Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim her daim kahvaltı sofralarım böyledir cnm.Eski üyeler bilir mesela angel cım :)))))))
Şimdi evet çok görünüyor ama 2 gün boyunca çok rahat ediyorum ,çünkü misafirlerin yanında birşey hazırlamak zorunda kalmıyorum.Çay saatlerinde falan çok pratik oluyor yada akşam acıktığımızda.
Ben oruç tutmuyorum cnm.Gelecek arkadaşıma sormadım ama uzun yoldan gelecekler tuttuklarını sanmıyorum.
merhaba arkadaşlar.. mısraa süpper bi kahvaltı menüsü süper olmuş..maşallah mutfakta becerikliyiz galiba..
bende aynen tariflere bğlı kalmaktan hiç hoşlanmam.. bişeyin tadı süperde olsa, bi daha aynı tadın tutma şansı olmuyo:):) ne koyduğumu hatırlamıyorum pek:).)
kış hazırlığı yaparmısın dondurucuya filan?
bide kek dondurucuda duruyomu.. mutfak kültürü geniş birinden faydalanalım dimi:)
evet angel ya, malum ramazan bol bol misafir ğırlıyorum pek giremiyorm maalesef.. sen nasılsın cnm
Ben dondurucuya uzun süreli saklanan yiyecekleri pek koymam.Ama ailemde bu bir gelenektir.
Yazın hummalı bir şekilde çalışılır.
Taze fasülye,bamya,közlenmiş biber,domates sos -sarımsaklı naneli-...vs koyarlar.
Ben kısa sürede tüketilecek yiyecekleri bulundururum.
Haşlanmış nohut,sosis,dilimlenmiş sucuk,birkaç gün içinde tüketeceğim tavuk,yoğurup pakelediğim köfteler...vs.
Dondurucuya pasta türünü hiç koymuyorum koyan pek çok kişi var ama.
Niye diyeceksende dolabın kokusunun sineceğini düşünüyorum birde zaten bizim evde her daim iki üç çeşit pasta,kurabiye,börek olur
Mrb birsamcım yemiyorum desem yeridir ucundan azcık alıyorum yoksa 70-80 kg rahat olurum :)
günaydın hoşgeldin... iş? yaş? mne kadarlık evlisin?biraz kendini tanıtsana
OOOOOOOOOOO yeni gelinimiz gelmiş hoşgelmiş
Nasılsın cnm?
Nasıl gidiyor?
İşyerinde misin?
jnaz naberrrrrrrr:)
iyi hafta sonları kızlar. ev sahibimizi iftara davet ettik. mutfakta hummalı bir şekilde çalışırken azıcık ara vereyim dedim. yoruldum :)
Mercimek çorbası
Nohut yemeği
Pilav yanına da patatesli köfte
Suppangle bir de hoşaf yapıyorum.
uygun mudur kızlar yaa...