• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canlarımm nasılsınızzz.... benim tatil güsel geçti şekerler. ama her güsel şey gibi bitti:( yani bitmek üzere kısmetse ptesi günü iş başııııı... geliyorummmmm yanınızaaaa. :)))) ben yokken olan biteni artık anlatırsınız kzılar çatladım vallaaaaa:)

canlarımm nasılsınızzz.... benim tatil güsel geçti şekerler. ama her güsel şey gibi bitti:( yani bitmek üzere kısmetse ptesi günü iş başııııı... geliyorummmmm yanınızaaaa. :)))) ben yokken olan biteni artık anlatırsınız kzılar çatladım vallaaaaa:)

Pokacım canım biz de seni çok özledik.Tatilinin güzel geçmesine sevindim canım.Pazartesi görüşürüz hayatım.Öptüm...opuyorumnanaktan

günaydın canlarr
nasılsınız

Günaydın canımŞeniz

Uykuluyummirmirmirmir

Sen nasılsın?

ay pokacım gerçektende çabuk geçti sankim:)))
ama olsun ne güzel dinlenmiş gezmiş oldun
bekliyoruz şekerimmŞeniz

Günaydın canlarım.Hepinize mutlu günler dilerim.opuyorumnanaktan

günaydın yasmincim
naber tatlım
ben aynen bu garfield gibiyim bugün
ay gece kalkamamışım anniş tlf ediyo Allah tan ama saat 4 ü 20 geçiyordu 20 dk ayaktan geçiştirdim bişeyler:)))
sabahta öle zor kalktım noluyosa bugünlerde uykuya doyamıyorum

Pokacım canım biz de seni çok özledik.Tatilinin güzel geçmesine sevindim canım.Pazartesi görüşürüz hayatım.Öptüm...opuyorumnanaktan

Günaydın canımŞeniz

Uykuluyummirmirmirmir

Sen nasılsın?

bende uykuluyummm canımın içi:delphin:

ay pokacım gerçektende çabuk geçti sankim:)))
ama olsun ne güzel dinlenmiş gezmiş oldun
bekliyoruz şekerimmŞeniz

günaydın yasmincim
naber tatlım
ben aynen bu garfield gibiyim bugün
ay gece kalkamamışım anniş tlf ediyo Allah tan ama saat 4 ü 20 geçiyordu 20 dk ayaktan geçiştirdim bişeyler:)))
sabahta öle zor kalktım noluyosa bugünlerde uykuya doyamıyorum

Kıyamam canım ya:sinifsinif:

Neden acaba:dance:

Hayırlı şeyler düşünelim de öyle olsun canım:ecrin_bebek:

Back