• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jasmin bende bayılırım ona tarifi varmı cnm

Vereyim canımcım hemen:)

1 kg süt

9 yemek kaşığı irmik

14 yemek kaşığı şeker

1 paket çilekli jöle

5-6 adet çilek(Mevsimine göre başka bir meyvede olabilir)

1 kg sütün içine irmik ve şekerimizi koyup orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişiriyoruz.Karışım piştikten sonra bir kaba koyuyoruz(Dikdörtgen yada kare).Soğuması için buzdolabında bekletiyoruz.Soğuyan tatlımızın üzerine çilekleri kesip yerleştiriyoruz.

Çilekli jöleyi tarifine göre hazırlıyoruz. Sıcak su ile yapıldığı için çok az soğumasını bekliyoruz;ama donana kadar değil.Çok az soğuduktan sonra çilek dilimleri ile süslediğimiz tatlımızın üstüne döküyoruz ve buzdolabına donması için koyuyoruz.

canım hayır muayne olmuyo henüz evlenmediğin için yani vajinal muayne yapmıyolar ama ultarson olabilir ondanda korkacak bişey yok zaten
ama mutlaka karaciğer enzimi testlerini yaptır olurmu canım aklında bulunsun

tamam:dance::1rolleyes:

sırnaşık şey

cvp ok jasmin cimm :))))))

ay olsada yesek yaaaa:)

mısra
ellerine sağlık canım benim yaaaaa
ayrıca oyuncaklarında süper yaniii:)

kaydirigubbakcemile5

Mısracım çok hoş gerçekten aldıkların.Güle güle kullan canımcım.Özellikle tepsine ve kürdanlığına bayıldım

canım hayır muayne olmuyo henüz evlenmediğin için yani vajinal muayne yapmıyolar ama ultarson olabilir ondanda korkacak bişey yok zaten
ama mutlaka karaciğer enzimi testlerini yaptır olurmu canım aklında bulunsun

tamam canım rahatladım biraz sağol çok.aklımda olsun sorayım onuda

rica ederim canım
ama geciktirme biran önce git ki hemde düğün zamanı regl olmamış olursun yani ayarlama şansın olur en azından;)

haktan sen hangi kontrol hapını kullanıyorsun cnm

canım ben ginera kullanıyorum 1 seneden fazla oldu ben başlayalı
geçen sene evlenecektim ben o zaman başlamıştım düğün ertelenince doktorda bırakmana grek yok dedi
çok memnunum
hiçbir yan etki görmedim valla ne kilo aldırdı ne başka bişey

heyyy ben bugün annemlere gidicemmmm. ayıptır sölemesi canım
kaç gündür balık istio. ama ben yapamam sanırım evde. zaten kocişte
sevmio pek...

hazır bugün gececi iken dedim anneme yap yiyelim :) yanınada helvaa süperrr:)

Back