- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim açar kıyamazdaya rica et babandan çok seviyorum de:))
duygu sömürüsü yap
seyrettirir o zaman
bende hiç seyretmem töre cinayet falan
bizde
yaprak dökümü
aşkı memnu
kavak yelleri
papatyam
bunlara bakarızzzkaydirigubbakcemile3
canlarım ben kaçıyorum biraz uzanayım iyi hissetmiyorum kendimi
öptüm hepinizi
öptüm hepinizi
ben cok dizi izlemem ama bizimkide baze kızar bana
böle aptal dizileri izleye izleye sende aptal oldun der yani diziler insanın beynini yoruyor onlarla meşgul olmkatan başka önemli şeyleri unutuyormuşuz kafa yoruyorsun ordaki olaylara ondan sonra memleket meselerine kafa yoramıyormuşuz
cahilleştiryormuş diziler insanı
bilmem artık ?
HAKLILIK PAYI YOKMU KIZLAR SİZCE ? CADIARZU:çok üzgünüm:!!!
rica ederim açar kıyamazda
açıncada çekilmez saçma sapan işlerle uğraşır
bizde allah aşkına sen izle de saçmalama deriz babama kaydirigubbakcemile3
töre siyasi ve mafya dizileri bende çok severim aslında şikayetim yok ama
aşkıda severim hani
neyse kendimi koçişime saklıyorum o gelsin beraber kucak kucağa izleriz artık opuyorumnanaktan
canım güle güle dikkat et kendine, şimdiden hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan
Dirimim üzme kendini koçişin için üzülme, yanında olsaydı kıyaöazdı dimi sana, hadi eşin için üzülme, asker eşi güçlüdür bak, bırak onu yapan utansın ne sanıyoki kendini, mutlu olki diğer tarafta alacağın var ondan, hadi gül bitanem opuyorumnanaktan
Ben geldim
Bugün çok yoğundum kızlar.Neler oldu anlatın bakiimmm.Çok yazmışsınız çünkü bakamadımkaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi
jasmin gelmişşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin cnm nerelerdesin meraktan öldük ya korktuk cnm girmeyince hiç nasılsın iyimisin
tamam cicim
dikkat et kendine
ben pek katılmıyorum canım ya
sonuçta ölesine bakıp geçiyoruz
bakma sen günlerdir burda konuştuğumuza
yani öle kaptırmak aptallaşmak yok
anladım canımcım
hoşgeldin cnm nasılsın
insan bi haber verir gider dimiikötükedihüso
bizde izliyoruz ve bende seviyorum aslında ama vurdu kırdıları hiç hoş değil oradaki adam yakan biri çok kişiye şimdiden örnek, bi tanıdıkytan duymuştum komşularının önce boğzını kesip sonrada yakmışlar, bunun için şiddet sınırlarına dikkat edilmeli am nerdeeekurtlar vadisinide eşim izliyo
ilgiyi başka yöne çektiğini düşünüyorum bende, aslında güzel dizler bvar düşünmeye sevk edici, mesela vali, sonra stv de bi diz var oda güzel, bence bu saçma denilen dizlerdende ders çıkartılıyo, ama gençlik dizileri yanlış yönlendirebiliyo benim düşüncem böyleeben cok dizi izlemem ama bizimkide baze kızar bana
böle aptal dizileri izleye izleye sende aptal oldun der yani diziler insanın beynini yoruyor onlarla meşgul olmkatan başka önemli şeyleri unutuyormuşuz kafa yoruyorsun ordaki olaylara ondan sonra memleket meselerine kafa yoramıyormuşuz
cahilleştiryormuş diziler insanı
bilmem artık ?
HAKLILIK PAYI YOKMU KIZLAR SİZCE ? CADIARZU:çok üzgünüm:!!!
şükür kavuşturana korktuk bişeymi oldu diye, iyisin dim ?Ben geldim
Bugün çok yoğundum kızlar.Neler oldu anlatın bakiimmm.Çok yazmışsınız çünkü bakamadımkaydirigubbakcemile3
yok be alınyazımsın
ben bu işlerle uğraşırken eşim aramış iş yerini,cebide aramış
ben tekrar aradım odada yoktum diyorum
telefonu niye titreşime aldın diyor
ısrarla diyorum tartıştım odada yoktum
ne yapıyodun diyor,telefonu duymuyosun diyor ayyy(((
habire problem etme deyip duruyor
hepsinden nefret ediyorum
Canlarım haklısınız;ama şirkette değildim bütün gün.Dışarıda işlerim vardı ve yeni geldim şirkete:kedi:
Neler yaptınız bakayımmopuyorumnanaktan