Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın ben geldim kızlar nasılsın iyi haftalar nasılsınız sizleri çok özledim.
hoşbuldum canlarım.
iyiyim siz nasılsınız?
iki gün tatilde iftara misafir aldım. biraz yorgunluk var ama iyiyim.
bende iyiyim canım, haftasonuda evdeydim eşim gittiğinden beri 2.kez evde vakitt geçirdim ve çok mutluyum çnkü azda olsa dinlendim :)) inş eşinn için en güzeli olsun arkadaşım :))
haklısın canım bakma sen bana, bende olsam mevbur hissederdim kendimi
:gitme: :gitme:
günaydın canım naber ?
opuyorumnanaktan
kızlar çok bitkinim ya
bu oruç beni mahvetti :kedi:
kendi evindeydin değilmi yanlış anlamadım :kedi:
bende evimi çok özledim canım ya,insan kendi evinde daha rahat oluyor
canım teşekkür ederim iyi dileklerin için
inşallah hayırlısı olur
alınyazım iyi olmaya çalışıyorum ama çok kötüyüm ben hastayım yine 20 lik dişim azdı ve grip oldum yine boğazlarım şiş kafamı zor tutuyorum cumartesiyi sorma berbattı
canlarımmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım nerdee,kendi evindeydin değilmi yanlış anlamadım :kedi:
bende evimi çok özledim canım ya,insan kendi evinde daha rahat oluyor
canım teşekkür ederim iyi dileklerin için
inşallah hayırlısı olur
geçmiş olsun canım yaa, yemek kötüydü galibaalınyazım iyi olmaya çalışıyorum ama çok kötüyüm ben hastayım yine 20 lik dişim azdı ve grip oldum yine boğazlarım şiş kafamı zor tutuyorum cumartesiyi sorma berbattı
hoşgeldin canım tekmisin çiftmi ????????????canlarımmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[
Önümüzdeki hafta itibariyle almaya başlarım bende:sinifsinif:
alkisalkisalkishoşbuldum canlarım.
iyiyim siz nasılsınız?
iki gün tatilde iftara misafir aldım. biraz yorgunluk var ama iyiyim.
hoşgeldin canımcanlarımmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet midem kaynıyor :kedi:Günaydın canım.Hoşgeldin a.s.
Maşallah canım ya.Ben daha 1 tane bile misafir ağırlamadım valla...:sinifsinif:
Önümüzdeki hafta itibariyle almaya başlarım bende:sinifsinif:
Canım hem uykusuzsun hem de oruç.Allah güç kuvvet versin canım..
Canım geçmiş olsun.Nasıl geçti neden berbattı cumartesi..:sinifsinif:
nolduki canım anlatsan ?jasmin günaydın cnm sağol teşekkür ederim eltim ve kendi babam mahvetti günümü görümcemde bizde kaldı ogün sabah 10 dan sabah 5 e kadar ayaktaydım mahvoldum resmen
jasmincim hoşbuldum cnmmmm.. tatil eh iştee ramazan modunda ne kadar olursa..
test yaptırmama gerek kalmadı 10 bi gecikme sonunda suan hastayım. ama anlam veremiyorummm
..
ve karnım müthiş ağrıoo
mutlukız canımm baktım resimlere hepside harikaaa süpperrrr.. allah hep ama hep mutlu etsin seni inşallahh
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok kafiyeli yazmışsınyine yalnızım alınyazım :)
bencede git muhakkakdirimcim bugün reg oldum. ama yinede dr gidicem. 10 gün çok fazla ya
cumartesi günü kendi babam iftardan 5 dakika sonra geldi ve yemeği yedi 3 fincan çay içti ve daha sonra gitti benle alay eder gibi baba geri geleceksin dimi teraviden sonra dedim belli olmaz dedi benle el sıkıştı alay eder gibi ve çekti gitti.
canım benim yayok canım nerdee,
annemlerin evindeydim yani, sağolsun insanlar 8 aydır müsade etmediler dinlenerek bi haftasonu geçirmemede ondan yazdım.kendi evimize gitmek istemiyorum içimden gelmiyo, bu hafta uğramam gerekiyodu ama babmlara dedim siz gidin diye, o kadar soğudum evden o kadar uzaklaştım düşün yani
geçmiş olsun canım yaa, yemek kötüydü galiba( naptınız ?
hoşgeldin canım tekmisin çiftmi ????????????
kolay gelsin sanaşimdiden, bencede ozaman uygundur :))
git tabi canımdirimcim bugün reg oldum. ama yinede dr gidicem. 10 gün çok fazla ya
:sm_confused:cumartesi günü kendi babam iftardan 5 dakika sonra geldi ve yemeği yedi 3 fincan çay içti ve daha sonra gitti benle alay eder gibi baba geri geleceksin dimi teraviden sonra dedim belli olmaz dedi benle el sıkıştı alay eder gibi ve çekti gitti.
jasmin günaydın cnm sağol teşekkür ederim eltim ve kendi babam mahvetti günümü görümcemde bizde kaldı ogün sabah 10 dan sabah 5 e kadar ayaktaydım mahvoldum resmen
jasmincim hoşbuldum cnmmmm.. tatil eh iştee ramazan modunda ne kadar olursa..
test yaptırmama gerek kalmadı 10 bi gecikme sonunda suan hastayım. ama anlam veremiyorummm
..
ve karnım müthiş ağrıoo
mutlukız canımm baktım resimlere hepside harikaaa süpperrrr.. allah hep ama hep mutlu etsin seni inşallahh
yok canım nerdee,
annemlerin evindeydim yani, sağolsun insanlar 8 aydır müsade etmediler dinlenerek bi haftasonu geçirmemede ondan yazdım.kendi evimize gitmek istemiyorum içimden gelmiyo, bu hafta uğramam gerekiyodu ama babmlara dedim siz gidin diye, o kadar soğudum evden o kadar uzaklaştım düşün yani
geçmiş olsun canım yaa, yemek kötüydü galiba( naptınız ?
hoşgeldin canım tekmisin çiftmi ????????????
kolay gelsin sanaşimdiden, bencede ozaman uygundur :))
alkisalkisalkis
hoşgeldin canım
testi naptın?
evet midem kaynıyor :kedi:
aç değilim ama aş veriyorum sanki
herşeyden istiyor canım :kedi: