Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya dirimcim gıcıklığına zor bi yere gönderir kesin. ama yüzünü görmek istemiom nolursa olsun

jasmin cim çok haklısın cnm. en sinir olduğun noktada kariyerlerini koz olarak kullanmaları..

Çokkkkkkkk uykum varrrrrrrrrrrr
mısracığım yoğunmusun?
bu arada takım tutuyormusun?

ya dirimcim gıcıklığına zor bi yere gönderir kesin. ama yüzünü görmek istemiom nolursa olsun

canım müdürle anlaşamıyorsun zaten
en azından yüzünü görmemiş olursun
ne yazıkki müdürüm,şefim diye azarlama haklarını kendilerinde buluyorlar
müdürse yapar,her istediğini söyler
ya bana şefim şuraya otur dedi ya
kim oluyosa
o herşeyi diyebilir,
ben onlara saygı duyuyorsam onlarda bana saygılı olmak zorunda

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım sonuçta orada mutsuz olmaktansa zor biyerde olmak daha iyi değilmi,? ben olsa zor olan ama huzurumun olduğu yeri tercih ederdim, sakin ol bitanem ve karar ver, peki neden tartıştınız özel değilse ?
jasmin cim çok haklısın cnm. en sinir olduğun noktada kariyerlerini koz olarak kullanmaları..

maalesef işte tek bildikleri bu, yerlerini sindiremeyen insanların yaptıkları sadece bu, üzülme tatlım hepsi aynı bizdekilerde böyle, yeterki hazımsız olmasınlar

valla dirimcim aynen öle canım.
kimse kimsenin ekmeğini vermio. benim maaşımıda o vermio.
sonuçta oda bende bu bünyede çalıoz. hakkı yok hiç bişeye
cevabınıda alır...

aradaki tek fark şuan için kdem farkı.. ilerde elime düşmesin....

alınayazım bende öle düşünüyorum artık. sabahtan akşama kadar yoğun olsun ama.. huzurum olsun..
maalesef yerlerini sindirememişler.. çok güsel bi teşhis canım bu

ya bana şunların fotokopisini çek dedi ya.
ben burda ayak işçiside değilim.

şef pozisyonudayım... yada yalnış anlaşılmasın ne olursa olsunnn..

rica edicek !!!! benimde suratımda belli oldu cekerek aldım kağıdı oradan başladı ..

Son düzenleme:
Canım çok yoğun değilim ama o kadar yorgun ve uykusuzum ki yazmaya bile üşeniyorum.

Futboldan hiç hoşlanmam vede anlamam ama artık bir gelenek olmuş?
Hangi takımlısın derler;BEŞıKTAŞ :))))))))))))

aynen özetlediğin gibi, böylelerinin seni üzmesine izin verme, hep bunlar için kendimizi yıpratıyoruz dediğin gibi maaşını vermiyo ya babasının yeri değil aynı bünyedesiniz , ne sanıyosa kendisini
dirim-alınyazım az kaldı mesainin bitmesine
evet tatlım 25 dk kaldı

hep güler yüzümüzden kaybediyoruz ya, geçenlerde bede yaşamıştım aynı sebepten dolayı sıkıntı, dediğin gibi pozisyon olmasa dahi pekalada kendiside yapabilir bu işi, bizimkiler de öyle ne oldum delisi, başka müdürlerde var ama hepsi onlar gibi değil, bencede en iyisi yoğun ama huurlu olmak, tabi yinede önce sakinleş sonra sakin kafa düşün, pişman olmayacağın kararı vermeye çalış lütfen üzme kendini kendini bilmezler için:teselli:

bende aynı düşünüyorum
ben kendi hakkımla buraya girdim
bana o işimi vermedi
kimse kim saygılı davranmak zorunda

dirim-alınyazım az kaldı mesainin bitmesine
evet canım 15 dakika kadar yerimseniben

:umursamaz:
bana da şuraya otur dedi kötükedihüso

Canım çok yoğun değilim ama o kadar yorgun ve uykusuzum ki yazmaya bile üşeniyorum.

Futboldan hiç hoşlanmam vede anlamam ama artık bir gelenek olmuş?
Hangi takımlısın derler;BEŞİKTAŞ :))))))))))))
canım boşver aslında bende anlamam,seyretmem
ama hangi takımlısın diye sorarlarsa
galatasaray derim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…