Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada eşimin işini sordu esnaf dedim ayakkabı imalatı yapıyor dedim iki çıplak bir hamama yakışırsınız dedi
Pokacım benim müdürde bana yaptı hemen hemen aynı şeyi yapamam ben burda stajer değilim,bir sürü işim var dedim.Bir daha da kalkıp bana çek demedi.akannehir
Sanırım ben insanları baya korkutuyorum sinirlenince:sinifsinif:
banada eşimin işini sordu esnaf dedim ayakkabı imalatı yapıyor dedim iki çıplak bir hamama yakışırsınız dedi
aslında en doğrusu bu ama çoğunluğumuz bunu yapamıyoruz, maalesef insanlar farklı davranışlarda bulunuyo bizde susmak zorunda kalabiliyoruz,
onun diyenin şerefine .... kendi çokmu adam olmuş memur olmuşta, onunda kızı evladı hamamlara yakışabilir bunu unutuyo galiba, sonuçta okumuşsun kendi çabanla iş güç sahibi olmuşsun havlamasın ordan kötükedihüsobanada eşimin işini sordu esnaf dedim ayakkabı imalatı yapıyor dedim iki çıplak bir hamama yakışırsınız dedi
öldürdün beni gülmekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Terbiyesize gel.Var ya ben olcam orda ağzının payını verirdim.kötükedihüso
işte bu yüzden alkışlıyorum seni, arada banada eserler hiçbişey dinlemem ama herzaman yapamıyorum işte :))Canım krizin yeni başlarında da beni deli etti mesaiye kal diye kalamam dedim,hem paramı kesiyorsunuz hem tek başımayım hem de kal diyemezsiniz dedim...Şok olduakannehir
zaten sonradan da bastım istifayı:sinifsinif:
benim şefte bir mühendise senden evrak memuru bile olmaz demişti
terbiyesiz ya,kendi elemanı değil,kendi elemanı bile olsa o şekilde davranamaz
kaydirigubbakcemile3vallahi havlıyo havvvvv havvvvv
ezdirmeyelim işteişte bu yüzden alkışlıyorum seni, arada banada eserler hiçbişey dinlemem ama herzaman yapamıyorum işte :))
hepsi aptal işte, okuduk çabaladıkki ezsinler bizi diye
sebp kendileri zamanında ezilmiş şimdi ezelim diyolar
aYYY ÖLDÜRDÜNÜZ BENİ GÜLMEKTEN ÇOK YAŞAYIN EMİ.
HAV HAVVVVVVVVVV:roflol:
KIŞ KIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:roflol::roflol: