• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tşk ederim canımcım çok saol
Şeniz

hoşbulduk pokacım CADIARZUkaydirigubbakcemilewalla bilmiyorum yaa evde cekyatları felan sildim halıları sildim terledim mahfoldum regl agrısıda cabası hadi hayırlısı
şeker

canım regl ikenmi çekileceksin filmi:uhm:

sağolasın haktann cım işi hemen çözmüşsün tüm msj ları toptan hallediyorsun maşallah şu toplu mesajı bir ben yapamadım

ben haktan değilim angel im bi kerem:umursamaz:

sağolasın haktann cım işi hemen çözmüşsün tüm msj ları toptan hallediyorsun maşallah şu toplu mesajı bir ben yapamadım

evet canım çözdüm
her kkişinin yazısının altında MQ diye bişey var almak istediğin yazı olunca basıyosun ona en son olarakta cevapla dıyosun hepsi inci gibi diziliyo:)

yok canım nerdeee :(( ocak ayını kesin beklememiz gerkiyogelebilmesi için inş ocak ayı içerisinde müjde veriririm sizlere :(( nasıldı düğün ? herşey yolunda gittimi ? antalyada kalmışsınız epeyce , evlilik nasıl güzelmi ?

bencede

aslında bende sıkılyorum kapatsak iyi bile olabilir, eşime aşık bi kız mail atmış ordan, seni çok aradım msn ni versene, görüşelim falan diye, ama eşim giremiyoki hiç face, bende vukuat olmamasına rağmen eşimde rahatsız oluyo haklıda galiba

hoşgeldin şeker naber?

hoşbulduk tatlım saol kaydirigubbakcemile

canım çok geçmiş olsun
ben genel olarak iyiyim aynı şekil devam işe gel eve git:))

:kedi:
aslında çocuk olunca almamak lazım
herşeyi bilg öğreniyolar malesef:((

slm birsamcım
iyi gördüm seniikaydirigubbakcemile3

mrb canım nasılsın

genelde hepimizz canımmopuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun canım
korkma hiç
derin nefes al sakin ol kimseyi dinleme okuma hiçbişeyy
bencede çok zararlı
ama ilköğretimde öğretmenler çok ödev veriyor
araştırması açısından düşünülrbilir belkide
bazıları tam internet manyağı oluyor afedersiniz
masanın başından kalkmıyor
ben olsam eşimin başının etini yerim
benle mi ilgilenek internetle mi :umursamaz:

yok canım nerdeee :(( ocak ayını kesin beklememiz gerkiyogelebilmesi için inş ocak ayı içerisinde müjde veriririm sizlere :(( nasıldı düğün ? herşey yolunda gittimi ? antalyada kalmışsınız epeyce , evlilik nasıl güzelmi ?

bencede

aslında bende sıkılyorum kapatsak iyi bile olabilir, eşime aşık bi kız mail atmış ordan, seni çok aradım msn ni versene, görüşelim falan diye, ama eşim giremiyoki hiç face, bende vukuat olmamasına rağmen eşimde rahatsız oluyo haklıda galiba

hoşgeldin şeker naber?

bencede face iyi bişey değil
benim yok ama eşimin var,zamanında almış
kullanmıyor ama
canım kızın mail attığını nerden görüyorsun?

bencede

hoşgeldin şeker naber?

inşallah kavuşursun cnm evlilik çok iyi sürekli birlikte olmak Rabbim sana da nasip eder inşallah

walla angelim :(meleğim) :) cumartesi oldum regl dr da reglin ilk gunu arayıp randevu alacaksın demişti eşim dr aradı cumartesi regl oldugumu söledi oda perşembe saat 10'a randevu vermiş sanırım reglimin bitişi yada bitmek üzere oldugu zamandır.

necla_cevk, aLiNyAziMsIn+, dirim+, eceefem, elisaa, haktann+, mutlukız+, pokahontas+, sarissa, teolog+, _angel+
oh maşallah ramaazan berekti var he :)

kızlar çok teşekkür ederim cvp lar için..
arada sorularımla tekrar gelirim
malum düğünüme çok az kaldı :))

bencede çok zararlı
ama ilköğretimde öğretmenler çok ödev veriyor
araştırması açısından düşünülrbilir belkide
bazıları tam internet manyağı oluyor afedersiniz
masanın başından kalkmıyor
ben olsam eşimin başının etini yerim
benle mi ilgilenek internetle mi :umursamaz:

bencede face iyi bişey değil
benim yok ama eşimin var,zamanında almış
kullanmıyor ama
canım kızın mail attığını nerden görüyorsun?
değil ya face bence kötü bile ama ben paylaşımlşara bakıyorum sadece,
eşim face şifresi bende var benimki onda, beraber bakıyoduk mail gelmiş
açtıkki o kız, eşim kendi dedi bu salak burdada buldu beni diye, ben kaydettiim kızı düşünki, annesi bile kızdı sil onu diye eşime, bende dedim dursun hareketlerinden haberim olsun diye,neyseki eşim muhattap olmadı şimdilik bişy yapmıyo
inşallah kavuşursun cnm evlilik çok iyi sürekli birlikte olmak Rabbim sana da nasip eder inşallah

maşallah canım ya ne güzel :asigim:
evet darısı bana, evlenmenin darısı başıma geldide sıra beraber yaşamakta, inş az kaldı umutla bekliyrum :asigim::1hug:

alınyazımsın eşine aşık bi kız mail mi atmış dedin sen anaaa:)sen naptın peki bişi yapmadın mı

en iyisi face hiç bulaşmamak
kötü niyetli bir sürü insan var
korkarım ben
çamur değer izi kalır derler ya
abuk sabuk bir şey yapan biri çıkar
al başına belayı

Back