Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim net çok ağır sizin hızınıza yetişemiyorum kusura bakmayın :)
hem ev hanımı olup hem çalışan varmı aranızda![]()
yeni evli kısçeler sizlere bi sorum olucak :uhm:
vakit ayırıp cevaplarsanız çok mutlu olcemopuyorumnanaktan
beyaz eşyalarınız gri mi , gri-inox mu yoksa beyazmı ve memnuniyetiniz, şikayetleriniz neler
ben aldım aslında ama hala daha aldığım mağazada olduğu için değiştirme imkanım var..
teolog hoşgeldin cnm hemşeri oluyoruz bu arada
gidenlere hayırlı iftarlar canlarımmm.
benimde 20 dk kaldı.
az önce müdüre ben sizinle çalışamam gitmek istiyorum dedim..
sizin müdürlüğünüzde ve sizin bünyenizde çalışamayacım dedim. tayinimide yazdım koydum masaya
meraba kızlar ben geldim nasılsınız
elisaa benimkiler beyaz canım beyazdan şaşmam:))))
arkadaşım ınox kullanıodu hep iz bırakıomuş..
beyaz
griyi tavsiye etmemişlerdi
her lekeyi belli ediyormuş
sürekli temizlemek gerekiyprmuş
ben beyazdan memnunum
canım hoşgeldin benimki beyaz gri alacaktım ama griler ypışkanmış aslında, zamanla buharlaşmadan ötürü dökülüyomuş beyazları görünüyomuş, bizi mağazada vazgeçirmişlerdi zaten griler beyazlardan dahada pahalıyeni evli kısçeler sizlere bi sorum olucak :uhm:
vakit ayırıp cevaplarsanız çok mutlu olcemopuyorumnanaktan
beyaz eşyalarınız gri mi , gri-inox mu yoksa beyazmı ve memnuniyetiniz, şikayetleriniz neler
ben aldım aslında ama hala daha aldığım mağazada olduğu için değiştirme imkanım var..
hoşgeldin biz iyiyiz ya sen nasılsın ?meraba kızlar ben geldim nasılsınız
ooooo çooookkkk, bende öyle sayılabilirim, çalışıyorum evliyim ama koçiş olmadığından ev işlerinde sıkıntım yok kaydirigubbakcemile3benim net çok ağır sizin hızınıza yetişemiyorum kusura bakmayın :)
hem ev hanımı olup hem çalışan varmı aranızda![]()
benimde beyaz sadece bulaşık makinam gri
canım hoşgeldin benimki beyaz gri alacaktım ama griler ypışkanmış aslında, zamanla buharlaşmadan ötürü dökülüyomuş beyazları görünüyomuş, bizi mağazada vazgeçirmişlerdi zaten griler beyazlardan dahada pahalı
hoşgeldin biz iyiyiz ya sen nasılsın ?
ooooo çooookkkk, bende öyle sayılabilirim, çalışıyorum evliyim ama koçiş olmadığından ev işlerinde sıkıntım yok kaydirigubbakcemile3
ben geleyimmi birsam
birsam hemen yolluom burdan birini :))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bgenim koçişte hiç sevmez ama benim var diye oda aldı bi face kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldn şekerim nasılsın zemuszemus