tşk ederim canımcım çok saol
Şeniz
hoşbulduk pokacım CADIARZUkaydirigubbakcemilewalla bilmiyorum yaa evde cekyatları felan sildim halıları sildim terledim mahfoldum regl agrısıda cabası hadi hayırlısı
şeker
sağolasın haktann cım işi hemen çözmüşsün tüm msj ları toptan hallediyorsun maşallah şu toplu mesajı bir ben yapamadım
sağolasın haktann cım işi hemen çözmüşsün tüm msj ları toptan hallediyorsun maşallah şu toplu mesajı bir ben yapamadım
yok canım nerdeee( ocak ayını kesin beklememiz gerkiyogelebilmesi için inş ocak ayı içerisinde müjde veriririm sizlere ( nasıldı düğün ? herşey yolunda gittimi ? antalyada kalmışsınız epeyce , evlilik nasıl güzelmi ?
bencede
aslında bende sıkılyorum kapatsak iyi bile olabilir, eşime aşık bi kız mail atmış ordan, seni çok aradım msn ni versene, görüşelim falan diye, ama eşim giremiyoki hiç face, bende vukuat olmamasına rağmen eşimde rahatsız oluyo haklıda galiba
hoşgeldin şeker naber?
bencede çok zararlıcanım çok geçmiş olsun
ben genel olarak iyiyim aynı şekil devam işe gel eve git:))
:kedi:
aslında çocuk olunca almamak lazım
herşeyi bilg öğreniyolar malesef(
slm birsamcım
iyi gördüm seniikaydirigubbakcemile3
mrb canım nasılsın
genelde hepimizz canımmopuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun canım
korkma hiç
derin nefes al sakin ol kimseyi dinleme okuma hiçbişeyy
yok canım nerdeee( ocak ayını kesin beklememiz gerkiyogelebilmesi için inş ocak ayı içerisinde müjde veriririm sizlere ( nasıldı düğün ? herşey yolunda gittimi ? antalyada kalmışsınız epeyce , evlilik nasıl güzelmi ?
bencede
aslında bende sıkılyorum kapatsak iyi bile olabilir, eşime aşık bi kız mail atmış ordan, seni çok aradım msn ni versene, görüşelim falan diye, ama eşim giremiyoki hiç face, bende vukuat olmamasına rağmen eşimde rahatsız oluyo haklıda galiba
hoşgeldin şeker naber?
bencede
hoşgeldin şeker naber?
ewet sarissacığım yeni gelinim ve 22 yaşındayım
canım regl ikenmi çekileceksin filmi:uhm:
ben haktan değilim angel im bi kerem:umursamaz:
inşallah kavuşursun cnm evlilik çok iyi sürekli birlikte olmak Rabbim sana da nasip eder inşallah
canım regl ikenmi çekileceksin filmi:uhm:
ben haktan değilim angel im bi kerem:umursamaz:
değil ya face bence kötü bile ama ben paylaşımlşara bakıyorum sadece,bencede çok zararlı
ama ilköğretimde öğretmenler çok ödev veriyor
araştırması açısından düşünülrbilir belkide
bazıları tam internet manyağı oluyor afedersiniz
masanın başından kalkmıyor
ben olsam eşimin başının etini yerim
benle mi ilgilenek internetle mi :umursamaz:
bencede face iyi bişey değil
benim yok ama eşimin var,zamanında almış
kullanmıyor ama
canım kızın mail attığını nerden görüyorsun?
inşallah kavuşursun cnm evlilik çok iyi sürekli birlikte olmak Rabbim sana da nasip eder inşallah
allah tez zamanda kavuştursun alınyazım senide dirimide eşlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?