yok canım ya kimseyi tanımıyorumki
şimdi bu topik toplansak yaralım mısramm pamukum jnazcım dirimim vs. koşa koşa giderim
ama buna gelemem gamyoncuiremsu
AAA tanışırsın ne güzel cnm işte ben olsam giderdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi bu topik toplansak yaralım mısramm pamukum jnazcım dirimim vs. koşa koşa giderim
merhabaaa
yaşasın bugün yemek yaptım mısracım sormuş menüyü bende yazıveriyim gururlaaa
az önce burnumu tıkayarak yeşil mercimek yemeği pişirdim şimdi kısık ateşte pişiyo çok koku çıkmasın diye kıstım altını :teytey: yanınada erişte yapıcam azcık suyunu koydum bile aferin bana 2 gündür görevlerimi yerine getirmek için çaba sarfediyorum
saolasın angel cım
zamanla insan alışmaya çalışıyo sanırım bu şekilde gitmez diyip tiksinsede bulansada bişeyler yapmaya çalışıyo. sorunum ne zaman biter bilmiyorum kişiden kişiye değişirmiş kimininki 3 ayda son bulurmuş kimisininki 9 ay sürermiş hayırlısı artık şekerimm.. sen naptın misafir ağırlama telaşına girişmişsiniz hepiniz bendede o korku sardı istanbuldan eşimin teyzesiyle görüştük biraz önce size gelicem dedi nasıl telaşe ettim anlatamam oyyy bide bebişi sordu söyleyemedim utandım hala bilmiyorlar yani
ya ben okudumda çiçek dolmasıda nedirki hiç duymadım kızlar nası bişi kabak çiçeğinin içi filan mı dolduruluyor merak ettim şimdi
merhabaaa
az önce burnumu tıkayarak yeşil mercimek yemeği pişirdim şimdi kısık ateşte pişiyo çok koku çıkmasın diye kıstım altını :teytey: yanınada erişte yapıcam azcık suyunu koydum bile aferin bana 2 gündür görevlerimi yerine getirmek için çaba sarfediyorum
mısra cım senin eşinle benim erkek kardeşimin bi akrabalığı varmı merak ettim şimdi aynılar sanki :) çok zor bi durum allah kolaylık versin yediremessin tadına bile bakmaz bende diyorumki belki anne karnında olmuştur öyle annem mesela kardeşime hamileyken hiç bişey yiyememiş oda ondan olmuştur diye :) ne derin düşünüyorum ama dimiNe yazık ki öyle cnm.
Yedikleri sadece şunlar;
Yoğurt çorbası
Mercimek çorbası
Ezogelin çorbası
Tavuk sadece şinitsel bazen sote
Börek
Kek
Çok nadir kuru fasülye nohut
Üstelik yemek yapmaya ve de yemeye aşık benim gibi birinin psikolojisini düşünün artık
hoşgeldin pamuk eline sağlık ilk aferin benden olsun :lepi:
hoşgeldiiiin aferin sana ellerine sağlık eminim harika olmuşlardır anne kız beraber yapınca kaydirigubbakcemile5
nasıl gidiyo hamilelik bebişin için alışverişlere başladın mı hihoyyyt ay ne zevkli olur
ya ben şimdiden başlıycam nerdeyse artık bıktım beğendiklerimi başkalarının bebeklerine almaktan
Aferin sana tatlım benim ha gayret :)
mısra cım senin eşinle benim erkek kardeşimin bi akrabalığı varmı merak ettim şimdi aynılar sanki :) çok zor bi durum allah kolaylık versin yediremessin tadına bile bakmaz bende diyorumki belki anne karnında olmuştur öyle annem mesela kardeşime hamileyken hiç bişey yiyememiş oda ondan olmuştur diye :) ne derin düşünüyorum ama dimi
ay çok teşekkür ederim canım inşallah bide yiyebilirsem ikinci aferinide alırım sengözlerimebaksanab
canım iyiymiş yine,benim eşimde öğrenci evinde kalıyor.4 sene ne yaptın diyorum makarna diyor saklıyor sanırımya öyle herşeyi değil ama mercimek çorbası sotesi bide pilavı meşhurdur
gösterişli yemekler yapamasa da az çok hepsinden anlıyo
2 sene öğrenci evinde kaldığı için sanırım bide seviyo tabi elinin ayarı da iyi ki her yiyen beğeniyo yaptıklarını
maşallah pamuğum,nasıl gidiyor bebiş nasıl,yemeklerden tiksiniyormusun canım ya,yemek yapmakda zor gelir şimdi sanamerhabaaa
canımcım tanıdıklar olsa neysede,hiçbirini tanımıyoruzyok canım ya kimseyi tanımıyorumki
cnm hepiniz evliisniz ne güzel bana daha çok var ( evlenmeme ) sanırım hamilesin Allah bağışlasın cnm ve bilmediğim diğer hamile bayanlar varsa :Saruboceq:
saolasın angel cım
zamanla insan alışmaya çalışıyo sanırım bu şekilde gitmez diyip tiksinsede bulansada bişeyler yapmaya çalışıyo. sorunum ne zaman biter bilmiyorum kişiden kişiye değişirmiş kimininki 3 ayda son bulurmuş kimisininki 9 ay sürermiş hayırlısı artık şekerimm.. sen naptın misafir ağırlama telaşına girişmişsiniz hepiniz bendede o korku sardı istanbuldan eşimin teyzesiyle görüştük biraz önce size gelicem dedi nasıl telaşe ettim anlatamam oyyy bide bebişi sordu söyleyemedim utandım hala bilmiyorlar yani
ya ben okudumda çiçek dolmasıda nedirki hiç duymadım kızlar nası bişi kabak çiçeğinin içi filan mı dolduruluyor merak ettim şimdi
mısra cım senin eşinle benim erkek kardeşimin bi akrabalığı varmı merak ettim şimdi aynılar sanki :) çok zor bi durum allah kolaylık versin yediremessin tadına bile bakmaz bende diyorumki belki anne karnında olmuştur öyle annem mesela kardeşime hamileyken hiç bişey yiyememiş oda ondan olmuştur diye :) ne derin düşünüyorum ama dimi
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yok çok var dediğin zaman çabucak geliyor tatlım zaman hızla akıp gidiyor . şanslısın o güzel heyecanları daha tatmadın doyasıya İStediğin gibi tatmak için önünde zaman var :) herşeyin hayatın tadını çıkar canım zamanı gelince herşey oluveriyor Rabbimin izniyle. hep yaş 30 a geliyor bebek yapma yaşım geçicek diye düşünüp hayıflanırdım bide baktım işte öyel.. derinelre daldım sanırım.. zamanla hızla akıyor yeterki güzel şeyler iste şekerim işin özü..
bu arada teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına..
maşallah pamuğum,nasıl gidiyor bebiş nasıl,yemeklerden tiksiniyormusun canım ya,yemek yapmakda zor gelir şimdi sana
canımcım tanıdıklar olsa neysede,hiçbirini tanımıyoruz
AAA tanışırsın ne güzel cnm işte ben olsam giderdim
vala cnm sen bilirsin ne deyim ki :))) sen ank. buluşması dediğin için kaydirigubbakcemile2
git canım bence ben buluşma resimlerini görünce öyle özeniyorum ki
tanıdık bi kişi bile olsa yeter burda herkes birbiriyle kaynaşmaya hazır zaten :enbuyukkk:
evet canım ben ameliyat için hastanede 4 gün yattığımda o kadar çok mide bulantısı için yatan hasta vardı ki benim katta şaşırmıştım konuşuyodum onlarla neyiniz var midemiz bulanıyor evde bişi yiyemiyoruz burda yiyoruz falan diyolardı hep serum veriliyodu yani 1 ay hastanede yatan vardu pamukum o yüsden sen şanslısın kaydirigubbakcemile2
bana misafir gelmiyor ama bütün kıslara geliyor işte ben de onu diyodum ben asosyalim diye benneyaptımki
canım canım yaa kızı allahmı dedirtti :) kocişim duymasın vallaısrarla erkek istiyo hayırlısı diyorum ben :) alışverişe başlamadım daha canım ya az geçsin istiyorum zaten ben hiç hamile olduğumu öğrenmeden bi kız k,hırkası beğenip almıştım sanırım o uğur getirdi :) azcık şu bulantılarım geçsin alırım inşallah ciciler bebişime. sende al şimdiden beğendiklerini hamileyken daha zor oluyor herşey tatlımcım