Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazım iyi olmaya çalışıyorum ama çok kötüyüm ben hastayım yine 20 lik dişim azdı ve grip oldum yine boğazlarım şiş kafamı zor tutuyorum cumartesiyi sorma berbattı

günaydın ben geldim kızlar nasılsın iyi haftalar nasılsınız sizleri çok özledim.

Günaydın canım.Hoşgeldin a.s.

hoşbuldum canlarım.

iyiyim siz nasılsınız?

iki gün tatilde iftara misafir aldım. biraz yorgunluk var ama iyiyim.

Maşallah canım ya.Ben daha 1 tane bile misafir ağırlamadım valla...:sinifsinif:

bende iyiyim canım, haftasonuda evdeydim eşim gittiğinden beri 2.kez evde vakitt geçirdim ve çok mutluyum çnkü azda olsa dinlendim :)) inş eşinn için en güzeli olsun arkadaşım :))

haklısın canım bakma sen bana, bende olsam mevbur hissederdim kendimi

:gitme: :gitme:

günaydın canım naber ?

Önümüzdeki hafta itibariyle almaya başlarım bende:sinifsinif:

opuyorumnanaktan
kızlar çok bitkinim ya
bu oruç beni mahvetti :kedi:

kendi evindeydin değilmi yanlış anlamadım :kedi:
bende evimi çok özledim canım ya,insan kendi evinde daha rahat oluyor
canım teşekkür ederim iyi dileklerin için
inşallah hayırlısı olur

Canım hem uykusuzsun hem de oruç.Allah güç kuvvet versin canım..

alınyazım iyi olmaya çalışıyorum ama çok kötüyüm ben hastayım yine 20 lik dişim azdı ve grip oldum yine boğazlarım şiş kafamı zor tutuyorum cumartesiyi sorma berbattı

Canım geçmiş olsun.Nasıl geçti neden berbattı cumartesi..:sinifsinif:

günaydın pokacığım hoşgeldin cnm nasılsın nasıl geçti tatilin özledim seni ya resimlerimi ekledim bakabilirsin cnm

jasmin günaydın cnm sağol teşekkür ederim eltim ve kendi babam mahvetti günümü görümcemde bizde kaldı ogün sabah 10 dan sabah 5 e kadar ayaktaydım mahvoldum resmen

jasmincim hoşbuldum cnmmmm.. tatil eh iştee ramazan modunda ne kadar olursa..
test yaptırmama gerek kalmadı 10 bi gecikme sonunda suan hastayım. ama anlam veremiyorummm
..
ve karnım müthiş ağrıoo :(
mutlukız canımm baktım resimlere hepside harikaaa süpperrrr.. allah hep ama hep mutlu etsin seni inşallahh

kendi evindeydin değilmi yanlış anlamadım :kedi:
bende evimi çok özledim canım ya,insan kendi evinde daha rahat oluyor
canım teşekkür ederim iyi dileklerin için
inşallah hayırlısı olur
yok canım nerdee,
annemlerin evindeydim yani, sağolsun insanlar 8 aydır müsade etmediler dinlenerek bi haftasonu geçirmemede ondan yazdım.kendi evimize gitmek istemiyorum içimden gelmiyo, bu hafta uğramam gerekiyodu ama babmlara dedim siz gidin diye, o kadar soğudum evden o kadar uzaklaştım düşün yani

geçmiş olsun canım yaa, yemek kötüydü galiba :(( naptınız ?
canlarımmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım tekmisin çiftmi ????????????
[

kolay gelsin sanaşimdiden, bencede ozaman uygundur :))

hoşbuldum canlarım.

iyiyim siz nasılsınız?

iki gün tatilde iftara misafir aldım. biraz yorgunluk var ama iyiyim.
alkisalkisalkis

canlarımmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım
testi naptın?

Günaydın canım.Hoşgeldin a.s.

Maşallah canım ya.Ben daha 1 tane bile misafir ağırlamadım valla...:sinifsinif:

Canım hem uykusuzsun hem de oruç.Allah güç kuvvet versin canım..

Canım geçmiş olsun.Nasıl geçti neden berbattı cumartesi..:sinifsinif:
evet midem kaynıyor :kedi:

aç değilim ama aş veriyorum sanki
herşeyden istiyor canım :kedi:

jasmin günaydın cnm sağol teşekkür ederim eltim ve kendi babam mahvetti günümü görümcemde bizde kaldı ogün sabah 10 dan sabah 5 e kadar ayaktaydım mahvoldum resmen
nolduki canım anlatsan ?
test yaptırmama gerek kalmadı 10 bi gecikme sonunda suan hastayım. ama anlam veremiyorummm
..
mutlukız canımm baktım resimlere hepside harikaaa süpperrrr.. allah hep ama hep mutlu etsin seni inşallahh

alla alla ya bi araştırsan bu durumu canım neden olduğunu ?

nasılsın şekerim özledik seni, nasıldı tatil ?

cumartesi günü kendi babam iftardan 5 dakika sonra geldi ve yemeği yedi 3 fincan çay içti ve daha sonra gitti benle alay eder gibi baba geri geleceksin dimi teraviden sonra dedim belli olmaz dedi benle el sıkıştı alay eder gibi ve çekti gitti.

mutlukız canım hoşgeldin nsaılsın?
nasıl geçti diye soracakken kötü mü geçti gerçekten

alınyazım ilk hafta şarköydedik.. 2 hafta istanbulda. bol bol dinlence ile geçti...

yine yalnızım alınyazım :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok kafiyeli yazmışsın
hayırlı vakitte gelsin canım benim :Saruboceq:
dirimcim bugün reg oldum. ama yinede dr gidicem. 10 gün çok fazla ya
bencede git muhakkak
cumartesi günü kendi babam iftardan 5 dakika sonra geldi ve yemeği yedi 3 fincan çay içti ve daha sonra gitti benle alay eder gibi baba geri geleceksin dimi teraviden sonra dedim belli olmaz dedi benle el sıkıştı alay eder gibi ve çekti gitti.

annende varmıydı peki

ohh maşalah poka ma :)) ne güzel olmuştur kimbilir ? canım şarköyde yazlık fiiyatları nasıl kuzenim araştıryodu da

yok canım nerdee,
annemlerin evindeydim yani, sağolsun insanlar 8 aydır müsade etmediler dinlenerek bi haftasonu geçirmemede ondan yazdım.kendi evimize gitmek istemiyorum içimden gelmiyo, bu hafta uğramam gerekiyodu ama babmlara dedim siz gidin diye, o kadar soğudum evden o kadar uzaklaştım düşün yani

canım benim ya
anlıyorum seni,bende aynı eşim gitmeden önce haftasonlarında dinleniyordum ama
şimdi öyle değil malesef
dirimcim bugün reg oldum. ama yinede dr gidicem. 10 gün çok fazla ya
git tabi canım
10 gün fazla,zaten hamileliği düşünmeden önce iyice bir muane olman gerekiyor

:sm_confused:
söyleyecek bişey bulamıyorum malesef
küçük değillerki kafamçokkarıştı

daha sonra eltim sürekli laf soktu bana daha sonra saat 00:00 veya 01:00 sıraları düğün cdlerine bakıyoruz çocuğu uyuyordu uyandı daha sonra kucağına bastı çocuğunu kucağında uyuyordu çocuk ne olduysa başladı ağlamaya resmen tepiniyordu biz hala dğün cdlerini izliyoruz eltim bağırdı kaynıma hadi gidiyoruz kalksana oturup duruyorsun diye antrede apartmana rezil etti resmen kaynımda kalktı gittiler hep laf soktu gece boyunca benim eşyalarım dandik benim takılarım dandik seninkiler öyle değil diyerek kendi gümüşlük takımı aldırmamış eve vitrin takımı yani benim evdekileri görüncede evde kalabalık yapıyor diye laf sokuyor sürekli

Ne oldu canım yaaa:sinifsinif:

..

Canım hava değişimi,stres herşey etkliyor valla.Hayırlı olsun artık diyelim..

yok canım nerdee,

kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis

hoşgeldin canım
testi naptın?

evet midem kaynıyor :kedi:

aç değilim ama aş veriyorum sanki
herşeyden istiyor canım :kedi:

kaydirigubbakcemile3

Back