• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Pokacım benim müdürde bana yaptı hemen hemen aynı şeyi yapamam ben burda stajer değilim,bir sürü işim var dedim.Bir daha da kalkıp bana çek demedi.akannehir

Sanırım ben insanları baya korkutuyorum sinirlenince:sinifsinif:

banada eşimin işini sordu esnaf dedim ayakkabı imalatı yapıyor dedim iki çıplak bir hamama yakışırsınız dedi

Pokacım benim müdürde bana yaptı hemen hemen aynı şeyi yapamam ben burda stajer değilim,bir sürü işim var dedim.Bir daha da kalkıp bana çek demedi.akannehir

Sanırım ben insanları baya korkutuyorum sinirlenince:sinifsinif:

aslında en doğrusu bu ama çoğunluğumuz bunu yapamıyoruz, maalesef insanlar farklı davranışlarda bulunuyo bizde susmak zorunda kalabiliyoruz,

walla pokacfım senin yerinde ben olsam cek değil çekermisin demeniz gerekiyordu derim ondan sonra alırdım o kagıtları
terbiyesiz işte ama sen haddini bildirirsin pokiştocum sen işini bilirsin şekerim

aslında en doğrusu bu ama çoğunluğumuz bunu yapamıyoruz, maalesef insanlar farklı davranışlarda bulunuyo bizde susmak zorunda kalabiliyoruz,

Canım krizin yeni başlarında da beni deli etti mesaiye kal diye kalamam dedim,hem paramı kesiyorsunuz hem tek başımayım hem de kal diyemezsiniz dedim...Şok olduakannehir

zaten sonradan da bastım istifayı:sinifsinif:

benim şefte bir mühendise senden evrak memuru bile olmaz demişti
terbiyesiz ya,kendi elemanı değil,kendi elemanı bile olsa o şekilde davranamaz

mutlu cum senin şefinin yaptığı apayrı bişi... ben olsam sen kim oluyorsun derdimm cidden derdimm

banada eşimin işini sordu esnaf dedim ayakkabı imalatı yapıyor dedim iki çıplak bir hamama yakışırsınız dedi
onun diyenin şerefine .... kendi çokmu adam olmuş memur olmuşta, onunda kızı evladı hamamlara yakışabilir bunu unutuyo galiba, sonuçta okumuşsun kendi çabanla iş güç sahibi olmuşsun havlamasın ordan kötükedihüso

Terbiyesize gel.Var ya ben olcam orda ağzının payını verirdim.kötükedihüso
öldürdün beni gülmekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar kaçtım ben hayırlı kşamlar hayırlı iftarlar

Canım krizin yeni başlarında da beni deli etti mesaiye kal diye kalamam dedim,hem paramı kesiyorsunuz hem tek başımayım hem de kal diyemezsiniz dedim...Şok olduakannehir

zaten sonradan da bastım istifayı:sinifsinif:
işte bu yüzden alkışlıyorum seni, arada banada eserler hiçbişey dinlemem ama herzaman yapamıyorum işte :))
benim şefte bir mühendise senden evrak memuru bile olmaz demişti
terbiyesiz ya,kendi elemanı değil,kendi elemanı bile olsa o şekilde davranamaz

hepsi aptal işte, okuduk çabaladıkki ezsinler bizi diye

sebp kendileri zamanında ezilmiş şimdi ezelim diyolar

hayırlı akşamlar alınyazımsın
bende çıkarım birazdan
ne güzel ya bugünde bitti :)))

iyi akşamlar alınyazım kendine çok iyi bak cnm allaha emanet ol hayırlı iftarların olsun öpüyorum seni kocaman byby

aYYY ÖLDÜRDÜNÜZ BENı GÜLMEKTEN ÇOK YAŞAYIN EMı.

HAV HAVVVVVVVVVV:roflol:

KIŞ KIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:roflol::roflol:

vallahi havlıyo havvvvv havvvvv
kaydirigubbakcemile3
işte bu yüzden alkışlıyorum seni, arada banada eserler hiçbişey dinlemem ama herzaman yapamıyorum işte :))

hepsi aptal işte, okuduk çabaladıkki ezsinler bizi diye

sebp kendileri zamanında ezilmiş şimdi ezelim diyolar
ezdirmeyelim işte
ben sevmediklerimle hiç konuşmuyorum
böyle iyiyim valla
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum

Back