- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.186
- 773
ben geldiimm ama çok kalamayacağım nasılsınz kızlar
iyiyiz canım sen nasılsın evinin işi tamamıyla bitti mi?zor olmuştur taşınmak ya :teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin lady,burası iyice sessizleşti sengözlerimebaksanab
hoşbulduk bebem Şenizgunaydin dostlarim, guzellerim Şeniz
ladyl geldin mi bebem ?? hosgeldin gulum yerimseniben
gunaydin dostlarim, guzellerim Şeniz
geçmisi okumak istedim once, Misraa'nin boregiyle uyandik aman allahim dehset bisi, canim çekti
dirimim bebem biz aksam yemege davetliyiz...meksikan yemege...o yuzden yaprak dokumu benim için hayal, yarin bilgisayardan bakarim artik, ama reklamina baktim...sok geçirdim sok... :1shok:
ladyl geldin mi bebem ?? hosgeldin gulum yerimseniben
Angelim askolsun be guzelim giderken dedim ya cicilerim hepinizi operim diye !! :1hug:
aramiza katilan yeni gelin adaylari var ne guzel...birisi 10 ekimde evlenecekmis, yuregim kalkti ya...ben 11inde evlenmistim...10unda kinam olmustu
beni soyleeee geçmise goturdu birden...
Bu arada, suan Sezen ablamin albumunu koydum...bayiliyorum ona ya.. offfff
canım 10 unda sanmıyorum yağmurlu olsun,yağmuru bilemeyiz gerçide,hava soğuk olmaz en azından.canım bizde side voyage sorguna gittik,tek kelimeyle süperdi,balayı çifti olduğunuzu söylerseniz,3 gün size kampüsün içindeki lokantalardan yer ayrıyorlar.bize türk rest.kahvaltı,fransız ve italyan rest.akşam yemeği ayırdılar.adaları güzel.deniz manzaralı otelleri seçmeni tavsiye ederim.ben tam hatırlamıyorum ama bizimki beş gün 850 gibi bir fiyat tutumuştu.ama 2 günü kasıma dek geldiğinden kasım da fiyatlar çok düşüyor.70-80 civarı yoksa ekim ayında sorgun voyage deniz manzaralı oda günlük bir kişi 120 ytl civarı,belek daha pahalı tabi,biz biraz kısmıştık,beleğe gitmedik oyüzden
birisi derken benım ısmım var bı kerem:dilcikar:
tanıstıgıma memnun oldum bu arada gecen sene 11 ınde evlendıgını bılıorum cunku senın yazdıklarını takıp edıordum..
o zaman ahh ahh bı sene vardı evlenmeme cok sukur suan 6 ay 15 gun kaldı ıns gecer
bu arada cnm sen balayına gıttın mı nereye gıttın?
ay ay canım çekti demek yemeğe davetlisiniz cokacimcoook:asigim:
nerelerdesin canım,yoğunmusun,mısracığımın tarifini copy paste yaptım,yaz yaz kollarım yoruluyor yazık dimi bana mirmirmirmir
Niye -tatlicadiarzu-
hoşbulduk bebem Şeniz
Canım biz 1 hafta önceden ayırttık,ets tur bonusa aşağıdaki linkte gördüğün fiyatlar üzerinden %20 yada %30 hatırlamıyorum indirim yapıyordu.erken rezervasyonu sor telefonla bir bilgim yok canım
evt ya cok pahalı cnm cım suan denız manzaralı oda fıyatı 170 hayatta kalamayız orda ama suan su var yuzde 30 ındırımlı sence sımdımı rezervasyon yaptıralım yoksa ekımı beklersek fıyat duser mı?
bıde ben voyage ııı cok ıstıoorummmmm:)))
cnm sende net bı fotosu varmı voyage ın ?
Canım biz 1 hafta önceden ayırttık,ets tur bonusa aşağıdaki linkte gördüğün fiyatlar üzerinden %20 yada %30 hatırlamıyorum indirim yapıyordu.erken rezervasyonu sor telefonla bir bilgim yok canım
fiyatları burda ekim 17 den sonra düşüyor
Etstur | Voyage Sorgun < Side < Yurtiçi Oteller: Tatil Köyleri < ERKEN REZERVASYON, Tur, Tatil, Otel, Balayı, Uçak Bileti
Resimlerde burda,benim pc de yok ama internetten buldum
Etstur | Voyage Sorgun < Side < Yurtiçi Oteller: Tatil Köyleri < ERKEN REZERVASYON, Tur, Tatil, Otel, Balayı, Uçak Bileti
angel nerdesin şeker bir gidip bir geliyosun :))))hoşgeldin canımcım nasılsın?
cnm bılıorum burdakı resımlerını sanırım bızde bı ıkı hafta oncesınden rezervasyon yaptırırız suan dırek oraya para yatırmak mantıksız gelıor bana
angel nerdesin şeker bir gidip bir geliyosun :))))
bencede hiç gerek yok,biz düğünde takılan paraları tatil parası yapmıştık,napalım:sm_confused:sositososito
Angelim ile Cssa'cim niye yazmiyorlar bisi ? fisfisfis
Angelim iyiyim gulum sende iyisindir insallah ?
Bugun hava çok soguk burda bunaliyorum resmen, kaloriferi açtim sonuna kadar ofisimde
iste boyle
bi yaramazlik yok
bi saat sonra kardeslerim gelecekler hep beraber yemek yiyecegiz
çok mutluyum
tünaydın hanımlar keyifler iyi maşallah
benim çok sancım var gece hiç uyuyamadım o yüzden de geç geldim büroya
kaç aydır hiç sancısız atlatıyodum ben bu adet dönemini bu ay nerden çıktıysa gene
tavsiyelerinize uydum kas gevşetici aldım iyi geldi sanırım ama keşke gece içip rahat rahat uyusaymışım
börek güzel gözüküyo bende bayadır ıspanaklı yapmadım buara anneme söylimde yapsın cokacimcoook
ohh süppermiş bizim ne öyle soğukken kalorifer açmak gibi lüksümüz var ne de kardeşlerimizle öğle yemeğine çıkmak gibi çünkü öğle tatilimiz yok burda herkes yemeğini yiyip gelip yerine oturuyor ve de o kadar soğukki çoktaannn kapandı kalorifer klimalarda ısıtmıyor o kadar büyük bi showroomdayız ki ve de kapı ağzında benim masam offoff
senin adına sevindim canımcım o zaman siz bütün ailecek yurtdışındasınız nerdeydin canım sen doğma büyüme ordamıydın hep?