• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yeni evli kısçeler sizlere bi sorum olucak :uhm:
vakit ayırıp cevaplarsanız çok mutlu olcemopuyorumnanaktan
beyaz eşyalarınız gri mi , gri-inox mu yoksa beyazmı ve memnuniyetiniz, şikayetleriniz neler :delphin:
ben aldım aslında ama hala daha aldığım mağazada olduğu için değiştirme imkanım var..

beyaz
griyi tavsiye etmemişlerdi
her lekeyi belli ediyormuş
sürekli temizlemek gerekiyprmuş
ben beyazdan memnunum

merhaba kızlar nasılsınız bugun geciktim biraz yaa !
çok yorun ve ölü gibiyim, yarında rahim filmi çekilcem dua edin kızlar bana :)

gidenlere hayırlı iftarlar canlarımmm.
benimde 20 dk kaldı.

az önce müdüre ben sizinle çalışamam gitmek istiyorum dedim..

işte benim pokişm be yaşa be yuru be kim tuta seni aşkitom benm cok sevindim cnm umarım iyi olur senin için

sizin müdürlüğünüzde ve sizin bünyenizde çalışamayacım dedim. tayinimide yazdım koydum masaya

kaydirigubbakcemilesırnaşık şey
meraba kızlar ben geldim nasılsınız

hoşgeldin şekerim ben iyiyim çok şükür sen nasılsınız?a.s.

elisaa benimkiler beyaz canım beyazdan şaşmam:))))
arkadaşım ınox kullanıodu hep iz bırakıomuş..

tatlım bende çok kararsız kaldım yaa
nişanlım almıştı gri gümüş rengi fakat inox değilmiş..
değiştirme imkanımız var..
nişanlım bana bıraktı beni ilgilendirmez temizlik işleri diyo Çok üzgünüm çoook

canım ben ihsaniyeliyim ama görev yerim iscehisar ın bir kasabası bu arada konuya ben de dalayım ben beyaz esyaları beyaz aldım adı üstünde beyaz olsun dedim:) beyaz daha temiz daha ferah duruyor diye istedim

yeni evli kısçeler sizlere bi sorum olucak :uhm:
vakit ayırıp cevaplarsanız çok mutlu olcemopuyorumnanaktan
beyaz eşyalarınız gri mi , gri-inox mu yoksa beyazmı ve memnuniyetiniz, şikayetleriniz neler :delphin:
ben aldım aslında ama hala daha aldığım mağazada olduğu için değiştirme imkanım var..
canım hoşgeldin benimki beyaz gri alacaktım ama griler ypışkanmış aslında, zamanla buharlaşmadan ötürü dökülüyomuş beyazları görünüyomuş, bizi mağazada vazgeçirmişlerdi zaten griler beyazlardan dahada pahalı
meraba kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldin biz iyiyiz ya sen nasılsın ?
benim net çok ağır sizin hızınıza yetişemiyorum kusura bakmayın :)

hem ev hanımı olup hem çalışan varmı aranızda :D
ooooo çooookkkk, bende öyle sayılabilirim, çalışıyorum evliyim ama koçiş olmadığından ev işlerinde sıkıntım yok kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin benimki beyaz gri alacaktım ama griler ypışkanmış aslında, zamanla buharlaşmadan ötürü dökülüyomuş beyazları görünüyomuş, bizi mağazada vazgeçirmişlerdi zaten griler beyazlardan dahada pahalı

hoşgeldin biz iyiyiz ya sen nasılsın ?

ooooo çooookkkk, bende öyle sayılabilirim, çalışıyorum evliyim ama koçiş olmadığından ev işlerinde sıkıntım yok kaydirigubbakcemile3

sağolasın alınyazımsın sen ne yaptın eşinle kavuşabildinmi

elissa cım inox çok iz bırakıo die duydum. gri olanlarla ilgili bi şikayet duymadım
ama beyaz bana daha temiz gelio ne biliyim.

aslında çoğu kişinin giriye çok hevesi var. ayrıcada zengin duruo ama ...:uhm:

ben geleyimmi birsam

birsam hemen yolluom burdan birini :))))

ay ne iyi olur kızlarrrr.yollayın hemen:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bgenim koçişte hiç sevmez ama benim var diye oda aldı bi face kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldn şekerim nasılsın zemuszemus

hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın.valla face nin olması bile söz konusu olamaz bizde.bende eksikliğini hiç hissetmiyorum.kocişte de olması hiç hoşuma gitmezdi açıkcası:roflol:

Back