Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3dirimciğim pazartesi burda olmassam kesin hastanelik olmuşumdur cnm
günaydın canım opuyorumnanaktan
canlarımm nasılsınızzz.... benim tatil güsel geçti şekerler. ama her güsel şey gibi bittiyani bitmek üzere kısmetse ptesi günü iş başııııı... geliyorummmmm yanınızaaaa. :)))) ben yokken olan biteni artık anlatırsınız kzılar çatladım vallaaaaa:)
günaydın canlarr
nasılsınız
canlarımm nasılsınızzz.... benim tatil güsel geçti şekerler. ama her güsel şey gibi bittiyani bitmek üzere kısmetse ptesi günü iş başııııı... geliyorummmmm yanınızaaaa. :)))) ben yokken olan biteni artık anlatırsınız kzılar çatladım vallaaaaa:)
günaydın canlarr
nasılsınız
kaydirigubbakcemile3
canım benim dün cevap veremedim kusura bakma
birden çıkmak zorunda kaldım
günaydın canım opuyorumnanaktan
Pokacım canım biz de seni çok özledik.Tatilinin güzel geçmesine sevindim canım.Pazartesi görüşürüz hayatım.Öptüm...opuyorumnanaktan
Günaydın canımŞeniz
Uykuluyummirmirmirmir
Sen nasılsın?
bende uykuluyummm canımın içi![]()
ay pokacım gerçektende çabuk geçti sankim:)))
ama olsun ne güzel dinlenmiş gezmiş oldun
bekliyoruz şekerimmŞeniz
günaydın yasmincim
naber tatlım
ben aynen bu garfield gibiyim bugün
ay gece kalkamamışım anniş tlf ediyo Allah tan ama saat 4 ü 20 geçiyordu 20 dk ayaktan geçiştirdim bişeyler:)))
sabahta öle zor kalktım noluyosa bugünlerde uykuya doyamıyorum
günaydın tatile bugünü de saymassak 1 gün kaldı opuyorumnanaktanGünaydın tatlışımmmmopuyorumnanaktan
günaydın tatile bugünü de saymassak 1 gün kaldı opuyorumnanaktan
haftayı bitirdik opuyorumnanaktan
zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3Evet:dance:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın şeker nasılsın kaydirigubbakcemile2günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???
zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???
kızlar şu haberi okudunuz mu ya
kızım olursa yalnız bırakmayacağım((
Kaçırdılar, tecavüz edip attılar! - Mynet Haber