- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şirin kız aolayım dedimdirim ne oldu avatara cnm
eh işte evlenme teklifi dışında herşey iyiydi :umursamaz::kedi:sizde hızlıymışsınız desenize kaydirigubbakcemile3
alla alllaaa
jasmin cim çok haklısın cnm. en sinir olduğun noktada kariyerlerini koz olarak kullanmaları..
Çokkkkkkkk uykum varrrrrrrrrrrr
mısracığım yoğunmusun?Çokkkkkkkk uykum varrrrrrrrrrrr
ya dirimcim gıcıklığına zor bi yere gönderir kesin. ama yüzünü görmek istemiom nolursa olsun
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Canım sakin ol biraz:sinifsinif: Zıtlaşarakda işleri halledemezsin.Seni çok iyi anlıyorum bende istifayı basıp çıkmıştım;ama sen yine aynı şirket bünyesinde çalışacaksın yani..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ay bana da dicekler şimdi deli diyekaydirigubbakcemile3
ben de arayayım o zmn şimdiden bir estetikçikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
canım sonuçta orada mutsuz olmaktansa zor biyerde olmak daha iyi değilmi,? ben olsa zor olan ama huzurumun olduğu yeri tercih ederdim, sakin ol bitanem ve karar ver, peki neden tartıştınız özel değilse ?ya dirimcim gıcıklığına zor bi yere gönderir kesin. ama yüzünü görmek istemiom nolursa olsun
jasmin cim çok haklısın cnm. en sinir olduğun noktada kariyerlerini koz olarak kullanmaları..
pokacığım üzülme cnm allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın
aynen özetlediğin gibi, böylelerinin seni üzmesine izin verme, hep bunlar için kendimizi yıpratıyoruz dediğin gibi maaşını vermiyo ya babasının yeri değil aynı bünyedesiniz , ne sanıyosa kendisinivalla dirimcim aynen öle canım.
kimse kimsenin ekmeğini vermio. benim maaşımıda o vermio.
sonuçta oda bende bu bünyede çalıoz. hakkı yok hiç bişeye
cevabınıda alır...
aradaki tek fark şuan için kdem farkı.. ilerde elime düşmesin....
evet tatlım 25 dk kaldıdirim-alınyazım az kaldı mesainin bitmesine
alınayazım bende öle düşünüyorum artık. sabahtan akşama kadar yoğun olsun ama.. huzurum olsun..
maalesef yerlerini sindirememişler.. çok güsel bi teşhis canım bu
ya bana şunların fotokopisini çek dedi ya.
ben burda ayak işçiside değilim.
şef pozisyonudayım... yada yalnış anlaşılmasın ne olursa olsunnn..
rica edicek !!!! benimde suratımda belli oldu cekerek aldım kağıdı oradan başladı ..
bende aynı düşünüyorumvalla dirimcim aynen öle canım.
kimse kimsenin ekmeğini vermio. benim maaşımıda o vermio.
sonuçta oda bende bu bünyede çalıoz. hakkı yok hiç bişeye
cevabınıda alır...
aradaki tek fark şuan için kdem farkı.. ilerde elime düşmesin....
evet canım 15 dakika kadar yerimsenibendirim-alınyazım az kaldı mesainin bitmesine
:umursamaz:alınayazım bende öle düşünüyorum artık. sabahtan akşama kadar yoğun olsun ama.. huzurum olsun..
maalesef yerlerini sindirememişler.. çok güsel bi teşhis canım bu
ya bana şunların fotokopisini çek dedi ya.
ben burda ayak işçiside değilim.
şef pozisyonudayım... yada yalnış anlaşılmasın ne olursa olsunnn..
rica edicek !!!! benimde suratımda belli oldu cekerek aldım kağıdı oradan başladı ..
canım boşver aslında bende anlamam,seyretmemCanım çok yoğun değilim ama o kadar yorgun ve uykusuzum ki yazmaya bile üşeniyorum.
Futboldan hiç hoşlanmam vede anlamam ama artık bir gelenek olmuş?
Hangi takımlısın derler;BEŞİKTAŞ :))))))))))))