Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Mutlucum ne desem bilmiyorum gerçekten cicim ya.Ama eşine evine yansıtma bak siz üzülüyorsunuz sonra ya:gitme:

haklısınız ama kendimi tutamıyorum başım çatlamak üzere gerçekten sizide çok üzdüm hakkınızı helal edin lütfen kusura bakmayın

kızlar ben çıkıyorum işten.eve gidip yemek yapacam.hadi hayılı mutlu iftarlar diliyorum sizlere.opuyorumnanaktan

haklısınız ama kendimi tutamıyorum başım çatlamak üzere gerçekten sizide çok üzdüm hakkınızı helal edin lütfen kusura bakmayın

Canım lütfen nedemek tabii ki paylaşımlarımız olacak.Güzel şeyler paylaştığımız gibi kötü anlarımızı da paylaşacağız.Hadi üzme bizi de kalk bir elini yüzünü yıka hava al..
opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum işten.eve gidip yemek yapacam.hadi hayılı mutlu iftarlar diliyorum sizlere.opuyorumnanaktan

Görüşürüz canım.İyi tatiller.

Hayırlı iftarlar canım..

topla kendini canım ve babanada söyle içindekileri

bende meraklandım benim annemde acaba ne yaptı :uhm:
fisfisfis
çok acıktım :utangac:

canım bizi üzmedin tabiki
ama sana yardımcı olamıyoruz :sm_confused:
sana da çok üzülüyorum
kendini yıpratıyorsun
hasta olacaksın ama dikkat et kendine :sm_confused:

canım görüşürüz hayırlı iftarlar
kızlar az kaldı mesainin bitmesine opuyorumnanaktan
ya bi taraftanda eşimin dağıtımdan sonra gideceği yere bakıyorum ki inşallah orası olur
bir tarafı baraj,kıskandım şimdi ya
çarşı izni felan yok ona :kedi:

babam konuşmaya gelirse tabiki konuşacağım kızlar brnim sol kolum uyuşuyor ya

ya bitanem bu sol kol uyuşmasının kalp krizi belirtisi olduğunu biliyosundur, git bi elini yüzünü yıka, kolonya sürün, canım gencecik yaşında dert sahibi olduğun yetmiyo bide hastamı etcen kendini, neolur toparlan lütfen

ya bitanem bu sol kol uyuşmasının kalp krizi belirtisi olduğunu biliyosundur, git bi elini yüzünü yıka, kolonya sürün, canım gencecik yaşında dert sahibi olduğun yetmiyo bide hastamı etcen kendini, neolur toparlan lütfen

Kesinlikle alınyazımsına katılıyorum mutlucum.Hadi çabuk kendini toparla lütfen..

kızlar ben kaçıyorum

ii akşamlar

ii haftasonları

mutlucum kendini bırakma lütfen annen için kardeşin için eşin için lütfen

öpüyorum hepiniz kızlar

iyi akşamlar alınyazım teşekkür ederim desteğiniz için kendine iyi bak cnm allaha emanet ol iyi tatiller hayırlı iftarlar öptüm

kızlar ben kaçıyorum

ii akşamlar

ii haftasonları

mutlucum kendini bırakma lütfen annen için kardeşin için eşin için lütfen

öpüyorum hepiniz kızlar

İyi akşamlar canımcım sanada.İyi haftasonları geçirmen dileğiyle.Hayırlı iftarlar şimdiden..opuyorumnanaktan

Şeniz

Back