- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
mutluluk reçetem sende hoşgeldin aramızaa
sonunda geldiikk geçmişi okuduk tamm 100 sayfaya yakın bişi okudum dünden başlamıştım bugün bitirdim maşallah size yazık değilmi bize:)
biz iiz naz yapmak için yazmıştım küstüm size diie ama geri dönemedim bi türlü ramazan ya çok yoğunuz oraya git oraya git haa bide izmirden ablam vee minik yiğenim geldi ayy çok tatlı maşallah 11 aylık daha ama bana teyze dio yaaa:)onlarla vakit geçirioruz annem rahatsızdı kayınvalidem rahatsızdı benim kontrollerim vardı derkeeenn gelemedim özür dilerim canlar...
birde çok sulu gelirse hamurun bira daha un ekleyebilirsin ve en önemliside sadece kağıt kalıba koymamak o zaman hamur yayılabiliyor canım
canım benim seni çok merak ettik
sorun olmadığına da sevindim
annenlere çok geçmiş olsun canım
öpüyorum kocamann
özletme kendini lütfen şekerimmm:kedi:
ya jnaz çok üzüldüm şimdi
çünkü bütün tarifleri tek tek büyük hevesle aldm
ama bende kağıt kalıp vardı onunla yapıcaktım sende olmaz demişsin
muffin kalıbı yokki
napıcam ben şimdi
canımcım kağıt kalıpla yapılmaz demiyorum ama eğer küçük tart kalıpların yada fırına dayanıklı kaselerin varsa onun içine kağıt kalıbını yerleştirirsinyerimseniben
yok ki yaaa
sadece kağıtta yapayımm o zaman
sonunda geldiikk geçmişi okuduk tamm 100 sayfaya yakın bişi okudum dünden başlamıştım bugün bitirdim maşallah size yazık değilmi bize:)
biz iiz naz yapmak için yazmıştım küstüm size diie ama geri dönemedim bi türlü ramazan ya çok yoğunuz oraya git oraya git haa bide izmirden ablam vee minik yiğenim geldi ayy çok tatlı maşallah 11 aylık daha ama bana teyze dio yaaa:)onlarla vakit geçirioruz annem rahatsızdı kayınvalidem rahatsızdı benim kontrollerim vardı derkeeenn gelemedim özür dilerim canlar...
kızlar nerelerdesiniz yaaaaaaa
günaydın canlarr
nerdesiniz bakalım saat kaç oldu:sinifsinif:
günaydın kızlar
günaydın balım opuyorumnanaktan
geçmişi okuyordum
günaydınlar herkeze.hafta sonunuz nasıl geçti kızlar.
Günaydın canlarım,
Hepinize hayırlı haftalar diliyorum..opuyorumnanaktan
günaydın şekerler opuyorumnanaktangünaydınlar herkeze.hafta sonunuz nasıl geçti kızlar.
Günaydın canım...
Ben sürekli uyudummirmirmirmir
Senin nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?