Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence o dizideki tek gerizekalı leyla ya
nasıl inanır ona
bide oğuza diyorya bana seni seviyorum de ay çok sinirlendim
artık bitsede kurtulsam şu dizidenkaydirigubbakcemile3:roflol:
1. 3 bardak ılıkla sıcak arası süt( elinizi yakmayacak ısıda)
2. 1 bardak sıvıyağ
3. 1/2 su bardağı şeker
4. 1 yumurta
5. 1,5 yemek kaşığı tuz.
6. 1 yaş mayadan (42 gr) biraz az
7. üstüne 1 yumurta sarısı+ 1 kaşık çok çok soğuk su
8. Yarım bardak Ilık süt içinde mayayı eritin.asla metal bir kaşıkla karıştırmayın. Maya köpürdükten sonra, diğer malzemeleride ekleyin, karıştırın.
9. En son ununu koyun. Yumuşak bir hamur olmalı. Bolca içini sıvı yağla yağladığınız plastik kaba koyun, içinde döndürün her yanı yağlansın. Üstüne de yağ sürün . Bırakın mayalansın.
10. İsterseniz akşamdan yoğurup dolaba koyun. Sabaha kadar mayalansın. hamur bozulmaz, içiniz rahat olsun. Mayalanan hamurun üstüne 4-5 defa bastırın(ezmeyin). Dolapta beklettiyseniz, hamurun oda ısısına gelmesini bekleyin.
11. Bu şekilde gazını çıkartmış oldunuz. limon büyüklüğünde parçalar koparıp açma şeklini verin. (veya kendi etrafında sarın) Üstüne yumurta+ su karışımını sürün. hamur tepside ne kadar beklerse o kadar güzel olur.
Şekeri çokmuş tatlı olmuyor mu?
Yok ikinci gerizekali benim demek istedim dizide degil,
hani Leyla gibi bende Oguz'un degistigine inanmistim ya.
Ah ah yaktin bizi Oguz. senağlama
Oraya bende guldum, ama nasil da isini biliyor meymenetsiz Leyla ona muhtac kalsin diye msj gonderdi Neclaya ondan baska kimsesi kalmasin istiyor.
1. 3 bardak ılıkla sıcak arası süt( elinizi yakmayacak ısıda)
2. 1 bardak sıvıyağ
3. 1/2 su bardağı şeker
4. 1 yumurta
5. 1,5 yemek kaşığı tuz.
6. 1 yaş mayadan (42 gr) biraz az
7. üstüne 1 yumurta sarısı+ 1 kaşık çok çok soğuk su
8. Yarım bardak Ilık süt içinde mayayı eritin.asla metal bir kaşıkla karıştırmayın. Maya köpürdükten sonra, diğer malzemeleride ekleyin, karıştırın.
9. En son ununu koyun. Yumuşak bir hamur olmalı. Bolca içini sıvı yağla yağladığınız plastik kaba koyun, içinde döndürün her yanı yağlansın. Üstüne de yağ sürün . Bırakın mayalansın.
10. İsterseniz akşamdan yoğurup dolaba koyun. Sabaha kadar mayalansın. hamur bozulmaz, içiniz rahat olsun. Mayalanan hamurun üstüne 4-5 defa bastırın(ezmeyin). Dolapta beklettiyseniz, hamurun oda ısısına gelmesini bekleyin.
11. Bu şekilde gazını çıkartmış oldunuz. limon büyüklüğünde parçalar koparıp açma şeklini verin. (veya kendi etrafında sarın) Üstüne yumurta+ su karışımını sürün. hamur tepside ne kadar beklerse o kadar güzel olur.
Şekeri çokmuş tatlı olmuyor mu?
yok canım olmuyo merak etme
yanlız baya un alıyo aklında olsun yakınında bulunsun un kabın sırnaşık şey
Angelcım tşk ederim bu tarif var bende :))Ama yapmadım.İsmide pastane poğaçası
gunaydin kizlar hayirli gunler herkeze
Angelcım tşk ederim bu tarif var bende :))Ama yapmadım.İsmide pastane poğaçası
günaydın canım nasılsın