• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merhabaaa

yaşasın bugün yemek yaptım mısracım sormuş menüyü bende yazıveriyim gururlaaa

az önce burnumu tıkayarak yeşil mercimek yemeği pişirdim şimdi kısık ateşte pişiyo çok koku çıkmasın diye kıstım altını :teytey: yanınada erişte yapıcam azcık suyunu koydum bile aferin bana 2 gündür görevlerimi yerine getirmek için çaba sarfediyorum

hoşgeldiiiin aferin sana ellerine sağlık eminim harika olmuşlardır anne kız beraber yapınca kaydirigubbakcemile5
nasıl gidiyo hamilelik bebişin için alışverişlere başladın mı hihoyyyt ay ne zevkli olur
ya ben şimdiden başlıycam nerdeyse artık bıktım beğendiklerimi başkalarının bebeklerine almaktan

saolasın angel cım

zamanla insan alışmaya çalışıyo sanırım bu şekilde gitmez diyip tiksinsede bulansada bişeyler yapmaya çalışıyo. sorunum ne zaman biter bilmiyorum kişiden kişiye değişirmiş kimininki 3 ayda son bulurmuş kimisininki 9 ay sürermiş hayırlısı artık şekerimm.. sen naptın misafir ağırlama telaşına girişmişsiniz hepiniz bendede o korku sardı istanbuldan eşimin teyzesiyle görüştük biraz önce size gelicem dedi nasıl telaşe ettim anlatamam oyyy bide bebişi sordu söyleyemedim utandım hala bilmiyorlar yani kaydirigubbakcemile4

ya ben okudumda çiçek dolmasıda nedirki hiç duymadım kızlar nası bişi kabak çiçeğinin içi filan mı dolduruluyor merak ettim şimdi

Bende hep duyarım ama hiç yapmadım

merhabaaa

az önce burnumu tıkayarak yeşil mercimek yemeği pişirdim şimdi kısık ateşte pişiyo çok koku çıkmasın diye kıstım altını :teytey: yanınada erişte yapıcam azcık suyunu koydum bile aferin bana 2 gündür görevlerimi yerine getirmek için çaba sarfediyorum

Aferin sana tatlım benim ha gayret :)

yok canım ya kimseyi tanımıyorumki
şimdi bu topik toplansak yaralım mısramm pamukum jnazcım dirimim vs. koşa koşa giderim
ama buna gelemem gamyoncuiremsu

git canım bence ben buluşma resimlerini görünce öyle özeniyorum ki
tanıdık bi kişi bile olsa yeter burda herkes birbiriyle kaynaşmaya hazır zaten :enbuyukkk:

Ne yazık ki öyle cnm.
Yedikleri sadece şunlar;
Yoğurt çorbası
Mercimek çorbası
Ezogelin çorbası
Tavuk sadece şinitsel bazen sote
Börek
Kek
Çok nadir kuru fasülye nohut :(

Üstelik yemek yapmaya ve de yemeye aşık benim gibi birinin psikolojisini düşünün artık
mısra cım senin eşinle benim erkek kardeşimin bi akrabalığı varmı merak ettim şimdi aynılar sanki :) çok zor bi durum allah kolaylık versin yediremessin tadına bile bakmaz bende diyorumki belki anne karnında olmuştur öyle annem mesela kardeşime hamileyken hiç bişey yiyememiş oda ondan olmuştur diye :) ne derin düşünüyorum ama dimi
hoşgeldin pamuk eline sağlık ilk aferin benden olsun :lepi:

ay çok teşekkür ederim canım inşallah bide yiyebilirsem ikinci aferinide alırım sengözlerimebaksanab

hoşgeldiiiin aferin sana ellerine sağlık eminim harika olmuşlardır anne kız beraber yapınca kaydirigubbakcemile5
nasıl gidiyo hamilelik bebişin için alışverişlere başladın mı hihoyyyt ay ne zevkli olur
ya ben şimdiden başlıycam nerdeyse artık bıktım beğendiklerimi başkalarının bebeklerine almaktan

canım canım yaa kızı allahmı dedirtti :) kocişim duymasın valla :D ısrarla erkek istiyo hayırlısı diyorum ben :) alışverişe başlamadım daha canım ya az geçsin istiyorum zaten ben hiç hamile olduğumu öğrenmeden bi kız k,hırkası beğenip almıştım sanırım o uğur getirdi :) azcık şu bulantılarım geçsin alırım inşallah ciciler bebişime. sende al şimdiden beğendiklerini hamileyken daha zor oluyor herşey tatlımcım

Aferin sana tatlım benim ha gayret :)

ediyorum ediyorum sizdende gayret alıyorum şekercim bu arada mısracım geçmişe baktım ama gözümden kaçmış olabilir ne yaptın doktor işini gittinmi

mısra cım senin eşinle benim erkek kardeşimin bi akrabalığı varmı merak ettim şimdi aynılar sanki :) çok zor bi durum allah kolaylık versin yediremessin tadına bile bakmaz bende diyorumki belki anne karnında olmuştur öyle annem mesela kardeşime hamileyken hiç bişey yiyememiş oda ondan olmuştur diye :) ne derin düşünüyorum ama dimi

ay çok teşekkür ederim canım inşallah bide yiyebilirsem ikinci aferinide alırım sengözlerimebaksanab

cnm hepiniz evliisniz ne güzel bana daha çok var ( evlenmeme ) sanırım hamilesin Allah bağışlasın cnm ve bilmediğim diğer hamile bayanlar varsa :Saruboceq:

ya öyle herşeyi değil ama mercimek çorbası sotesi bide pilavı meşhurdur
gösterişli yemekler yapamasa da az çok hepsinden anlıyo
2 sene öğrenci evinde kaldığı için sanırım bide seviyo tabi elinin ayarı da iyi ki her yiyen beğeniyo yaptıklarını
canım iyiymiş yine,benim eşimde öğrenci evinde kalıyor.4 sene ne yaptın diyorum makarna diyor saklıyor sanırım :oklava:,
merhabaaa

maşallah pamuğum,nasıl gidiyor bebiş nasıl,yemeklerden tiksiniyormusun canım ya,yemek yapmakda zor gelir şimdi sana
yok canım ya kimseyi tanımıyorumki
şimdi bu topik toplansak yaralım mısramm pamukum jnazcım dirimim vs. koşa koşa giderim
ama buna gelemem gamyoncuiremsu
canımcım tanıdıklar olsa neysede,hiçbirini tanımıyoruz

cnm hepiniz evliisniz ne güzel bana daha çok var ( evlenmeme ) sanırım hamilesin Allah bağışlasın cnm ve bilmediğim diğer hamile bayanlar varsa :Saruboceq:

yok çok var dediğin zaman çabucak geliyor tatlım zaman hızla akıp gidiyor . şanslısın o güzel heyecanları daha tatmadın doyasıya İStediğin gibi tatmak için önünde zaman var :) herşeyin hayatın tadını çıkar canım zamanı gelince herşey oluveriyor Rabbimin izniyle. hep yaş 30 a geliyor bebek yapma yaşım geçicek diye düşünüp hayıflanırdım bide baktım işte öyel.. derinelre daldım sanırım.. zamanla hızla akıyor yeterki güzel şeyler iste şekerim işin özü..

bu arada teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına..

saolasın angel cım

zamanla insan alışmaya çalışıyo sanırım bu şekilde gitmez diyip tiksinsede bulansada bişeyler yapmaya çalışıyo. sorunum ne zaman biter bilmiyorum kişiden kişiye değişirmiş kimininki 3 ayda son bulurmuş kimisininki 9 ay sürermiş hayırlısı artık şekerimm.. sen naptın misafir ağırlama telaşına girişmişsiniz hepiniz bendede o korku sardı istanbuldan eşimin teyzesiyle görüştük biraz önce size gelicem dedi nasıl telaşe ettim anlatamam oyyy bide bebişi sordu söyleyemedim utandım hala bilmiyorlar yani kaydirigubbakcemile4

ya ben okudumda çiçek dolmasıda nedirki hiç duymadım kızlar nası bişi kabak çiçeğinin içi filan mı dolduruluyor merak ettim şimdi

evet canım ben ameliyat için hastanede 4 gün yattığımda o kadar çok mide bulantısı için yatan hasta vardı ki benim katta şaşırmıştım konuşuyodum onlarla neyiniz var midemiz bulanıyor evde bişi yiyemiyoruz burda yiyoruz falan diyolardı hep serum veriliyodu yani 1 ay hastanede yatan vardu pamukum o yüsden sen şanslısın kaydirigubbakcemile2
bana misafir gelmiyor ama bütün kıslara geliyor işte ben de onu diyodum ben asosyalim diye benneyaptımki

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yok çok var dediğin zaman çabucak geliyor tatlım zaman hızla akıp gidiyor . şanslısın o güzel heyecanları daha tatmadın doyasıya İStediğin gibi tatmak için önünde zaman var :) herşeyin hayatın tadını çıkar canım zamanı gelince herşey oluveriyor Rabbimin izniyle. hep yaş 30 a geliyor bebek yapma yaşım geçicek diye düşünüp hayıflanırdım bide baktım işte öyel.. derinelre daldım sanırım.. zamanla hızla akıyor yeterki güzel şeyler iste şekerim işin özü..

bu arada teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına..

saol cnm güzel dileklerin için Şeniz

maşallah pamuğum,nasıl gidiyor bebiş nasıl,yemeklerden tiksiniyormusun canım ya,yemek yapmakda zor gelir şimdi sana

canımcım tanıdıklar olsa neysede,hiçbirini tanımıyoruz

canım benim alışmaya çalışıyorum aşmak lazım dedim bakalım artık sanırım aşıcam mecbur kalanlar nasıl yapıyor diye düşündüm bide eşim iyice zayıfladı kıyamadım :(

buluşam konusunda haklısın sohbet ettiğin en azından muhabebtinin olduğu kzılar olursa iyi olur gibi geliyor ortak nnokta olması lazım. ben katılmıştım 2 sene önce buluşmaya güzel olmuştu cidden :) bu buluşmalara katılırmıyım bilmiyorum eşim izin vermez sanırsam onlar daha titiz davranıyorlar bu konuda nedense şakkıdı

AAA tanışırsın ne güzel cnm işte ben olsam giderdim

ya işte tanıdık olmayınca keşke sizler hepiniz ankarada olsanızsenağlama

vala cnm sen bilirsin ne deyim ki :))) sen ank. buluşması dediğin için kaydirigubbakcemile2

biliyorum canım sağolasın ama tanıdık yok biraz zaman geçsin tanışalım sonra 2. buluşmaya gelirimyerimseniben

git canım bence ben buluşma resimlerini görünce öyle özeniyorum ki
tanıdık bi kişi bile olsa yeter burda herkes birbiriyle kaynaşmaya hazır zaten :enbuyukkk:

bencede:enbuyukkk:

Pamukcum çocuğa neyi nasıl alıştırırsan öyle gider,sen de bebişine herşeyi tattır lütfen.
Bizimkinin ailesinin evinde pişmemişki çoğu.4 kardeşler her biri ayrı tür :roflol:

evet canım ben ameliyat için hastanede 4 gün yattığımda o kadar çok mide bulantısı için yatan hasta vardı ki benim katta şaşırmıştım konuşuyodum onlarla neyiniz var midemiz bulanıyor evde bişi yiyemiyoruz burda yiyoruz falan diyolardı hep serum veriliyodu yani 1 ay hastanede yatan vardu pamukum o yüsden sen şanslısın kaydirigubbakcemile2
bana misafir gelmiyor ama bütün kıslara geliyor işte ben de onu diyodum ben asosyalim diye benneyaptımki

evet ya öyel oluyomuş ama ben dayanmaya çalışyıorum bide doğal olsun bebiş serum ilaç kullanmayalım diye uğraşıyor babası ultrasona bile sokmayacak delikafadulden

misafiride boşver zaten çalışıyon arada bi gelse yeter dimi :teytey: napıyım bugünlerde ben hiç istemiyorum açıkçası dua bile ediyom gelemsin kimse diye :utangac:

pamukşekeri açıkçası benim içinde problem yok,ama benim eşimde izin vermez,düşünemiyorum bile ona söylemeyi :çok üzgünüm:
kızlar bilmiyorum biliyormusunuz şehir içi nakliye ne kadar tutar.1 milyarı geçermi ya?

canım canım yaa kızı allahmı dedirtti :) kocişim duymasın valla :D ısrarla erkek istiyo hayırlısı diyorum ben :) alışverişe başlamadım daha canım ya az geçsin istiyorum zaten ben hiç hamile olduğumu öğrenmeden bi kız k,hırkası beğenip almıştım sanırım o uğur getirdi :) azcık şu bulantılarım geçsin alırım inşallah ciciler bebişime. sende al şimdiden beğendiklerini hamileyken daha zor oluyor herşey tatlımcım

ya ben kız bebekleri çok sevdiğim için sanırım kim hamile olsa kız olur gibi geliyo
inş sizin bebeğinizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur canım
ya aslında bencede başlasam şimdiden ama nedense bi korku var içimde böyle heveslenipte sonradan ya olmazsa diye :delphin:
bende masal kitabı almıştım geçen sene sırnaşık şey

Back