Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayy ne becerikli kocişin varmış senin gülümm
ayrıca dün akşam bizdede erişteli yeşil mercimek çorbası vardı bayılarak yerim ben onucokacimcoook

sağol canım beceriklidir kocişim
ama bununda kötü yanları var mesela eşimin arkadaşları yemeeğ geldi mi
herkes yemekleri eşim yapsın istiyo onun yaptıklarını övüyo falan çok feci tepem atıyo
sanki be beceremiyorum delikafadulden

canım ya eşin her yemeği yapar mı nasıl yani,ay ben kendi eşimi düşünemiyorum. canım mercimek çorbası çekti,bir çorba yapayım felan,süper ya,benim eşim bir süpriz yapıp,makarna yapar bize :roflol:,salata,başka aklıma gelmiyor,mangal vs.
bide meyve felan getirir okadar yani,evlenemden önce çok becerikliyim,hepinizden güzel yemek yaparım diyordu nerde fos klava:

ya öyle herşeyi değil ama mercimek çorbası sotesi bide pilavı meşhurdur
gösterişli yemekler yapamasa da az çok hepsinden anlıyo
2 sene öğrenci evinde kaldığı için sanırım bide seviyo tabi elinin ayarı da iyi ki her yiyen beğeniyo yaptıklarını

merhabaaa

yaşasın bugün yemek yaptım mısracım sormuş menüyü bende yazıveriyim gururlaaa

az önce burnumu tıkayarak yeşil mercimek yemeği pişirdim şimdi kısık ateşte pişiyo çok koku çıkmasın diye kıstım altını :teytey: yanınada erişte yapıcam azcık suyunu koydum bile aferin bana 2 gündür görevlerimi yerine getirmek için çaba sarfediyorum

hoşgeldin pamukum nasılsın?
eline sağlık bu arada zamanla herşey düzene gircek demek ilk 2 ay problemli galiba dimi:CüvCüv:

mısraaa senin eşin ne kadar yemek seçiyo öyle
yedikleri sayılı sanırım allah kolaylık versin canım sana

Ne yazık ki öyle cnm.
Yedikleri sadece şunlar;
Yoğurt çorbası
Mercimek çorbası
Ezogelin çorbası
Tavuk sadece şinitsel bazen sote
Börek
Kek
Çok nadir kuru fasülye nohut

Üstelik yemek yapmaya ve de yemeye aşık benim gibi birinin psikolojisini düşünün artık

saolasın angel cım

zamanla insan alışmaya çalışıyo sanırım bu şekilde gitmez diyip tiksinsede bulansada bişeyler yapmaya çalışıyo. sorunum ne zaman biter bilmiyorum kişiden kişiye değişirmiş kimininki 3 ayda son bulurmuş kimisininki 9 ay sürermiş hayırlısı artık şekerimm.. sen naptın misafir ağırlama telaşına girişmişsiniz hepiniz bendede o korku sardı istanbuldan eşimin teyzesiyle görüştük biraz önce size gelicem dedi nasıl telaşe ettim anlatamam oyyy bide bebişi sordu söyleyemedim utandım hala bilmiyorlar yani

ya ben okudumda çiçek dolmasıda nedirki hiç duymadım kızlar nası bişi kabak çiçeğinin içi filan mı dolduruluyor merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…