Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kociş bjk li:) ben fb li:) gül gibi geçinip gidioz heheheehheheheee:)
iyiyim çok şükür ya çok özledim sizleri ben gideli fazla birdeğişiklik oldu mu
ama normaldde hangi takımdı
yerimseniben yerimseniben
artık benim koçişte bişey demiyo pokacım varya uçuyorum yani havalarda opuyorumnanaktan tabi kısa süremzse bu düşüncesi :uhm:
cidden güzelmi?bizimde tesisler var orda eşim buyıl ayarlada gidelim diy ama ben kararsızdım
ben mutlucumu rüyamda gördüm ya ordan torpilliyim kaydirigubbakcemile3 desemde inanma kaydirigubbakcemile3 bu kez kesin görüşelim be angel opuyorumnanaktan
angel 3 veya 4 gün kalacağım hepinize 1 er gün vereyim olurmu küsme bitanem hepinizi görücem dirimi alınyazımı seni başka ankarada olan varmı
belki teoda galatasaraylıdır?kızlar son durum :)
fb :4 (poka, alınyazım,birsam,kekula)
gs : 3 (angel,dirim, jasmin)
bjk : 2( mutlu, necla)
vavv ne güzel ben eşime hiç daha söylemedim:kedi:ama normaldde hangi takımdı
yerimseniben yerimseniben
artık benim koçişte bişey demiyo pokacım varya uçuyorum yani havalarda opuyorumnanaktan tabi kısa süremzse bu düşüncesi :uhm:
cidden güzelmi?bizimde tesisler var orda eşim buyıl ayarlada gidelim diy ama ben kararsızdım
ben mutlucumu rüyamda gördüm ya ordan torpilliyim kaydirigubbakcemile3 desemde inanma kaydirigubbakcemile3 bu kez kesin görüşelim be angel opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3nerden emindin alınyazımsın çok mu belli ediyom kız fb li oldumu.ama kociş bjk li ay 5 senedir ne diller ne rüşvetler verdi de yinede değiştirmedim takımımı.ay bi ara da acitasyon yaptı neymiş efendim herkes karısıyla sevgilisiyle maça gidiyomuş bjk forması giyip onlara özeniyomuş felan bi an çok kısa bian acaba mı dedim ama yok ıııhhh olmadı sarı laciveertten vazgeçemedim:)
kaydirigubbakcemile5alınyazım akşam dedimki eşime ankaraya gittiğimizde ben arkadaşlarımla görüşcem dedim şaşırdı senin arkadaşın yokki orda dedi bende artık var dedim şaşırdı kadınlar kulübünden arkadaşlarım oldu ankaraya gidince görüşeceğim dedim çok sevindi demek ben herkese uyum sağlıyorum öyleme
laila kapandı canım zaten restaurant açıldı yerine
Canım Ankara'da da tanıdıklarımız var;ama ben ne zmn gelirim bilmem ki:sm_confused:
Bizim tanıdıklar Yukarı Ayrancı ve Armada'nın arkasında.Eskiden orada bir Laila vardıkaydirigubbakcemile3
Şekerim valla hamişlerimiz var aramızdaopuyorumnanaktan,hamiş olupta olmayanlarda var:gitme:
Sen bizi boşverde anlat bakalım neler yaptın?Nasıl geçti?
benim kociş bjk li:) ben fb li:) gül gibi geçinip gidioz heheheehheheheee:)
off kıskandım yaaaaaaaaa ankarayamı gelsem ne:)
anlaştık angelım küsme emi hasta hasta üzme beni
belki teoda galatasaraylıdır?
mısra hangi takımlı :kedi:
vavv ne güzel ben eşime hiç daha söylemedim:kedi:
kaydirigubbakcemile3
Allahtan eşimde gsliopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
laila kapandı canım zaten restaurant açıldı yerine
hatta bu yaz düğüne bile gittik orda opuyorumnanaktan
aa kimler hamile cok merak etme ben napim ya 20 gün antalyada 10 gün kendi anamın yanımda cok şükür iki gün eşimle başbaşayım yazminim:1hug: