A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
dilerim olmmasın, kayınvalideliğini bilirse sorun yok emin olcanım ya bende eşimin ailesinin memleketine gidiyom ataması oraya çıktı.korktum şimdi sorun olmasın
benimkide laf sokardı 3 ay öncesine kadar, okadarının üstesinden geldim ama kayınvalide kendi yapmak istediklerini başkalarına yaptırmıyo bende salağım ya onun yaptırdığını anlayamıyorumCanımcım benim arkadaşımın kayınvalidesi kıza sürekli laf sokuyordu durduk yere.Kız birşey demiyor ve yapmıyordu bile...Ben de aynı yerde yaşıyorum;ama biz sürekli görüşmüyoruz ve eşime de söyledim zaten.Çok samimi olmak istemediğimi o da ok ledi.Buna rağmen bazen tartışmalarımız oluyor;ama benim kayınvalidem laf sokmaz kızı gibi sever beni..Bundan yırtıyorum galiba.Korkma canım senin kayınvaliden kötü mü:uhm:
uzak duruyorum elimden geldiğince mısram ama eşim üzülüyo bi laf ediyorum burnumdan geliyo:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Ayyy topiği bir açtımşok oldum.
Canım benim erkekler özellikle annelerine çok düşkündürler bunu sende çok iyi biliyorsun.
Kadın istediği kadar kötü şeyler yapsın,oğlu mutlaka el üstünde tutar.
Bu nedenle annesiyle ilgili şeyleri hiç bir zaman konuşmamak lazım.
Aylardır altını çize çize tekrarlıyorum,şayet bu denli zarar görüyorsanız uzak durun ne olur şu ailelerden.
Bu arada günaydın arkadaşlar
tamamen haklısın dirim ama yapabilsem keşke, eşime dedim lütfen baka bunu üzerine laf söyleme tartışmayalım diye ama annesi işte herzaman tartışma konusu, dilerimkş benim yapamadıklarımı 2. gelini yapsın ettiğini çeksin, bide derki ben çok iyi bi kayınvalideyim herkesöyle diyo sen çok şanslıymışsın falan, düşünsen kendini nasıl görüyocanım ben şunu anladım ki,
hiç bir erkek ailesi hakkında konuşulmasından hoşlanmıyor
canım annen beni sevmiyor yada şunu yapıyor felan deme
annesini haksızda olsa savunur
her zaman ezikleri oynayacaksın,
diyorum ya haksız duruma düşersin
kadının umrunda değil,sen üzülüyorsun
kendini harap ediyorsun,
bide uzaklığın verdiği sıkıntı var tabi
ne kadar anlayışsız aileler var ya
Alınyazımsın Jazmine yerden göğe kadar ktılıyorumlütfen eşinin yanına git,yoksa aranızdaki sorunlar büyüyecek.Gittiğin halde sorunların üstesinden gelemiyorsanız noktayı koyarsınız,ama şu anki şartlarda bitirmeniz normal değil.
ya mısra sen bakma benim öyle dediğime hayatımda en son isteyeceğim şey ondan boşanmak tek sebep ailesi buna, boşanalım derken bile gözyaşlarımı tutamıyorum, ve gerçekten onu çok seviyorum hakkkını yiyemem en büyük desteğim yine eşimdir ama diyorum nolur aileni savunma bana suçlu olduğunu bile bile