• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

geçmiş olsun canımın içi inş bi an önce düzelirsin canımm
doktor bişey demedimi nasıl düzeleceğin hakkında
bende orta halli idare ederim canım Şeniz

ne oldu bitanem yaa
neden bu kadar mutsuz umutsuzsun canımmm:((

anladım canım
işte biliyosun iş te canım sıkkın yeni iş arıyorum kariyer net te ilanlara bakıyorum her gün bi yerlere başvuruyorum bakalımm.
onun dışında yanımdakilere de canım sıkkın hepsi bi tripte anlamadım gitti.
biliyosun ki bebş istiyorum ama aslında istemiyorum nasıl diceksin çünkü biliyosun çocuk olunca çalışmayı düşünmüyorum ama şu an bile aylık alacağım 200 250 prim etkiliyorsa o zaman ben evde olunca nasıl etkilenmicez diye düşünüyorum :(( kredim var 1 sene sonra bitecek o bitmeli diye düşünüyorum
aman dirim yaaa düşünüyorum da düşünüyorumm anlıyacağın:sinifsinif:
canım benim bebek olduktan sonra çalışmayacakmısın?
bebeğe annen baksa olmuyor mu?
doğumdan önce 3 haftaya kadar çalışsan doğumdan 8-9 ay sonrada tekrar çalışmaya felan başlasan
aman trip yapsınlar ben burdakileri hiç sallamıyorum
sen burayı bi görsen
bazen sinir katsayım tavan yapıyor :bbo:

dün eşimle tartıştık her zamanki gibi

bişey söyledim annesiyle ilgili hatırlamıyorum ama ne dedim.o da kızı gidiyomuş artık kızı benişim falan dediğini söyledi,bende dedşmki bak bana bunları söyleme her defasında umutlanıyorum annenin bana samimiyeti konusunda, ben sevmediğinde oda sevdiğinde ısrar etti, tabi iyice alevlendi tartışma, bende çok ağır laflar söyledim oda ve dedi ki

bilseydim bunları yaşayacağımı yemin ederim senin yanına yaklaşmazdım teklif dahi etmezdim !!!!

bende pişman ettiğim için çok özür dilerim dedim, madem bu kadar iğreniyosun benden gelince beraber mahkemeye gidelim dedim,

daha önceden yani nişanlıyken ben eşime kızınca biz seninle boşanıırız annenin yüzünden diyodum, ban dediki senin bilinç altına boşanmak yerleşmiş bu evlilik yürümez ki.....

canım ya keşke ağır konuşmasaydın.ama bence kesinlikle aileleri hakkında şöyleler böyleler diyip kendini kötü etme.hiç bir erkek laf söyletmek istemez annesine babasına.sen söyleyince kendini kötü etmekle kalıyosun.eğer ailesinin yaptığı kötü bişey varsa onu göstermeye çalış ama tatlı bir dille.üzülme düzelir aranız tekrar.

bişey söyledim annesiyle ilgili hatırlamıyorum ama ne dedim.o da kızı gidiyomuş artık kızı benişim falan dediğini söyledi,bende dedşmki bak bana bunları söyleme her defasında umutlanıyorum annenin bana samimiyeti konusunda, ben sevmediğinde oda sevdiğinde ısrar etti, tabi iyice alevlendi tartışma, bende çok ağır laflar söyledim oda ve dedi ki

bilseydim bunları yaşayacağımı yemin ederim senin yanına yaklaşmazdım teklif dahi etmezdim !!!!

bende pişman ettiğim için çok özür dilerim dedim, madem bu kadar iğreniyosun benden gelince beraber mahkemeye gidelim dedim,

daha önceden yani nişanlıyken ben eşime kızınca biz seninle boşanıırız annenin yüzünden diyodum, ban dediki senin bilinç altına boşanmak yerleşmiş bu evlilik yürümez ki.....

Canım çok üzüldüm canım.Şu aileler yüzünden nedir çektiğimiz bilmiyorum...Ben de geçenlerde aynı senin ettiğin lafı etmiştim.Çok üzüldü eşim..Umarım aranız düzelir canım..

Bu arada sana birşey anlatayım.Benim bir arkadaşım var Ankara'da oturuyorlardı.2 ay önce İzmir'e taşındılar.Sırf eşinin ailesi yüzünden.Boşanacaklardı yoksa...Sizin böyle bir imkanınız var mı canım.Siz de böyle birşey yapsanız...Çünkü aileler ne kadar yakın olursa o kadar kötü sizin için..

Canım çok üzüldüm canım.Şu aileler yüzünden nedir çektiğimiz bilmiyorum...Ben de geçenlerde aynı senin ettiğin lafı etmiştim.Çok üzüldü eşim..Umarım aranız düzelir canım..

Bu arada sana birşey anlatayım.Benim bir arkadaşım var Ankara'da oturuyorlardı.2 ay önce İzmir'e taşındılar.Sırf eşinin ailesi yüzünden.Boşanacaklardı yoksa...Sizin böyle bir imkanınız var mı canım.Siz de böyle birşey yapsanız...Çünkü aileler ne kadar yakın olursa o kadar kötü sizin için..

canım ya bende eşimin ailesinin memleketine gidiyom ataması oraya çıktı.korktum şimdi sorun olmasın:(

canım ya bende eşimin ailesinin memleketine gidiyom ataması oraya çıktı.korktum şimdi sorun olmasın:(

Canımcım benim arkadaşımın kayınvalidesi kıza sürekli laf sokuyordu durduk yere.Kız birşey demiyor ve yapmıyordu bile...Ben de aynı yerde yaşıyorum;ama biz sürekli görüşmüyoruz ve eşime de söyledim zaten.Çok samimi olmak istemediğimi o da ok ledi.Buna rağmen bazen tartışmalarımız oluyor;ama benim kayınvalidem laf sokmaz kızı gibi sever beni..Bundan yırtıyorum galiba.Korkma canım senin kayınvaliden kötü mü:uhm:

angel bende senin le aynı durumdayım ya.işimden istifa edip aydına taşınacaz.orda çalışmak istiyorum tekrar.ama bebekte istiyorum.bebeğim olursa nasıl çalışacam bilmiyorum.burda olsam anem bakard ama orda bakacak biri zor bulunur.ne etcem bilmiyorum.ne istiyom ne istemiyom karışık kafam.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Ayyy topiği bir açtımşok oldum.
Canım benim erkekler özellikle annelerine çok düşkündürler bunu sende çok iyi biliyorsun.
Kadın istediği kadar kötü şeyler yapsın,oğlu mutlaka el üstünde tutar.
Bu nedenle annesiyle ilgili şeyleri hiç bir zaman konuşmamak lazım.
Aylardır altını çize çize tekrarlıyorum,şayet bu denli zarar görüyorsanız uzak durun ne olur şu ailelerden.

Bu arada günaydın arkadaşlar

canım ben şunu anladım ki,
hiç bir erkek ailesi hakkında konuşulmasından hoşlanmıyor
canım annen beni sevmiyor yada şunu yapıyor felan deme
annesini haksızda olsa savunur
her zaman ezikleri oynayacaksın,
diyorum ya haksız duruma düşersin
kadının umrunda değil,sen üzülüyorsun
kendini harap ediyorsun,
bide uzaklığın verdiği sıkıntı var tabi
ne kadar anlayışsız aileler var ya

Alınyazımsın Jazmine yerden göğe kadar ktılıyorumlütfen eşinin yanına git,yoksa aranızdaki sorunlar büyüyecek.Gittiğin halde sorunların üstesinden gelemiyorsanız noktayı koyarsınız,ama şu anki şartlarda bitirmeniz normal değil.

Canım benim erkekler özellikle annelerine çok düşkündürler bunu sende çok iyi biliyorsun.
Aylardır altını çize çize tekrarlıyorum,şayet bu denli zarar görüyorsanız uzak durun ne olur şu ailelerden.

günaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan

canım ya keşke ağır konuşmasaydın.ama bence kesinlikle aileleri hakkında şöyleler böyleler diyip kendini kötü etme.hiç bir erkek laf söyletmek istemez annesine babasına.sen söyleyince kendini kötü etmekle kalıyosun.eğer ailesinin yaptığı kötü bişey varsa onu göstermeye çalış ama tatlı bir dille.üzülme düzelir aranız tekrar.
öyle zaten ailesinin yaptıklarını çok iyi bilmesne rağmen ben söyleyince kötü oluyorum normal olarak, kaç günlüğüne düzelecekki ? taş çatlasın 15 gün iyi oluruz sonrası yine aynı

imkanımız var jazmincim biliyosunu zaten eşim dışarda, bazen diyoruz zaten uzak olalım diye ama benim kurumum öözelleşme aşamasında özelleşirse sıkıntı yaşarım, ya eşime tam anlamıyla güvenebilsem giderim arkama bile bakmam, ama biz düzenli olarak kavgalıyız oraya gitsem kurum özelleşirse işten çıkarılaabilirim işssiz kalırsam bu insanlar beni fazlasıyla ezmeye çalışırlar o yüzden gidemiyorum

kaldıki, benimkayınvalidem uzaktanda rahatsız etmeyi bilir, onlar la çok büyük bi tartışmamızda haber vermeden eşimin yanına gittim beni aramayan kadın aradaı ağladı oğlunun yanında, eşimin ev arkadaşıda var tarıştığımıza işahit oldu, annesi duygu sömürüsü yaptı ben sizi üzüyosam çıkarım hayatınızdan siz mutlu olun falan diye, ben kırgınlığımdan annne dememiştim ozaman, eşim dediki nefretin ne kadar büyükmüş anne hitabını bile uygun görmedin diye, ve ev arkadşı bizi teselli etti anneler babalar huzursz edebilir bakmayın diyee

alınyazım kıyamam cnm keşke biriniz alttan alsaydınız cnm her iki tarafta kızınca kavga ister istemez büyüyor bu kavgaların nedeni biraz da aranızdaki uzaklık cnm eşin başka ilde insanlar ister istemez bişeye kızınca nazının geçtiği kişiden alıyor öfkesini cnm inşallah düzelir aranız cnm üzülme lütfen cnm :teselli:

Canımcım benim arkadaşımın kayınvalidesi kıza sürekli laf sokuyordu durduk yere.Kız birşey demiyor ve yapmıyordu bile...Ben de aynı yerde yaşıyorum;ama biz sürekli görüşmüyoruz ve eşime de söyledim zaten.Çok samimi olmak istemediğimi o da ok ledi.Buna rağmen bazen tartışmalarımız oluyor;ama benim kayınvalidem laf sokmaz kızı gibi sever beni..Bundan yırtıyorum galiba.Korkma canım senin kayınvaliden kötü mü:uhm:

çok şükür kadıncağızın hiçbir şeyini görmedim.öyle laf falan sokma olmaz sanırım.gerçi topu topu bir hafta gördüm onları .ama iyi gibiler.67 yaşında.bana mesaj atar arar nasılsın kızım diye.ama ben eşime sık görüşmek istemiyorum falan dersem kendimi kötü ederim çünkü ailesine acayip düşkün.öyle dersem kalbimi kırar biliyorum.bende demem o yüzden.

Günaydın canım...

günaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan

İyiyim tatlım evdeyim biliyorsunuz,,eşime süpriz birşey hazırladım fırında pişmesi gereken,epeycede özenmiştim,ama az önce bir baktım Allah Allah nolmuş buna dedim,meğerse fırın tepsilerinden birini en üst rafta unutmuşum bir kez daha böyle birşey yapmıştım.Sen nasılsın cnm?

Jazmincim günaydın cnm,keyifler nasıl?

Kekula aramıza hoşgeldin,Allah kayınvalidenle muhabbetinizi artırsın

alınyazım keşke ağır sözler söylemeseydin cnm inşallah barışırsınız bitanem

öyle zaten ailesinin yaptıklarını çok iyi bilmesne rağmen ben söyleyince kötü oluyorum normal olarak, kaç günlüğüne düzelecekki ? taş çatlasın 15 gün iyi oluruz sonrası yine aynı

işte ailesinin yaptını biliyosa oda boşver sen söyleyip kötü etme kendini.eşinde ne yapsın anası atamaz satamaz.zaten uzaktaymış söyleyip canınızı sıkmayın boşuna.seni arayınca öyle laf söz duymak yerine içi huzur dolsun ki senin değerin artsın canım.evlilik fedakarlık istiyor.alttan almakla birşey olmaz.bu şekilde iki tarafta sesleri yükseltince canınız daha çok sıkılıyor.inşallah bu müberek günler hürmetine rabbim geçim dirlik düzen huzur verir ailelerimize.

imkanımız var jazmincim biliyosunu zaten eşim dışarda, bazen diyoruz zaten uzak olalım diye ama benim kurumum öözelleşme aşamasında özelleşirse sıkıntı yaşarım, ya eşime tam anlamıyla güvenebilsem giderim arkama bile bakmam, ama biz düzenli olarak kavgalıyız oraya gitsem kurum özelleşirse işten çıkarılaabilirim işssiz kalırsam bu insanlar beni fazlasıyla ezmeye çalışırlar o yüzden gidemiyorum

kaldıki, benimkayınvalidem uzaktanda rahatsız etmeyi bilir, onlar la çok büyük bi tartışmamızda haber vermeden eşimin yanına gittim beni aramayan kadın aradaı ağladı oğlunun yanında, eşimin ev arkadaşıda var tarıştığımıza işahit oldu, annesi duygu sömürüsü yaptı ben sizi üzüyosam çıkarım hayatınızdan siz mutlu olun falan diye, ben kırgınlığımdan annne dememiştim ozaman, eşim dediki nefretin ne kadar büyükmüş anne hitabını bile uygun görmedin diye, ve ev arkadşı bizi teselli etti anneler babalar huzursz edebilir bakmayın diyee

Canım biliyorum fazla beraber olmadınız eşinle,belki bundan da kaynaklanıyor olabilir güvensizliğin..Ama inan şuan işin mi eşin mi??? Ben böyle bir durumda eşimi seçerdim..Çünkü o hasret,o badireler kolay değil bir yuvayı kurmak.Gerçekten geçen günkü kavgamızda iyice anladım.Sana mesaj attım ona da bak olur mu canımcımyerimseniben

Bu arkadaşımın da kayınvalidesi fena hem de ben öyle bir kayınvalide görmedim yani...Ama inan o kadar memnunlar ki buraya geldiklerine...Çünkü artık onlarla her zmn görüşmüyorlar..Onun lafını duymuyor...Ama eşine de çok iş düşüyor bu durumda konuş;ama tartışmadan...

İnan bu uzaklaşma size daha iyi gelecek...

çok şükür kadıncağızın hiçbir şeyini görmedim.öyle laf falan sokma olmaz sanırım.gerçi topu topu bir hafta gördüm onları .ama iyi gibiler.67 yaşında.bana mesaj atar arar nasılsın kızım diye.ama ben eşime sık görüşmek istemiyorum falan dersem kendimi kötü ederim çünkü ailesine acayip düşkün.öyle dersem kalbimi kırar biliyorum.bende demem o yüzden.

Canım senin kayınvalide yaşlıymış benim ki gibi.İnan ben şuana kadar bir kötülüğünü görmedim..Kızım der sarılır bana.Benim eşimde düşkün;ama bunları frenlemezsek içli dışlı olursak çok sorun çıkar.Emin ol canım..

Back