• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

görüşürüz teo kolay gelsin :)

alınyazım sinir olursam birden ilham gelio :)

ozi duymasın valla ben unuttm onu, asıl kız ayrlıcaktı vaalla süper olcakta bbu inş kesin olur

sorma eşimdeki gelişme süper kk konusunda kaydirigubbakcemile3

geeeeelllllllllllllllll kaydirigubbakcemile5

bizde :asigim:

bana etmedi valla, gırgır şamatada söyledi, bak bekliyorum dedim ama bizimki çok ani olunca fırsatı olmadı hoş 5 senede isteseydi çok vakit ayırırdı benimde içimde kaldı ama olsun böylede doğaçlama oldu diyelim kaydirigubbakcemile3

vaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww süper enişte yaaa, eşin hangi takımdı jazmin merak ettim şimdi

:kedi:

Galatasaray canımturkbayragi

:Saruboceq:
Canım arkim:)Şeniz

Dirimle buluşmak demek sizinle buluşmak demek.Zaten Ankara'yı ben toplucam geliş gidişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam oldu şimdik opuyorumnanaktan dirim
hepiniz toplanın şekerim bende gelirim buluşuruz ay çok heyecanlandımkaydirigubbakcemile4
valla bende am diğerleri gibi olmazda inş hepimize uyar :Saruboceq:
ben gs liyim kızlar bu raad cıkmam lazım akşama misafirlerim var hepinizi öpüyorum hazrlık yapmam lazım
kaybettim yaa, bjk lı sanmıştım seni, arada gel anlat olmazmı?fotoları koycaktın bde unutma olurmu ?öptüm canım güle güle
evlilik teklifinin zamanı geçmiş bencede, angele katılıyorum, karar verilmişki nişanlanılmış:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hadi yaa.Ne zaman etcek bu teklif etmeden evlencez herhalde biz.Kuzenime sordum onlarda nişanlandıktan sonra evlilik teklifi almış ama yani evlilik muhabbeti ortada var ama evlilik teklifi yok.Sizce ben nasıl bir yol izleyeyim?
canım bence bu kadar sorun değil bece ama sence sorunmu bu kadar?merak ettim yani ?

pokahontas, aLiNyAziMsIn+, birsam+, dirim+, erikaa, guzelimm, jazmin+, kekula+, mambaa, mutlukız+, mısraaa, necla_cevk+, simiramis+, teolog, _angel+

allah bereket versin :))))

güzelimm bence tekliften ziyade tarih kararlaşrımanız lazım... nişanlın herhangi bi talepde bulunuomu?

kızlar benim eşim birliktelğimizin 3. günü evlenme teklif etti :D

Vay anasını bizden hızlısınızkaydirigubbakcemile3

eeee jasmin ne etcez o zaman cnm

Canım sen bana numaranı verirsin ben seni ararım ancakkaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:
tamam oldu şimdik opuyorumnanaktan dirim
valla bende am diğerleri gibi olmazda inş hepimize uyar :Saruboceq:

kaybettim yaa, bjk lı sanmıştım seni, arada gel anlat olmazmı?fotoları koycaktın bde unutma olurmu ?öptüm canım güle güle

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bence bu kadar sorun değil bece ama sence sorunmu bu kadar?merak ettim yani ?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ozi duymasın valla ben unuttm onu, asıl kız ayrlıcaktı vaalla süper olcakta bbu inş kesin olur

sorma eşimdeki gelişme süper kk konusunda kaydirigubbakcemile3

geeeeelllllllllllllllll kaydirigubbakcemile5

bizde :asigim:

bana etmedi valla, gırgır şamatada söyledi, bak bekliyorum dedim ama bizimki çok ani olunca fırsatı olmadı hoş 5 senede isteseydi çok vakit ayırırdı benimde içimde kaldı ama olsun böylede doğaçlama oldu diyelim kaydirigubbakcemile3

vaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww süper enişte yaaa, eşin hangi takımdı jazmin merak ettim şimdi

inş canım
ben istiyorum sizi görmeyi gerçektenkaydirigubbakcemile5

benimkisi 1.ay bitiminde:))akannehir
bu arada annesi falan çoktan gelmişti annemle tanışmayakaydirigubbakcemil
e2

Kızlar merhaba hepinize evlilik teklifiniz eşleriniz size ne zaman yaptı?Ben nişanlıyım ve evlilik muhabbeti var ortada ama hala evlilik teklfi yok?Evlilik teklifinin bir zamanı var mı?Düğün tarihi konmadan yapcakta ne zaman bilmem yani???????Bekliyorum ben.
canım nişandan önce teklif etmesi gerekirdi
benim eşimde teklif etmedi sayılır yani şöyle anlatayım
tanıştıktan 2 ay sonra beni ailesi ile tanıştırdı :bbo:
sonrada annemgil ne zaman gelsinler,ne zaman uygunsunuz dedi(istemeye geliyorlar -tatlicadiarzu-)
dedim sen bişey unuttun,evlenme teklifi etmeyi unuttun dedim
seninkide söylememiş ama nişan olunca etmiş gibi olmuş sanırım öyle bişey işte kafamçokkarıştı

ankarada olsaydın keşke yalnız bırakmazdık seni ankaralı çok ya hani :((

takımlarda öyle olduk kanki opuyorumnanaktan

ya poka hastayım senin cevaplarınaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hele şu abisine dediğine bitmiştim hani masada yer yok deyiince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

keşke bende koçişin teyzesine deseydim arabada yer yoksa sen kalcan ben gitcem diye, poka ders alcam be senden olmazmı kaydirigubbakcemile3

bence bebekten sonra muhakkak senin gibi düşünür, canından daha kıymetli olacak çünkü
jazminle buluşma konusundada kızdırma bak valla takılırım peşine, zaten uzağımda değilsinki, benide jazmine götürmezsen koçişte duyabiilir hai kk yı şekercim kaydirigubbakcemile3

uyum konusunda kesinlikle evet, yani burda kızlarımızın hepsi öylede sende ki biraz daha ileri gibi opuyorumnanaktan.tamam biz buluşma işini şimdiden ayarlayalım dirim, angel, haktan, onlarda gelmezmi ?

hoşgeldin canım öldük meraktan nasılsın anlatsana neler yaptın düğün nasıldı evlilik nasıl gidiyo ?

valla gel jazmin ama dirim beni çağırmıyo yaaa, sen kandır onu tamammı ? kaydirigubbakcemile3

son takım tahminim

teolog bjk
haktan sağlam gs lıdır eminim
simiramis de bjk
hepimiz birlikte gideceğiz ama opuyorumnanaktan

benim msn imimi canım

bencede
hadi toplanalım artık ya
bana uyar :delphin:
Gel canımcım haberleşirizopuyorumnanaktan

Ama benim kociş bilmiyor buraya takıldığımı:kedi:
benimde :bbo:

sonrada annemgil ne zaman gelsinler,ne zaman uygunsunuz dedi(istemeye geliyorlar -tatlicadiarzu-)
seninkide söylememiş ama nişan olunca etmiş gibi olmuş sanırım öyle bişey işte kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile5

Yandık dirimcimakannehirakannehir

Sanırım işinden dolayı evlenme teklifi gecikti onun için çok önemli bir konudur çünkü.Bende merek ettim bu yüzden sorayım dedim sizlere bunun bir zmanı var mıdır diye?İşleri düzelirse 2 ay sonraya ya da kesin yaza düğün istiyor ve ailemle konuşmaya gelceğini söylüyor ama ben bu evlilik teklifini merek ettim.

necla_cevk, aLiNyAziMsIn+, dirim+, erikaa, guzelimm, jazmin+, kekula+, mambaa, mısraaa, pokahontas+, simiramis+

baya var

benim eşimde turkbayragi

akannehirakannehirakannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bizim eşlerde aynı hemen hemenkaydirigubbakcemile3

akannehir

necla_cevk, aLiNyAziMsIn+, dirim+, erikaa, guzelimm, jazmin+, kekula+, mambaa, mısraaa, pokahontas+, simiramis+

baya var

Angel kaçak yapmış yakaladım-tatlicadiarzu-

canım evlilik teklifi nişandan önce yapılır bence ya:delphin:
bencede galiba:uhm:
Gel canımcım haberleşirizopuyorumnanaktan

Ama benim kociş bilmiyor buraya takıldığımı:kedi:
buluruz bi yalan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

görüşürüz teo kolay gelsin :)

alınyazım sinir olursam birden ilham gelio :)
valla süpersin poka

bu eniştemizede wwaaaawwwww wwaaaawwww, helal valaa opuyorumnanaktan
bende çıkarken falan benimkine dediğimde, aşkım herşeyin vakti vardır o güne çok var, mükemeli yapacağım günü bekliyorum ne kadar acelecisin diyodu, alçak kandırmış beni :kızgın: kaydirigubbakcemile3

Galatasaray canımturkbayragi

süper işte bu

Back