• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canlarımm nasılsınızzz.... benim tatil güsel geçti şekerler. ama her güsel şey gibi bitti:( yani bitmek üzere kısmetse ptesi günü iş başııııı... geliyorummmmm yanınızaaaa. :)))) ben yokken olan biteni artık anlatırsınız kzılar çatladım vallaaaaa:)

iyi olmaya çalışıyorum pokacığım kendi adıma özledik seni gel artık tatilinin güzel geçmesine sevindim cnm pazartesi görüşürüz cnm kendine iyi bak

günaydın canım
söyle bakalım niye kaygılısın :uhm:
dün yemek nasıl geçti :dance:

günaydın tatlımm
sen daha yeni mi gördün onu ben uzun zaman önce değiştirdim ifademi:mymeka:
şaka şaka Şeniz
ama kaygılıyım gerçekten arkadaşım
herşeyden dolayı hani önümü göremiyorum derler ya o durumdayım canım.:gitme:

sen nasılsın bitanem

yemekte iyi sayılır. gittiğimizde yeni kalkmışyı yeldacık uyuyakalmış iftara doğru gittiğimde 19:20 idi yeni başlamıştı kızartmalara felan neyse bi su insanı doyuruyor zaten yemeğe gecikmeli oturduk ama olsun dert değil:))
eylül aşı olmış minik kızı çok ateşli ve doğal olarak huzursuzdu 1 saat anca oturduk çay içtik falan sonra 10 gibi de kalktık bi daha geliriz geniş vakitte diye:))
eve geldim akşam 22 30 falandı hopp yatağa ama sahura da geç kaldım zaten sabahta zor kalktım:umursamaz:

Dün yemek güzel geçmiş demek ki...Geç saatlere kadar oturulmuş:dance:

orta halliydi canımcımmm

Kıyamam canım ya:sinifsinif:

Neden acaba:dance:

Hayırlı şeyler düşünelim de öyle olsun canım:ecrin_bebek:

inş hayırdır canım

günaydın jasminciğim iyi olmaya çalışıyorum cnm kan şekerimi normale getiremedim hala sen nasılsın cnm ???

günaydın tatlımm
şaka şaka Şeniz

sen nasılsın bitanem

yemekte iyi sayılır. gittiğimizde yeni kalkmışyı yeldacık uyuyakalmış iftara doğru gittiğimde 19:20 idi yeni başlamıştı kızartmalara felan neyse bi su insanı doyuruyor zaten yemeğe gecikmeli oturduk ama olsun dert değil:))
eylül aşı olmış minik kızı çok ateşli ve doğal olarak huzursuzdu 1 saat anca oturduk çay içtik falan sonra 10 gibi de kalktık bi daha geliriz geniş vakitte diye:))
eve geldim akşam 22 30 falandı hopp yatağa ama sahura da geç kaldım zaten sabahta zor kalktım:umursamaz:

orta halliydi canımcımmm

inş hayırdır canım

İnşallah canım:Saruboceq:

günaydın herkeze.inşallah bugün herkeze mutluluk getirsin:))

günaydın angelım iyi olmaya çalışıyorum angelım evet normale gelmedi ve beni çok zorluyor bende bilmiyorum nasıl normale geleceğini cnm ama gelse çok iyi olacak sen nasılsın cnm

bende iyiyim demek isterdim kızlar ama kötüyüm

keçke evlenmeseydim, çok pişmanım !!!!!!

inşallah jasminciğim iyi olmana çok sevindim hep böyle cıvıl cıvıl ol cnm sana yakışıyorkaydirigubbakcemile4

günaydın kızlar

nasılsınız ?
canım bende iyi sayılırım işte
cuma olsa daha mutlu olurdum heral :kedi:
sen nasılsın?
günaydın tatlımm
şaka şaka Şeniz

sen nasılsın bitanem

orta halliydi canımcımmm

inş hayırdır canım
:kedi:
canım benim dün akşama doğru karışığım gibi bişeyler yazmışsın
soramadım bişey mi oldu diye
kaygılıyıda görünce biraz geç oldu sanırsam :kedi:
olsun gecikmeli de olsa
yemek yemişsiniz ya opuyorumnanaktan

günaydın angelım iyi olmaya çalışıyorum angelım evet normale gelmedi ve beni çok zorluyor bende bilmiyorum nasıl normale geleceğini cnm ama gelse çok iyi olacak sen nasılsın cnm

geçmiş olsun canımın içi inş bi an önce düzelirsin canımm
doktor bişey demedimi nasıl düzeleceğin hakkında
bende orta halli idare ederim canım Şeniz

bende iyiyim demek isterdim kızlar ama kötüyüm

keçke evlenmeseydim, çok pişmanım !!!!!!

ne oldu bitanem yaa
neden bu kadar mutsuz umutsuzsun canımmm:((

canım bende iyi sayılırım işte
cuma olsa daha mutlu olurdum heral :kedi:
sen nasılsın?

:kedi:
canım benim dün akşama doğru karışığım gibi bişeyler yazmışsın
soramadım bişey mi oldu diye
kaygılıyıda görünce biraz geç oldu sanırsam :kedi:
olsun gecikmeli de olsa
yemek yemişsiniz ya opuyorumnanaktan

anladım canım
işte biliyosun iş te canım sıkkın yeni iş arıyorum kariyer net te ilanlara bakıyorum her gün bi yerlere başvuruyorum bakalımm.
onun dışında yanımdakilere de canım sıkkın hepsi bi tripte anlamadım gitti.
biliyosun ki bebş istiyorum ama aslında istemiyorum nasıl diceksin çünkü biliyosun çocuk olunca çalışmayı düşünmüyorum ama şu an bile aylık alacağım 200 250 prim etkiliyorsa o zaman ben evde olunca nasıl etkilenmicez diye düşünüyorum :(( kredim var 1 sene sonra bitecek o bitmeli diye düşünüyorum
aman dirim yaaa düşünüyorum da düşünüyorumm anlıyacağın:sinifsinif:

dün eşimle tartıştık her zamanki gibi

bişey söyledim annesiyle ilgili hatırlamıyorum ama ne dedim.o da kızı gidiyomuş artık kızı benişim falan dediğini söyledi,bende dedşmki bak bana bunları söyleme her defasında umutlanıyorum annenin bana samimiyeti konusunda, ben sevmediğinde oda sevdiğinde ısrar etti, tabi iyice alevlendi tartışma, bende çok ağır laflar söyledim oda ve dedi ki

bilseydim bunları yaşayacağımı yemin ederim senin yanına yaklaşmazdım teklif dahi etmezdim !!!!

bende pişman ettiğim için çok özür dilerim dedim, madem bu kadar iğreniyosun benden gelince beraber mahkemeye gidelim dedim,

daha önceden yani nişanlıyken ben eşime kızınca biz seninle boşanıırız annenin yüzünden diyodum, ban dediki senin bilinç altına boşanmak yerleşmiş bu evlilik yürümez ki.....

Back