Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozi duymasın valla ben unuttm onu, asıl kız ayrlıcaktı vaalla süper olcakta bbu inş kesin olur
sorma eşimdeki gelişme süper kk konusunda kaydirigubbakcemile3
geeeeelllllllllllllllll kaydirigubbakcemile5
bizde :asigim:
bana etmedi valla, gırgır şamatada söyledi, bak bekliyorum dedim ama bizimki çok ani olunca fırsatı olmadı hoş 5 senede isteseydi çok vakit ayırırdı benimde içimde kaldı ama olsun böylede doğaçlama oldu diyelim kaydirigubbakcemile3
vaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww süper enişte yaaa, eşin hangi takımdı jazmin merak ettim şimdi
tamam oldu şimdik opuyorumnanaktan dirimCanım arkim:)Şeniz
Dirimle buluşmak demek sizinle buluşmak demek.Zaten Ankara'yı ben toplucam geliş gidişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende am diğerleri gibi olmazda inş hepimize uyar :Saruboceq:hepiniz toplanın şekerim bende gelirim buluşuruz ay çok heyecanlandım![]()
kaybettim yaa, bjk lı sanmıştım seni, arada gel anlat olmazmı?fotoları koycaktın bde unutma olurmu ?öptüm canım güle güleben gs liyim kızlar bu raad cıkmam lazım akşama misafirlerim var hepinizi öpüyorum hazrlık yapmam lazım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3evlilik teklifinin zamanı geçmiş bencede, angele katılıyorum, karar verilmişki nişanlanılmış:)
canım bence bu kadar sorun değil bece ama sence sorunmu bu kadar?merak ettim yani ?Hadi yaa.Ne zaman etcek bu teklif etmeden evlencez herhalde biz.Kuzenime sordum onlarda nişanlandıktan sonra evlilik teklifi almış ama yani evlilik muhabbeti ortada var ama evlilik teklifi yok.Sizce ben nasıl bir yol izleyeyim?
kızlar benim eşim birliktelğimizin 3. günü evlenme teklif etti![]()
eeee jasmin ne etcez o zaman cnm
:Saruboceq:
tamam oldu şimdik opuyorumnanaktan dirim
valla bende am diğerleri gibi olmazda inş hepimize uyar :Saruboceq:
kaybettim yaa, bjk lı sanmıştım seni, arada gel anlat olmazmı?fotoları koycaktın bde unutma olurmu ?öptüm canım güle güle
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bence bu kadar sorun değil bece ama sence sorunmu bu kadar?merak ettim yani ?
ozi duymasın valla ben unuttm onu, asıl kız ayrlıcaktı vaalla süper olcakta bbu inş kesin olur
sorma eşimdeki gelişme süper kk konusunda kaydirigubbakcemile3
geeeeelllllllllllllllll kaydirigubbakcemile5
bizde :asigim:
bana etmedi valla, gırgır şamatada söyledi, bak bekliyorum dedim ama bizimki çok ani olunca fırsatı olmadı hoş 5 senede isteseydi çok vakit ayırırdı benimde içimde kaldı ama olsun böylede doğaçlama oldu diyelim kaydirigubbakcemile3
vaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww süper enişte yaaa, eşin hangi takımdı jazmin merak ettim şimdi
canım nişandan önce teklif etmesi gerekirdiKızlar merhaba hepinize evlilik teklifiniz eşleriniz size ne zaman yaptı?Ben nişanlıyım ve evlilik muhabbeti var ortada ama hala evlilik teklfi yok?Evlilik teklifinin bir zamanı var mı?Düğün tarihi konmadan yapcakta ne zaman bilmem yani???????Bekliyorum ben.
:kedi:ankarada olsaydın keşke yalnız bırakmazdık seni ankaralı çok ya hani(
takımlarda öyle olduk kanki opuyorumnanaktan
ya poka hastayım senin cevaplarınaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hele şu abisine dediğine bitmiştim hani masada yer yok deyiince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keşke bende koçişin teyzesine deseydim arabada yer yoksa sen kalcan ben gitcem diye, poka ders alcam be senden olmazmı kaydirigubbakcemile3
bence bebekten sonra muhakkak senin gibi düşünür, canından daha kıymetli olacak çünkü
jazminle buluşma konusundada kızdırma bak valla takılırım peşine, zaten uzağımda değilsinki, benide jazmine götürmezsen koçişte duyabiilir hai kk yı şekercim kaydirigubbakcemile3
uyum konusunda kesinlikle evet, yani burda kızlarımızın hepsi öylede sende ki biraz daha ileri gibi opuyorumnanaktan.tamam biz buluşma işini şimdiden ayarlayalım dirim, angel, haktan, onlarda gelmezmi ?
hoşgeldin canım öldük meraktan nasılsın anlatsana neler yaptın düğün nasıldı evlilik nasıl gidiyo ?
valla gel jazmin ama dirim beni çağırmıyo yaaa, sen kandır onu tamammı ? kaydirigubbakcemile3
son takım tahminim
teolog bjk
haktan sağlam gs lıdır eminim
simiramis de bjk
bana uyarbenim msn imimi canım
bencede
hadi toplanalım artık ya
benimde :bbo:Gel canımcım haberleşirizopuyorumnanaktan
Ama benim kociş bilmiyor buraya takıldığımı:kedi:
pokahontas, aLiNyAziMsIn+, birsam+, dirim+, erikaa, guzelimm, jazmin+, kekula+, mambaa, mutlukız+, mısraaa, necla_cevk+, simiramis+, teolog, _angel+
allah bereket versin :))))
canım nişandan önce teklif etmesi gerekirdi
benim eşimde teklif etmedi sayılır yani şöyle anlatayım
tanıştıktan 2 ay sonra beni ailesi ile tanıştırdı :bbo:
sonrada annemgil ne zaman gelsinler,ne zaman uygunsunuz dedi(istemeye geliyorlar -tatlicadiarzu-)
dedim sen bişey unuttun,evlenme teklifi etmeyi unuttun dedim
seninkide söylememiş ama nişan olunca etmiş gibi olmuş sanırım öyle bişey işte kafamçokkarıştı
:kedi:
hepimiz birlikte gideceğiz ama opuyorumnanaktan
bana uyar
benimde :bbo:
canım nişandan önce teklif etmesi gerekirdi
benim eşimde teklif etmedi sayılır yani şöyle anlatayım
tanıştıktan 2 ay sonra beni ailesi ile tanıştırdı :bbo:
sonrada annemgil ne zaman gelsinler,ne zaman uygunsunuz dedi(istemeye geliyorlar -tatlicadiarzu-)
dedim sen bişey unuttun,evlenme teklifi etmeyi unuttun dedim
seninkide söylememiş ama nişan olunca etmiş gibi olmuş sanırım öyle bişey işte kafamçokkarıştı
hepimiz birlikte gideceğiz ama opuyorumnanaktan
bana uyar
benimde :bbo:
benim eşimde turkbayragi:kedi:
Galatasaray canımturkbayragi
akannehirakannehirakannehirYandık dirimcimakannehirakannehir
benim eşimde turkbayragi
akannehirakannehirakannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
necla_cevk, aLiNyAziMsIn+, dirim+, erikaa, guzelimm, jazmin+, kekula+, mambaa, mısraaa, pokahontas+, simiramis+
baya var
evet canım opuyorumnanaktanBizim eşlerde aynı hemen hemenkaydirigubbakcemile3
akannehir
Angel kaçak yapmış yakaladım-tatlicadiarzu-
bencede galiba:uhm:canım evlilik teklifi nişandan önce yapılır bence ya![]()
buluruz bi yalan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Gel canımcım haberleşirizopuyorumnanaktan
Ama benim kociş bilmiyor buraya takıldığımı:kedi:
valla süpersin pokagörüşürüz teo kolay gelsin :)
alınyazım sinir olursam birden ilham gelio :)
Galatasaray canımturkbayragi