Sensi ve Yaralım nerde bugün angelcım haberin var mı?Çakırın eşi evde akşama gelir bir bunu biliyorum.
yok canım ya bugünle ilgili herhangi bişi yazmamışlar :1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sensi ve Yaralım nerde bugün angelcım haberin var mı?Çakırın eşi evde akşama gelir bir bunu biliyorum.
slm kızlar yeni gelenler cümleten hoşgelmiş a.s.
ben acayip yorgunum hafta sonu kaynım bizdeydi pazar gecesi onu gönderdik
dün akşamda eşimin kuzeni geldi yemeğe
işten çıkınca önce eşimle pazara sonra eve gittik yemek yok her yer darma dağınık
ben ortalığı toparladım eşim yemeği hazırladı
yedik içtik sonra baktık saat geç oldu kaldı misafirimizde
buarada istanbulda olanlar yada gelecek olanlar
pazar günü fetih müzesine gittik harika bi yer olmuş
öyle çok bi vakit ayırmakta gerekmiyo mutlaka görülmeli bence
mısra bendede vardı 4 ay önce doktora gittim sol kolumun ağrısından bazen taşıyamıyordum nefesim falan daralıyordu doktora gittim bu yaşta kalp olmaz dedi ama yinede yaptırdı ekg film tahlil falan
hiç birşey çıkmadı piskolojiktir dedi :bbo:
umarım seninde birşeyciğin çıkmaz :teselli:
valla soğan suyuna bende başlıcam, haftasonu ama,haftaiçi iş güçten,üşeniyorum.
kistim için bende yapmalıyım,soğan sağlıklı hemde yerimseniben
kızlar fırında mantar ve tavuğu kullanabileceğim,bir tarif verirmisiniz,hiç bir fikrim yok :Saruboceq:
ya herkes mi dertli bu kistlerden şimdiye kadar hiç bu konuda bi şikayetim olmadı ama korkuttunuz benide
acaba varda haberim mi yok benim
neyse yakın zamanda bi kontrole gidip tarama yaptırmayı düşünüyorum yumurtalık rahimağzı falan için zaten
canımcım haftasonu baylayıp devam ettiricem zaten.maksat başlamak.ben başlamaya üşeniyorum
canım tavuğun but kısmı var,dün haşladım.bugünde şöyle bugünde tavuklu,mantarlı bişeyler yapayım diyorum ama,bilmiyorum nasıl yapılır.köri yok canımsenağlama
ya herkes mi dertli bu kistlerden şimdiye kadar hiç bu konuda bi şikayetim olmadı ama korkuttunuz benide
acaba varda haberim mi yok benim
neyse yakın zamanda bi kontrole gidip tarama yaptırmayı düşünüyorum yumurtalık rahimağzı falan için zaten
canım özeline bi tarif yazdımmmm
Haşlamasaydın daha iyiymiş ama bakalım ne yapabiliriz?
Şöyle olabilir mesela,mantarları soğanla vede biraz salçayla sotele.Yeşil biberin varsa onuda ekleyebilirsin.Biraz kekik ,biraz karabiber,birazda kimyon at hazırladığın sos piştikten sonra.Ben sarımsakta koyarım bu sana bağlı.
Sonra haşladığın tavuk butları borcama diz,üzerine bu mantarlı sosu dök,biraz sulu olsun dersende 1 çay bardağı kadar sıcak su dök.Sonracığıma üzerine rendelenmiş kaşarı dök.Kaşar eriyince fırından çıkar.Afiyet olsun
Tavuklar bütün kalmasın dersende ,parçala ayırabilirsin yani bir başka deyişle didikleyebilirsin :)))))
canım okudum,annemle konuşuyordum,mantarları direk fırına verme dedi,pişmezmişcanım özeline bi tarif yazdımmmm
canım anladım bende didklemek istemiyorum zaten,but aldım onun için.ne bilim ben üf :1no2:,önce mantarları kavuruyorum.sonra soğan, salça,yeşil biber atıyorum.kekik,karabiber,kimyon.tavukların üzerine bunları döküyorum.sanırım fırında çabucak pişer.bunların içine uzun ince doğranmış patates eklersem olurmu pekiCADIARZUHaşlamasaydın daha iyiymiş ama bakalım ne yapabiliriz?
Şöyle olabilir mesela,mantarları soğanla vede biraz salçayla sotele.Yeşil biberin varsa onuda ekleyebilirsin.Biraz kekik ,biraz karabiber,birazda kimyon at hazırladığın sos piştikten sonra.Ben sarımsakta koyarım bu sana bağlı.
Sonra haşladığın tavuk butları borcama diz,üzerine bu mantarlı sosu dök,biraz sulu olsun dersende 1 çay bardağı kadar sıcak su dök.Sonracığıma üzerine rendelenmiş kaşarı dök.Kaşar eriyince fırından çıkar.Afiyet olsun
Tavuklar bütün kalmasın dersende ,parçala ayırabilirsin yani bir başka deyişle didikleyebilirsin :)))))
canlarım merhaba
kistlerinize üzüldüm ama fazla takmayın kafanıza diycem ya en biliyim bizim gelinede kist var demişlerdi çok üzülmüştük sonra kendiliğinden geçti gitti hamile kalınca . olabiliyormuş her insanın bi yerlerinde olur demişti dr sadece kimisi farkeder kimisi farketmez. elbette önlemini almak lazım boş vermemek lazım ama çokta kendini yıpratmamak lazım rahat olmak lazım.. hepinize çok geçmiş olsun..
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.
angel cım benim ailem konyada dün sormuşsun :) gün sayıyorum gitmek için hayırlısıyla. beni daha hamiş görmediler canlı olarak istiyorum nisan sonuna doğru gidiyim hem göbüşüm büyüsün hemde bulantılarım geçsin burnumda tütüyor anlatamam. sadece bi kere gittim aralığın 8 inde hem bayram hem el öpme oldu. sonrada yılbaşında annemler geldi. ben bilerek gitmiyorum gelmesi çok zor oluyor hatta gelin gelirkenkinden daha çok dokunuyorbir dokun bin ah işit oldu sanırım :)
yaralım hayırdır canım ya ne dolu sana kıyamam
mısraa cım sende üzülme dediğim gibi büyük ihtimal yorgunluk ve stres kaynaklı çıkıcak şekerim