Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

birde çok sulu gelirse hamurun bira daha un ekleyebilirsin ve en önemliside sadece kağıt kalıba koymamak o zaman hamur yayılabiliyor canım

sonunda geldiikk geçmişi okuduk tamm 100 sayfaya yakın bişi okudum dünden başlamıştım bugün bitirdim maşallah size yazık değilmi bize:)
biz iiz naz yapmak için yazmıştım küstüm size diie ama geri dönemedim bi türlü ramazan ya çok yoğunuz oraya git oraya git haa bide izmirden ablam vee minik yiğenim geldi ayy çok tatlı maşallah 11 aylık daha ama bana teyze dio yaaa:)onlarla vakit geçirioruz annem rahatsızdı kayınvalidem rahatsızdı benim kontrollerim vardı derkeeenn gelemedim özür dilerim canlar...

canım benim seni çok merak ettik
sorun olmadığına da sevindim
annenlere çok geçmiş olsun canım
öpüyorum kocamann
özletme kendini lütfen şekerimmm:kedi:

birde çok sulu gelirse hamurun bira daha un ekleyebilirsin ve en önemliside sadece kağıt kalıba koymamak o zaman hamur yayılabiliyor canım

ya jnaz çok üzüldüm şimdi
çünkü bütün tarifleri tek tek büyük hevesle aldm
ama bende kağıt kalıp vardı onunla yapıcaktım sende olmaz demişsin
muffin kalıbı yokki
napıcam ben şimdi:delphin:

canım benim seni çok merak ettik
sorun olmadığına da sevindim
annenlere çok geçmiş olsun canım
öpüyorum kocamann
özletme kendini lütfen şekerimmm:kedi:

ya jnaz çok üzüldüm şimdi
çünkü bütün tarifleri tek tek büyük hevesle aldm
ama bende kağıt kalıp vardı onunla yapıcaktım sende olmaz demişsin
muffin kalıbı yokki
napıcam ben şimdi:delphin:

canımcım kağıt kalıpla yapılmaz demiyorum ama eğer küçük tart kalıpların yada fırına dayanıklı kaselerin varsa onun içine kağıt kalıbını yerleştirirsinyerimseniben

hadi ben kalkayım yine mantı makarna yapayım :)
bugünki menümde çok karışık oldu ama napıyım eşim oruçluya onun canı ne isterse onu yapıyorum:)

merhaba arkadaşlarr
hayırlı pazarlar hepinizee
bugün herkesler gezmede galiba kimsecikler uğramamış
bende dün gece pek uyumadım sahurdan sonra anca uyudum sabahta münasebetsiz birinin zili çalması yüzünden uyandım daha da uyuyamadım sersem gibiyim şimdi:(
bi patlayacağım tam olacak o günü bekliyorlar sanırım Allah sabır versin bana ne diyeyim sırf eşimin hatırı için bişey diyemiyorum :(

sonunda geldiikk geçmişi okuduk tamm 100 sayfaya yakın bişi okudum dünden başlamıştım bugün bitirdim maşallah size yazık değilmi bize:)
biz iiz naz yapmak için yazmıştım küstüm size diie ama geri dönemedim bi türlü ramazan ya çok yoğunuz oraya git oraya git haa bide izmirden ablam vee minik yiğenim geldi ayy çok tatlı maşallah 11 aylık daha ama bana teyze dio yaaa:)onlarla vakit geçirioruz annem rahatsızdı kayınvalidem rahatsızdı benim kontrollerim vardı derkeeenn gelemedim özür dilerim canlar...

Canım hoşgeldin a.s.

Anneciğin ve kayınvaliden için geçmiş olsun canım.Umarım iyilerdir şimdi..

kızlar nerelerdesiniz yaaaaaaa

Canım nasılsın?

Yaptırttın mı test?

günaydın canlarr
nerdesiniz bakalım saat kaç oldu:sinifsinif:

Günaydın canikom,

Nasılsın?

günaydın kızlar
günaydın balım opuyorumnanaktan
geçmişi okuyordum

Günaydın tatlım,
Nasılsın?

Günaydın canım...

Ben sürekli uyudummirmirmirmir

Senin nasıl geçti?

benim yorucu geçti ya.cumartesi sabah işteydim öğleden sonra eve gittim temizlik yaptım.pazar günü annemler abimler yemeğe geldi.yemek hazırladım.ilk misafirimi ağırladım.masam çok güzel olmuştu herşeye bayıldılar:dance:

günaydın kızlar

iyi haftalar olsun inş

nasılsınız ?

cssa küsmemişsiniz bize saol, bugün gel tamammı ? ama öyle küstük deyip korkutma bizi lütfen :)

Back