Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydınnnnnnnnnn angelcım ve kekula.
Nasılsınız?
Ben fena halde yorgunum,bugün geceyarısına kadarda ayakta olacağım,Pazar sabah 7 dede kaklmış olmam gerekiyor.Dua edin ki Allah güç versin.

günaydın angel.sanırım cumartesi fazla işe giden yok burda baksana kızların hiçbiri yok.bend egeç geldim işe birazcık.hiç uykudan kalmak istemiyorum ya.dün hayatımda ilk defa tek başıma iftar yaptım.kocam ilçeden gelecekti güya oda araba yokmuş on buçukta geldi.tek kaldım bende.o şimdi evde yatıyo ben kalktım işe geldim:(

günaydın cnm evet
bizimkilerin geneli cts pazar evde
bi ben varım buralarda daimi:((
canım bende dün eve gittim daha hazırlıklara başlamadan ezan okundu zaten bir su yetiyor bana gecikmeli oturduk sofraya yalnızlık zor evet bende kociş oruç tutmadığı için sahurları yalnız yapıyorum:((

ve benim kocişte c tesileri evde beni işe bırakıp bütün g
n yatıyor:))

Günaydınnnnnnnnnn angelcım ve kekula.
Nasılsınız?
Ben fena halde yorgunum,bugün geceyarısına kadarda ayakta olacağım,Pazar sabah 7 dede kaklmış olmam gerekiyor.Dua edin ki Allah güç versin.

günaydın cnm
bugün neden gece yarısına kadar ayakta kalmalısın ki

Canım hatırlarsan kk dan tanıdığım çok sevdiğim arkadaşım ve kızı geliyorlar şehir dışından.Mama hazırlayacağım onlara,yapma diye çok ısrar ama olmaz biliyorsun beni içim rahat etmez.

benimde bugün çok işim var yarın annemler abimler ilk defa evime gelecekler iftara bizdeler.ilk misafirimi ağırlayacam ya.mısra sen neler yapacaksın yarına.karar verdinmi.

KOÇ
Koçlar tüm haftanın yorgunluğunu dinlenerek çıkartabileceğiniz cumartesi gününe Ay gezegeninin Yay burcu seyriyle adım atmaktasınız. 08:27-17:45 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından, evinizle ilgili alışverişlerinizi bu zaman dilimine denk getirmemelisiniz. Çünkü parasal konularda daha fazla harcama meyli görüleceğinden sıkıntı oluşturabilir. Yerine getirmekte zorlanacağınız sözler vermemeli, gerek yazılı ve gerekse sözlü ifadeniz açısından dikkatli olmaya çalışmalısınız. Bu etki altında, herhangi bir karar vermek yerine geri planda incelemek son derece faydalıdır.

Kısa geziler açısından bir sakınca oluşturmayan bu durum, uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz fakat bir türlü yerine getiremediğiniz işleriniz açısından gayet yararlıdır. Özellikle bayanlar ev işleri, erkekler tamiratla uğraşabilirler. Kararsızlık çektiğiniz konularda bu zaman dilimi gayet etkilidir. En azından sorun yaratan herşeyi daha net algılamanızı sağlayabilir. Saat 17:450 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, ailevi meselelerde, belli konularda temel oluşturmak adına karşılıklı fikir birliğinde bulunmanın önemini göstermektedir. Ancak böylece huzur sağlanmış olur. Kişisel ilişkilerde de durum böyledir. Eğer birlikte olduğunuz kişi sizden ayrı düşünüyorsa, artı ve eksilerin saptanması, ılımlı yaklaşımlarda bulunulması faydalı olacaktır.

BOĞA
Sevgili Boğalar, saat 08:27-17:45 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, parasal konularda iki misli dikkatli düşünmek gerekiyor. Bu zaman dilimi içinde bütçenizi aşabilecek alışverişlerden sakınmanız ve ihtiyaçlarınızı maddeler halinde not olarak karşılamaya çalışmanız faydalıdır. Bu gereksiz yere para harcamanızın da önüne geçebilir. Malum cumartesi günü olduğu için, kimileriniz eğlenmek, kimileriniz ise kişisel gereksinimleriniz için dışarıya çıkmaktasınız. Farkında olmadan bütçenizi aşabilecek tarzda alışveriş yapabilirsiniz.

Bu saat dilimi içinde, rahatlamak, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak, dostlarınızla bir araya gelmek keyifli olabilir. Fakat maddi konularda söz vermek, ani kararlar almak sakıncalı olabilir. Saat 17:45 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında ise, uzun zamandır gündeminizde olan konuların gözden geçirilmesi ve planların ele alarak pratik hayatta uygulanılabilir hale getirilmesi kolaydır. Ayrıca eğitim, iş ve özel yaşamınızla alakalı mevzularda endişelenmenize yol açan her noktanın aydınlığa kavuşturulması mümkündür. Belki geri planda korkularınız yine vardır fakat bunun nedeni sağlam adımlar atmak ve bir daha yanılgı yaşamamak için gösterdiğiniz titizlik dolayısıyladır.

ıKıZLER
Sevgili ıkizler, karşıt burcunuzun son derecelerinde saat 08:27-17:45 arasında boşlukta olacak Ay, geçmiş konuların zihninizde toparlanması adına gayet etkilidir. Böylece karar vermeniz gereken hassas noktalarda sonuca varmanızı sağlayabilir. Fakat elde ettiğiniz netice ne olursa olsun, bu saat diliminde bunları yürürlüğe koymak sakıncalıdır. Sanatsal konularda yaratıcılığın artışını sağlayan bu etki özellikle mizah duygusunu güçlendiricidir. Sosyal, dini ve eğitim hayatınızla alakalı mevzularda da içinde bulunduğunuz durumu net olarak görmenizi sağlayabilir.

Fakat her zaman tekrarladığım gibi, yenilik anlamında kararlar alınmamalı sadece tespitlerde bulunarak uygun zaman kollanmalıdır. Yarım kalan işlerinizi bitirmekte, dağınıklığa yol açan herşeyin düzenlenmesinde, eskiyle alakalı mevzuların halledilmesinde bu saat diliminden yararlanabilirsiniz. Saat 17:45 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay enerjisi, parasal konularda önümüzdeki hafta halletmeniz gereken işlerin planlanması adına faydalıdır. Kafanızın içi, finansal meseleler üzerindeki belirsizlik nedeniyle dolu olduğundan herşeyi yanlış değerlendirmeniz mümkün olabilir. Yapılması gereken bugüne dek verdiğiniz çabanın farkında olmanız ve güven duygunuzu kaybetmeden umutla beklemenizdir. Hani eskilerin tabiriyle, geç olsun güç olmasın sözü tam size göredir.

YENGEÇ
Yengeçler cumartesi gününe, Ay gezegeninin saat 08:27-17:45 arasındaki boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Bu saatler arasında, bazı konularda artık yavaş yavaş sonuca yaklaşmakta olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu durumu ister ilişkiniz, ister iş veya eğitim hayatınızla alakalı olarak ele alabilirsiniz. Öğleden sonra itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, sizler açısından iki gün boyunca güvence, sadakat, sağlamlık, sorumluluk gibi konuların ön plana gelmesi anlamı taşıyıcıdır. Boşluktaki dilimde, geri planda kalarak, atılımda bulunacağınız mevzuları gözden geçirmeniz faydalıdır.

Boşluktaki saatler içinde yenilik anlamında yapmayı düşündüklerinizi veya özel hayatınızla ilgili konuları bir kere daha gözden geçirmek faydalıdır. Saat 17:45 itibariyle, Ay gezegeninin Oğlak burcunda seyrine başlaması, herşeyin titizlikle ele alınması anlamına gelir. Otoriter tavırlarınız ön plandadır. Çevrenizde bulunan kişilere karşı kimi zaman sert tavırlar göstermeniz mümkündür. Bu saatlerde herşeyi belli bir ciddiyet içinde ele almanızın nedeni, kendinizi güvende hissetmek içindir.

ASLAN
Aslanlar, saat 08:27-17:45 arasında Yay burcunun son derecelerinde boşluğa gerecek Ay, sosyal ilişkileriniz açısından biraz temkinli olmayı, hatta sakin kalmayı tercih etmeniz anlamına gelebilir. Kişisel amaçlarınızla ilgili konularda ani karar değişikliği veya yeni bir adım atmamanız gereken bu etki altında, rutin planlarınız doğrultusunda hareket etmeniz gayet faydalıdır. Geleceğe yönelik ümitleriniz, hayalleriniz için pozitif düşünmeyi sürdürmeli, bazı gecikmelerin aslında hayrınıza olduğunu düşünerek kendinizi rahatlatmalısınız.

Gün içinde bu etki altında, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, bazı durumları ele alarak, onlarla paylaşımda bulunabilirsiniz. Saat 17:45 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında ise, maddi sorunlarınız keyfinizi kaçırabilir. Fakat bunlar geçicidir. Yapmanız gereken, önümüzdeki haftanın planlarını gözden geçirmeniz ve toparlamanızdır. Böylece enerjinizi boş yere harcamamış olursunuz. Ay gezegeni genel olarak Oğlak burcunda otoritelerin göstergesidir. Bu nedenle ailenizin veya ailevi konular ön planda olabilir ve sorumluluklarınız daha fazla ağırlık kazanabilir.

BAŞAK
Sevgili Başaklar, Ay gezegeninin, 08:27-17:45 saatleri arasında boşlukta olması nedeniyle tüm burçlar için yenilik içeren konularda temkinli olunması gereken zamandır. Sizler için bu etkinin anlamı, özel veya iş anlamındaki eski mevzuların gündeme gelmesi anlamı taşıyabilir. Çünkü Ay boşluktayken herşey net olarak görülür ve saptamalarda bulunmak kolaylaşır. Tabi bunu söylerken, girişimde bulunun ve kararlarınızı uygulayın demiyoruz. Sadece neyin ön planda olduğunu ve neler yapmak gerektiğini düşünün, eksiklerinizi tamamlayın.

Saat 17:45 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, sosyal hayatınız açısından her ne kadar kısıtlayıcı bir enerji olsa da, burcunuzla uyumlu bir enerji olduğundan doğal olarak sizi destekleyicidir. Cumartesi gününün tümünde etkili olacak bu enerji altında, isteklerinizi dış dünyada ifadelendirmek adına size en gerekli olan şey, kararlılıktır. Birileri sizden önce davranabilir veya sizin planlarınızı kendilerinmiş gibi sahiplenmeye çalışsalar da, siz onların oyununu kolaylıkla farkedebilir, önlemler alabilirsiniz. Dış dünyada itibarınızı güçlendirecek bu enerji, spontan olarak sorumluluklarınızı yerine getirmeniz anlamı taşır. Evli olanlar eşleriyle, yalnız olanlar aileleriyle yakından ilgilenebilirler. Bazıların geri planda çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmeye devam edebilir.

TERAZı
Sevgili Teraziler, bugün saat 08:27-17:45 arasında, Ay gezegeni Yay burcunda boşlukta olacağından, bu saat diliminde dikkat etmeniz gereken konu, fikirsel tartışmalardan uzak durmak, inancınızı zorlayan konularda sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışmak ve herhangi bir konuda yeni karar almamaktır. Yolculuklar açısından bir sakınca yoktur. Hafta sonu olması dolayısıyla arkadaşlarınızla, akrabalarınızla bir araya gelebilir veya önceden planladığınız şekilde günlük rutininizi değerlendirebilirsiniz. Saat 17:45 itibariyle Ay gezegeni Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında, çevrenizde bulunan büyüklerinizin isteklerini yerine getirmeniz ve görüşlerini alarak hareket etmeniz gerekebilir.

Ayrıca ister istemez duygularınız ciddileşmeye ve sorumluluklarınız kendini hissettirmeye başlayabilir. Önümüzdeki hafta uğraşmanız gereken işler sizi endişelendirebilir. Arzu ettiğiniz gelişmelerin umduğunuz gibi gitmeme ihtimaline karşı kendinizi hazırlamanız gerekebilir. Benim önerim bütün bunları düşünmeyi bırakıp, hoşlandığınız aktivitelerle günü geçirmenizdir.

AKREP
Akrepler, cumartesi gününe, saat 08:27-17:45 saatleri arasındaki Ay gezegeninin boşluktaki etkisi altında başlamaktasınız. Bu zaman dilimi içinde, çevrenizde bulunan kişilerin sizin gibi düşünmesini beklemek veya onları düşünmeye zorlamak son derece sakıncalıdır. Partnerinizle aranızdaki paylaşımın düzgün bir seyir izlemesi için, her ikinizin de hoşlandığı aktivitelere ağırlık vererek günü değerlendirmeniz faydalı olabilir. Çevrenizdeki insanlarla aranızdaki görüş farklılıklarından kaynaklanacak sorunlarda, olgun ve akıllı bir şekilde neler yapılması gerektiğini belirlemek bu saatler arasında olabilecek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir.

Saat 17:45 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay enerjisi altında, hedeflerinizle alakalı konularda ideallerinize sahip çıkmayı, inancınızı asla kaybetmemeyi, sabırlı olmanız gerektiğini muhakkak biliniz. Başarıya giden yolun öncelikle kendinize inanmaktan geçtiğini bilirseniz, bu yolun üzerinde çıkabilecek engellerle kolaylıkla mücadele edebilirsiniz. Günlük etkiler altında, sorumluluklarınızın ağırlığını ne kadar hissetseniz de, bunları gelişiminizin basamakları olarak değerlendirmeniz faydalıdır. Attığınız her adımın sizi zirveye götüren bir aşama olduğunu fark etmeniz halinde, altından kalkamayacağınız yük, başaramayacağınız görev olamaz. Bazı insanların akıl vermeye kalkışmaları canınızı sıkabilir. Üzerinizde ne kadar baskı kurmaya çalışsalar da, yine bildiğiniz yolda ilerleyeceğiniz kuşkusuzdur.

YAY
Sevgili Yaylar cumartesi gününe, burcunuzda ilerleyen Ay gezegeninin, saat 08:27-17:45 arasındaki boşluk etkisiyle girmektesiniz. Bu zaman dilimi içinde, sevgilinizin kaprisleri, bazı hal ve tavırları, kıskançlıkları nedeniyle ilişkinizi şöyle bir gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Tabi ki her Yay burcu mensubu bu şekilde düşünmeyebilir. ılişkisi düzgün yürüyen Yaylar, partnerlerinin bu tarz hareketlerinden etkilenmeyebilir, anlayışlı olmaya çalışabilirler. Hatta böyle kıskançlıklarda bulunmasını, bir sevgi belirtisi olarak görenleriniz bile vardır. Burada önemli olan, birbirinizin düşüncelerine, tepkilerine, hassasiyetlerine özen göstermeniz, saygı duymanız, sizden farklı düşünüyor olsa bile empatide bulunmaya çalışmanızdır.

Bu saatler arasında hissettiğiniz duygular ne olursa olsun lütfen sert tepkilerde bulunmayınız, sadece günlük akışa göre hareket ediniz. Elden geldiğince ılımlı ve hoşgörülü davranmaya çalışınız. ılk buluşmalarınızı, mümkünse bu saatler arasında gerçekleştirmemeye özen gösteriniz. Saat 17:45 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, maddi ve manevi değerlerinizle alakalı konularda daha ciddi düşünebilir, sorumluluklarınızın bilincinde olarak hareket edebilirsiniz. Ayağınızı sağlam olarak yere basacak şekilde önlemler almaya çalışabilirsiniz.

OĞLAK
Oğlaklar saat 08:27-17:45 arasında Yay burcunda ilerlemekte olan Ay gezegeni boşlukta olacağından, sevdiklerinizle yakında ilgilenmenizi gerektiren durumlar ön planda olabilir. Belki bir sağlık problemi veya herhangi bir konuda destek vermeniz gerekebilir. Yalnız bütün bunları yaparken, sizi zorlamaları veya emreder tarzda konuşmaları canınızı sıkabilir. Oysaki tatlı dil ve güler yüzle söylense, gücünüzün üstünde yardımcı olacağınız bir gerçektir. Fakat abartılı istekler, düşüncesiz tavırlar sizi gerginleştirebilir. Bu zaman dilimi içinde benim size önerim, öncelikle kendinizi düşünmeniz ve iyilikten anlaması mümkün olmayan kişiler için gereksiz yüklerin altına girmemenizdir.

Günlük enerjiniz, beslenmenizle ilgili konularda da etkili olabilir. Son zamanlarda aldığınız kilolar nedeniyle daha dikkatli olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Günlük aktiviteniz geri planda hazırlamanız gereken bazı işler için tatil günü bile olsa çok çalışmanız anlamına gelebilir. Saat 17:45 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, ilişkinizle alakalı konularda sorumluluklarınızın bilincinde olarak her ikinizin de belli ayarlamalarda bulunması gerekebilir. Partnerinize bazı konular nedeniyle, belli bir mesafe koyma gereği duyabilirsiniz. Belki de daha önce meydana gelen bir olay yüzünden ona kırgınsınızdır. Çok fazla uzatmamak kaydıyla bu tepkide bulunmanız faydalı olabilir. En azından bir dahaki sefere daha dikkatli olmayı deneyecektir.

KOVA
Kovalar, saat 08:27-17:45 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, ilk kez buluşmayı düşünen çiftlerin, birbirlerini anlamakta güçlük çekmemeleri için başka bir günü tercih etmelerini tavsiye ederim. Yaratıcılık gerektiren sanatsal faaliyetlerde destekleyici olan bu etki altında yeteneklerin çok daha kolay ifade edildiği gözlemlenmiştir. Hobileriniz ve uğraşılarınız açısından gayet olumludur. Yeni buluşların keşfi kolay olabilir. Yenilik yapmayı düşündüğünüz konularda dikkatli olmanız gereken bu saat diliminde bir sorunu çözebilmek zordur fakat çözüm için neler yapılacağını düşünmek kolaydır.

Saat 17:45 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, önümüzdeki haftanın yoğun işleri düşündürücü olabilir. Ayrıca bu saat itibariyle ne kadar ciddi konu varsa, ön plana gelmeye başlar. ıster istemez yarım kalan işlerinizi gözden geçirmeniz, hatta ajandanızı kontrol etmeniz gerekebilir. Günlük bu etki altında, bu saat itibariyle bazı kişilerin üzerinizde otorite kurması nedeniyle sıkılmanız mümkün olsa da, cömert yüreğinizle bunun da üstesinden geleceğinizi söyleyebiliriz.

BALIK
Sevgili Balıklar güne, Ay gezegeninin Yay burcunda 08:27-17:45 saatleri arasındaki boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Ne kadar sakin ve iyi niyetli düşünmeye çalışsanız da, canınızı sıkan bazı gelişmeler nedeniyle, kendi içinizdeki uyumu yeniden sağlamak için günü dinlenerek geçirmeniz faydalı olabilir. Yenilik anlamındaki gelişmeler açısından sakıncalı olan bu etki altında, başkalarının neden olduğu olaylar yüzünden güvensizlik hissedebilir bazen de bunu yenebilmek adına etrafınızdaki kişilere karşı, ben haklıyım imajı verebilirsiniz. Genelde böyle bir etki altında yapılacak en olumlu davranış, günün akışına göre hareket etmektir. ılişkiniz, aileniz veya yuvanızı bizzat ilgilendiren konularda da, ani kararlar almak yerine, olayları geniş bir çerçeve içinde ele almak yararlıdır.

Güzel olan şeylerin tadına varma, problemli olanları kendi haline bırakma zamanı desek doğru olur. Herşey kendiliğinden düzelmeye başladığında boş yere üzüldüğünüzü anlayabilirsiniz. Saat 17:45 itibariyle Ay gezegeni Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında, ilgi görmek ve sevilmek ihtiyacınız yoğunlaşmaya başlar. Normalde umursamadığınız şeyler, sorun haline getirilebilir. Aşk konusunda güvence arzunuz yoğundur. Partnerinizin size karşı sevgi ve ilgi dolu davranmasını bekleyebilirsiniz. Hatta bu konularda oldukça inatçısınızdır. Bu durum ilişkinizin kalitesiyle orantılıdır. ılişkisi mutlu şekilde seyreden kişiler, günü keyifli ve ciddi konulardan söz ederek geçirirken, ilişkisinde sorun olanlar, birbirleri üzerinde hakimiyet kurabilirler.

benimde bugün çok işim var yarın annemler abimler ilk defa evime gelecekler iftara bizdeler.ilk misafirimi ağırlayacam ya.mısra sen neler yapacaksın yarına.karar verdinmi.

Canım ben kahvaltıya özenle hazırlanacağım.Çünkü daha sonra gezmek için dışarı çıkmak istiyorlar.Muhtemelen akşam yemeğinide dışarıda yeriz.Evde olursak buzlukta köfte var,yanına bugün patates dilimleyip buzluğa atacağım.Ezogelin çorba var,birde yayla çorbası yapabilirim.

Kahvaltıya;
*Tuzlu susamlı kurabiye
*Gazozlu veya havuçlu kek karar vermedim
*Frambuaz veya vişne soslu irmik tatlısı
*Gül şeklinde mayalı poğaça
*Peynirli rulo börek
*Közlenmiş kırmızı biber
*Çemen
*Peynir çeşitleri,zeytin
*Buzlukta şekilli dondurduğum tereyağını buzla servis edeceğim
*Sucuk
*Yumurta
*Patetes kızartması ,sosis
*Ha birde kağıt pasta kalıplarında minik kumpirler yapmak istiyorum.Patates kızartması yapmam o zaman

Şimdilik planladığım bunlar cnm
*

Son düzenleme:
Canım ben kahvaltıya özenle hazırlanacağım.Çünkü daha sonra gezmek için dışarı çıkmak istiyorlar.Muhtemelen akşam yemeğinide dışarıda yeriz.Evde olursak buzlukta köfte var,yanına bugün patates dilimleyip buzluğa atacağım.Ezogelin çorba var,birde yayla çorbası yapabilirim.

Kahvaltıya;
*Tuzlu susamlı kurabiye
*Gazozlu veya havuçlu kek karar vermedim
*Frambuaz veya vişne soslu irmik tatlısı
*Gül şeklinde mayalı poğaça
*Peynirli rulo börek
*Közlenmiş kırmızı biber
*Çemen
*Peynir çeşitleri,zeytin
*Buzlukta şekilli dondurduğum tereyağını buzla servis edeceğim
*Sucuk
*Yumurta
*Patetes kızartması ,sosis
*Ha birde kağıt pasta kalıplarında minik kumpirler yapmak istiyorum.Patates kızartması yapmam o zaman

Şimdilik planladığım bunlar cnm
*

vavvv
süperrrrr cokacimcoook

günaydın kızlar bende geldiimm

günaydın cnm hoşgeldin nasılsınn

mısracım bence kahvaltıyı abartmışsın.poaça börek kurabiye tatlı kek sanki beş çayı gibi oldu.bide bişey sorcam oruç tutmuyormusunuz siz?

Havuçlu kekten vazgeçtim arkadaşlar değişiklik olsun bende ilk kez denemiş olacağım kayısılı muffin yapacağım :))))))))))

Buyrun tarif;
Malzemeler:
• 3 yumurta
• 1 su bardağı toz şeker(1-2 parmak daha az kullanabilirsiniz)
• 1 çay bardağı zeytinyağı
• 2 su bardağı un
• 1 paket kabartma tozu
• 1 paket vanilya
• 10-15 kayısı
Hazırlanışı:

Kayısıları temizleyip küp küp doğrayın. Yumurta, şeker ve yağı 2 dk mikserle çırpın. Üzerine un ve kabartma tozunu katıp tekrar çırpın. Daha sonra kayısıları ve vanilyayı ekleyerek tahta bir kaşıkla karıştırın. Muffin kalıbına kağıt kek kalıplarını yerleştirin ve kek hamurunu paylaştırın. Benim ilk yaptığımda 15 ikinci yaptığımda 14 adet muffinim oldu. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 22-25 dk pişirin. Dilerseniz üzerine fırçayla marmelat sürerek servis yapabilirsiniz.

mısracım bence kahvaltıyı abartmışsın.poaça börek kurabiye tatlı kek sanki beş çayı gibi oldu.bide bişey sorcam oruç tutmuyormusunuz siz?

Benim her daim kahvaltı sofralarım böyledir cnm.Eski üyeler bilir mesela angel cım :)))))))
Şimdi evet çok görünüyor ama 2 gün boyunca çok rahat ediyorum ,çünkü misafirlerin yanında birşey hazırlamak zorunda kalmıyorum.Çay saatlerinde falan çok pratik oluyor yada akşam acıktığımızda.

Ben oruç tutmuyorum cnm.Gelecek arkadaşıma sormadım ama uzun yoldan gelecekler tuttuklarını sanmıyorum.

zaten becerikli biri oldunu anladım konuşmalardan.bende kahvaltıda bir kaç çeşit fazladan yaparım ama hani bu kadar fazla yenilmiyo diye söyledim.ben bişey yapıyorum günlerce bitmiyor bizim evde.(çok ta güzel yaparım belirtiyim:).
yarınki misafirlerime yapacağım şeyler nasıl bakın bakalım
patlıcan kebabı
pirinç pilav
kremalı tavuk çorbası
patetesli üçgen börek
salata
yaprak sarması yada mercimek köftesi
tatlıya karar veremedim ne yapsam?

Canım sütlü bir tatlı yap.Kazandibi,tavukgöğsü yada benim favorim irmik tatlısı gibi.

Birde nacizane önerim patlıcanda kırmızı at var,çorbada tavuk bence çorbayı değiştir.Yoğurt çorbası yakışır bu menüye :)))

ya bencede öle ama eşim tavuk çorbası dedi tutturdu.ondan tavuk yapacam.bende irmik tatlısı düşüünüyordum.yada sütlü.zaten sütlü tatlılara bayılırım ben.

merhaba arkadaşlar.. mısraa süpper bi kahvaltı menüsü süper olmuş..maşallah mutfakta becerikliyiz galiba..

Back