• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kız mutlu sabah dedim ya sana:))))

bende öle yapıcam. git al bimden yuva mantıları nefis oluo kaydirigubbakcemile2

son cümleyle noktayı koymuş zaten, annelerin hatası oğullarla kocaları karıştırıyolar, Alllah ıslah etsin nedenirki başka

kadının durumuna üzüldüm yazık ya, ama bunlar acayip gelmedi bana maaalesefki etrafımda böyle kayınvalideler var, birine kız verdik birine gelin aldık, ikiside mecburi evliliklerini sürdüryor.ortak paydaları oğullarını eşleriyle karıştırmaları

Son düzenleyen: Moderatör:
yok ya ben bugün bu fotoları yükleyenmiyorum niye hata veriyo anlamadım gitti

doğurduğunuz erkek kocanız değil OĞLUNUZDUR.her şeyi açıklıyo zaten.kızlar ben çıkıyoum yavaştan işler beni bekliyo.hepinize iyi akşamlar....

güle güle birsamcığım hayırlı akşamlar cnm hayırlı iftarlar kendine iyi bak allaha emanet ol cnm öpüyorum byby

kızlar çok teşekkür ederim cvp lar için..
arada sorularımla tekrar gelirim
malum düğünüme çok az kaldı :))
bekleriz canım herzaman:)
son cümleyle noktayı koymuş zaten, annelerin hatası oğullarla kocaları karıştırıyolar, Alllah ıslah etsin nedenirki başka

kadının durumuna üzüldüm yazık ya, ama bunlar acayip gelmedi bana maaalesefki etrafımda böyle kayınvalideler var, birine kız verdik birine gelin aldık, ikiside mecburi evliliklerini sürdüryor.ortak paydaları oğullarını eşleriyle karıştırmaları

aminnnn

öyle yapayım pokacığım en iyisi o cnm tarhana çorbası salata yanına iyi olumu poka

mutlucum çorba süper. bende öle yapıcam salata da yapıcam aynen canım. bide mantı ile turşu güsel gidio...

walla pokacım çok haklısın cnm işte bu yüzden eşimin annesi olmadığı için bazen şanslı hissediyorum kendimi :)kaydirigubbakcemilea.s.
:):):)

yaa benim canımda mantı istedi valla haaa
canım yaa sende yapsana akşamaaaaa

doğurduğunuz erkek kocanız değil OĞLUNUZDUR.her şeyi açıklıyo zaten.kızlar ben çıkıyoum yavaştan işler beni bekliyo.hepinize iyi akşamlar....

allaha emanet ol canım. iyi akşamlaropuyorumnanaktan

yeterki kötünün eline düşmesin kimse kurtuluş yok onlardan
maalesef:sinifsinif:
olabilir mutlucum artık yarın yine denerim :(

tüh yaaa. nese alınyazım yarın yine denersin

Back