egonuzu ve iradenizi kontrol edebildiğiniz sürece sizin destekçinizdir. Yeniay enerjisi Venüs gezegeninin geri hareketine denk geldiği için, eski mevzuların karşınıza çıkması anlamı taşımaktadır. Bunun bilincinde olursanız, geçmişin etkisi altında kalmadan yeniye yer açabilirsiniz. Kariyer evinizde etkili olacak bu enerjiden olumlu manada yararlanmak için, kabuğunuzdan çıkarak, dış dünyayla bağlantıya geçmeniz son derece faydalıdır. Sizler şimdi, bu güçlü oluşumu arkanıza alarak, mesleki alanda neler yapmak istiyorsanız, o yönde değerlendirmeye çalışınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar güne iki önemli enerjinin etkisi altında başlamaktasınız. Bunlardan ilki saat 07:04 itibariyle Ay gezegeninin Koç burcunda ilerlemeye başlamasıdır. ıkinci oluşum ise, tüm burçlar açısından gayet olumlu olan Yeniay etkisidir. Saat 18:07 itibariyle Ay ve Güneş gezegenlerinin gökyüzündeki kavuşumu, eğitim hayatınız, bilgilenme ve tecrübe anlamında edindiğiniz deneyimlerinizi dış dünyada ifade edebilmeniz açısından gayet değerlidir. Benliğinizin gelişimi ve yeni dünyalar keşfedebilmeniz konularında da sizi güçlü bir enerjiyle sarmalayacak bu oluşumu akademik eğitiminiz, mesleki uzmanlığınızla ilgili alanlarda değerlendirebilirsiniz. Yüksek eğitiminizle ilgili seçimlerde bulunmanızı, yolculuklar yaparak yeni yerler keşfetmenizi, başkalarıyla görüş alışverişinde bulunarak kendinizi geliştirmenizi, mücadele ederek isteklerinizi elde etmenizi sağlayan bu enerjiyi geleceğinizle ilgili konularda kullanabilirsiniz.

ınancınız, yaşam felsefeniz, prensipleriniz konusunda kendinize dönük düşüneceğiniz bu enerji altında benim tavsiyem, agresif tepkilerde bulunarak değil, bilinçli girişimlerde bulunarak, sakin ve akıllı bir şekilde kendi yaşamınızı yönlendirmektir. Yalnız şunu unutmayalım ki, Venüs gezegeninin geri hareketi hala devam etmektedir. O nedenle, sizinle aynı yönde düşünmeyen kişilerle çatışmak yerine, farklı görüşlere tahammül göstermeli, illa ben haklıyım diye düşünmemelisiniz. Bu bir aylık süre içinde oyunu kuralına göre oynayabilir, içinde bulunduğunuz şartlara göre hareket edebilirseniz, sorunlarınızın üstesinden gelebilir, imajınızı güçlendirebilirsiniz.

şöyle bir geçmişi okudum kaydirigubbakcemile3
püf ya yaprak dökümünü hayretler içinde seyrettim.Pes ki ne pes leylaya şaşırıyorum.Bir insan bu kadar afedersiniz salak olamaz.
hoş senaryo böyle,gerçek hayat değil yakaydirigubbakcemile
angelcim dün ütü yapmışsın duyumlarıma göre kaydirigubbakcemile2,benimde eşim yaptı dün 2 saat,sabah kalktığında ayaklarım ağrıyor diye sızlanıyordu.kaydirigubbakcemile3
mısracım sen nasılsın canım,ağrın var mı hala,keyfin nasıl,orda hava nasıl,burda felaket bir rüzgar sesi var,bazende güneş açıyor anlamadım hihoyyyt

çok kötüyüm canım acayip hastayım gece ne eşim ne de ben hiç uyamadık ateşlendim şimdide ayakta zor duruyorum

canım dün akşam acile gittim ilaç verdilerrr eee kış gelini olursam böylede hasta olurum kınada çok üşümüştüm

canım dün akşam acile gittim ilaç verdilerrr eee kış gelini olursam böylede hasta olurum kınada çok üşümüştüm
hadi canım ya,üşütmüşsün demek,evlendikten sonra bende çok acile gittim,mide bulantısı,istifra,acilde serum veriyorlar bulantım geçiyordu.
canım düğün ne zaman oldu ki,

günaydın herkese arkadaşlar

günaydın cnm geçmiş olsun dikkat et kendine

şöyle bir geçmişi okudum kaydirigubbakcemile3
püf ya yaprak dökümünü hayretler içinde seyrettim.Pes ki ne pes leylaya şaşırıyorum.Bir insan bu kadar afedersiniz salak olamaz.
hoş senaryo böyle,gerçek hayat değil yakaydirigubbakcemile
angelcim dün ütü yapmışsın duyumlarıma göre kaydirigubbakcemile2,benimde eşim yaptı dün 2 saat,sabah kalktığında ayaklarım ağrıyor diye sızlanıyordu.kaydirigubbakcemile3
mısracım sen nasılsın canım,ağrın var mı hala,keyfin nasıl,orda hava nasıl,burda felaket bir rüzgar sesi var,bazende güneş açıyor anlamadım hihoyyyt

evet dirimim ütü yaptım bende sızlana sızlana eşimin elinden herşey geliyor ama ütüyü beceremiyor ben ona sadece nevresimleri ve havluları ütületiyorum -tatlicadiarzu-

Benimde fena halde sancılarım var arkadaşlar.
Havada işe gelirken güneşliydi şimdi kapalı

günaydın cnm geçmiş olsun dikkat et kendine

evet dirimim ütü yaptım bende sızlana sızlana eşimin elinden herşey geliyor ama ütüyü beceremiyor ben ona sadece nevresimleri ve havluları ütületiyorum -tatlicadiarzu-
canım ben nevresimleri ütülemiyorum.aslında ütülü güzel duruyor,bazen yastıklarını ütülüyorum.çok yorucu gerçekten.bugün yemeğimde yok mesela :çok üzgünüm:

canımcım iş yerinde de zor olur şimdi.regli sancısı sanırım.sıcak birşeyler içmek bazen iyi geliyor.kızlar sancılarıma yürüyüş yapmak da iyi geliyor.

mısracım bugün benimde baya sancım var ya dikişlerim sızladı sabah kadar dönemedim sağıma soluma bilemiyorum bunun için dr gitmelimiyim sanada geçmiş olsun ya sol tarafınmı ağrı yapıyor yine

canım ben nevresimleri ütülemiyorum.aslında ütülü güzel duruyor,bazen yastıklarını ütülüyorum.çok yorucu gerçekten.bugün yemeğimde yok mesela :çok üzgünüm:

dirimcim ben ütülüyorum ya basıp geçiyorum ama düzgün duruyor ben perdeleri de ütülüyorum çok kızıyolar ama napıyım annemden öyle görmüşümfisfisfis

Back