• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

inş canım
ben istiyorum sizi görmeyi gerçektenkaydirigubbakcemile5

benimkisi 1.ay bitiminde:))akannehir
bu arada annesi falan çoktan gelmişti annemle tanışmayakaydirigubbakcemil
e2
bende öyle valla cnım bu kez görüşçez inş
canım nişandan önce teklif etmesi gerekirdi
benim eşimde teklif etmedi sayılır yani şöyle anlatayım
tanıştıktan 2 ay sonra beni ailesi ile tanıştırdı :bbo:
sonrada annemgil ne zaman gelsinler,ne zaman uygunsunuz dedi(istemeye geliyorlar -tatlicadiarzu-)
dedim sen bişey unuttun,evlenme teklifi etmeyi unuttun dedim
seninkide söylememiş ama nişan olunca etmiş gibi olmuş sanırım öyle bişey işte kafamçokkarıştı

:kedi:
hepimiz birlikte gideceğiz ama opuyorumnanaktan

.
anlaştık ozman dirimimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benim eşimde tanıştırma konusdunda hızlı sadece galiba, bugün bunu anladım kaydirigubbakcemile3 15. günde tanıştırdı bende 16.günde
Sanırım işinden dolayı evlenme teklifi gecikti onun için çok önemli bir konudur çünkü.Bende merek ettim bu yüzden sorayım dedim sizlere bunun bir zmanı var mıdır diye?İşleri düzelirse 2 ay sonraya ya da kesin yaza düğün istiyor ve ailemle konuşmaya gelceğini söylüyor ama ben bu evlilik teklifini merek ettim.
benim eşimde çok önem veriyodu ama nasıl teklif etmemiş hiç düşünmemiştim hakkaten:uhm: akşama kavga var ozaman kaydirigubbakcemile3
benim eşim bana 6.aymızda evlenme teklifi etti ben gidince sorayım ona
ben hepten öldürmeliyim mutlucum bana teklif bile edilmedi yai, bide eşimi görsenizi nasıl kibar nasıl düşüncelidir, herkes düşüncesine hyran ama nasıl teklif etez, gelsin boğcam onu :kızgın:
kaydirigubbakcemile3

ay çıldırıcam kızlar yaaa vallaaa yaaa. ağzıma geleni söledim ama..
zaten dayanamıyorum ben ya sayıyorum işte ne gelirse aklıma.

hiç bişi gözüm görmüo sinirlenince ya...
adam resmen içten pazarlıklı ya...

yok efendim beni göndericekmiş ozaman şb ye yada bilmem ne müdürlüğüne gönder anasını satıyım yaa

Yalan söylemekten burnum uzucak zaten burası için:roflol::roflol:

Ben de burda deli gibi gülüyorum yakaydirigubbakcemile3 Süpersin dirimcim mutlukız yaşa emi senopuyorumnanaktan
olsan be burası için uzasın uzayan, aaa benim burnumda kocamandı eskiden biliyomusun jazmin estetik oldum sonra küçüldü şimdi kaydirigubbakcemile3
ya banaa şef diyo kızım delimisin ne gülüyon kendi kendine diye kaydirigubbakcemile3
kızlar müdürle yine dalaştım off

naptı yine gıcık şey :kızgın:

angel kaçma yakalnadın çık ortaya dememe kalmadan cıktı bile :)

ben burdaydım heeppppkaydirigubbakcemile4

bende öyle valla cnım bu kez görüşçez inş

anlaştık ozman dirimimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benim eşimde tanıştırma konusdunda hızlı sadece galiba, bugün bunu anladım kaydirigubbakcemile3 15. günde tanıştırdı bende 16.günde

benim eşimde çok önem veriyodu ama nasıl teklif etmemiş hiç düşünmemiştim hakkaten:uhm: akşama kavga var ozaman kaydirigubbakcemile3

ben hepten öldürmeliyim mutlucum bana teklif bile edilmedi yai, bide eşimi görsenizi nasıl kibar nasıl düşüncelidir, herkes düşüncesine hyran ama nasıl teklif etez, gelsin boğcam onu :kızgın:

inş canım ya

2 ay değil ya 1 ay olacak yanlış yazmışım :kedi:
sizde hızlıymışsınız desenize kaydirigubbakcemile3

yok efendim beni göndericekmiş ozaman şb ye yada bilmem ne müdürlüğüne gönder anasını satıyım yaa

alla alllaaa

canım başka bir şubede çalışmak istiyorsun zaten değil mi?
bende sinir oluyorum ya keşke hazır cevap olsam :((

olsan be burası için uzasın uzayan, aaa benim burnumda kocamandı eskiden biliyomusun jazmin estetik oldum sonra küçüldü şimdi kaydirigubbakcemile3
ya banaa şef diyo kızım delimisin ne gülüyon kendi kendine diye kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes:opuyorumnanaktan

Canım sakin ol biraz:sinifsinif: Zıtlaşarakda işleri halledemezsin.Seni çok iyi anlıyorum bende istifayı basıp çıkmıştım;ama sen yine aynı şirket bünyesinde çalışacaksın yani..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay bana da dicekler şimdi deli diyekaydirigubbakcemile3

ben de arayayım o zmn şimdiden bir estetikçikaydirigubbakcemile3

anladım jasminim soracam tabi neden 6 ay bekledin dicem

kaydirigubbakcemile3

Back